Persoonlijk Zomer

Kom maar op met die warme nazomer!

10 september 2021
Kom maar op met die warme nazomer!
Wat denk jij… krijgen we dan toch die warme nazomer, die we allemaal zo hard hebben verdiend? Dat warme cadeautje waar we allemaal nog zo naar verlangen? Of is het nu echt gedaan met de zomer van 2021 en gaan we vanaf vandaag de herfst in? Nog een paar weken en dan is de zomer officieel weer een voorbij. Ben jij er al klaar voor? Ik nog niet hoor, kom maar op met die warme nazomer!

Nazomer

Oh wat heerlijk zeg, de afgelopen paar warme dagen. Die hebben we wel verdiend na dit jaar en een “zomer” zoals deze. Ja toch? De laatste straaltjes zon opnemen en er extra van genieten. Iedere zomer denk ik achteraf altijd, had ik er maar nóg meer van genoten. Dan baal ik dat het altijd veel te snel weer “voorbij” is en neem ik mij voor om de volgende zomer iedere dag nog veel meer buiten te zijn. Lekker veel wandelen, er samen op uit en ’s avonds heerlijke barbecueën in de tuin.

Tuin

Onze tuin wordt ieder jaar groener door alle plantjes en klimop tegen de schuur aan. Wanneer de lampjes op de schutting ’s avonds automatisch aan gaan, is het zo gezellig en sfeervol. Ik kan daar zo van genieten. Boekje lezen of een film kijken vanuit mijn heerlijke tuinstoel met mijn voetjes omhoog op de tuinbank. Dat is toch wel ultiem momentje van me time. Nog even zoveel mogelijk gebruik maken van de tuin en het feit dat je zonder jas buiten kunt zitten. Voor je het weet liggen de zomerjassen weer op zolder en hangt de kapstok vol met dikke winterjassen en sjaals.

Overkapping

Het liefst zou ik later ooit zo’n ruime overkapping willen, zodat je ook bij slechter weer lekker buiten kunt blijven zitten. Ik denk dat je dan nog veel vaker buiten blijft. Zo’n plekje in je tuin, wat je knus kunt inrichten en waar je een heerlijke ruimte kunt creëren. Met een comfortabele tuinbank met heel veel mooie kussens én een lekker zacht dekentje om onder weg te kruipen als het fris is. Ik zie mij daar wel zitten hoor! Lekker de frisse buitenlucht, maar toch een beetje beschut. Die staat al op mijn wishlist voor mijn droomhuis – ruimte voor overkapping en knus plekje in de tuin.

Favoriete seizoen

Mijn favoriet seizoen is toch wel de lente. Wanneer de eerste groene blaadjes aan de bomen verschijnen, dan voelt dat als een nieuw begin. Dan loop ik echt rond te kijken en te genieten van de natuur. Zo mooi vind ik dat. De zomer vind ik ook geweldig, alleen ben ik niet zo van de hitte. Voor mij is 23 graden daarom ook de perfecte temperatuur. Daar ga ik het beste op zeg maar, haha. Van mij mag het de komende weken daarom nog wel even een warme nazomer blijven, zo rond de 23 graden zou top zijn. Waar kan ik mijn bestelling doorgeven?

Hoop jij ook zo op een warme nazomer?

Kom maar op met die warme nazomer!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like