kinderkleding Shoptip

Hippe babykleding voor dit najaar

18 augustus 2021
Hippe babykleding voor dit najaar
Sinds ik in een kinderkledingwinkel werk, zit ik weer dagelijks tussen de kinderkleding. Heerlijk vind ik dat! Vooral de babykleding voor de allerkleinste kids is zo ontzettend leuk! Stiekem baal ik soms een beetje dat mijn meiden zo hard groeien dat ik alleen nog maar vanaf maat 122 kan shoppen. Die hippe babykleding is tegenwoordig zo ontzettend leuk! Heb je zelf een baby óf zoek je nog inspiratie voor een hip kraamcadeautje? Dit is mijn favoriete hippe babykleding voor dit najaar.

Ze groeien als kool

Babykleding is tegenwoordig nóg leuker dan een paar jaar geleden. Als ik nu alle hippe babykleding zie hangen in de (web)shops, zou ik het liefst zelf weer een schattige baby willen om die hippe babykleding voor te kunnen shoppen. Het voelt als eeuwen geleden, maar mijn jongste spruit moet nog 5 jaar worden. Eigenlijk is het helemaal niet zo lang geleden. Ze groeit alleen als kool, mevrouwtje is gewoon al 118 cm (!) lang! Geen wonder dat ze de kleding van haar zus (vanaf maat 116/122) al prima past. Ze passen gewoon ook maar zo kort in die kleine maatjes.

v.l.n.r. sweater Name It 19,99 – Longsleeve Noppies 16,99 – Blouse Noppies 29,99 – Sokken Feetje 4,99 – Salopette Noppies 34,99

Roest en okergeel

Als ik nu kijk naar de modetrends voor kinderen en baby’s, zie ik ook deze winter veel warme kleuren. Roest, okergeel en ook veel nude kleuren. Natuurlijk zijn ook de panterprintjes voor de stoere meiden nog steeds helemaal hip, maar ook de lievere salopettes, jurkjes en truitjes met ruffeltjes en gebreide bloomers zijn helemaal hot.

v.l.n.r. Salopette Noppies 29,99 – Haarband Quapi 6,99 – Longsleeve Z8 19,95 – Jurk Quapi 23,99 – Sokjes Noppies 5,99 – Sneakers Bunnies 59,95 – Legging Quapi 12,99

Meer kleur voor boys

Waar ik blij van word, is dat ook voor de boys genoeg kleur is, dit najaar. Vaak zijn de collecties voor jongens wat eentoniger, maar dit najaar zie ik veel kleurrijke prints voor de boys voorbijkomen. Yay!

v.l.n.r. Sweater Noppies 27,99 – Jas Noppies 69,99 – Salopette Noppies 34,99 – Longsleeve Dirkje 13,99 – Sneakers Bunnies 59,95

Musthaves

Wat voor deze winter de echte musthaves zijn voor hippe baby’s? Een heerlijke zachte teddy jas. Eentje die lekker warm is, heerlijk zacht én superhip! Voor de meiden willen we natuurlijk een hippe jurk, stoer rokje met panterprint én een heerlijk warm vest, wat je bij iedere outfit kunt combineren. Makkelijk om snel aan en uit te doen als het wat warmer of kouder wordt én lekker comfortabel.

v.l.n.r. Jurk Noppies 34,99 – Winterjas Noppies 59,99 – Rok Vingino 29,99 – Vest Noppies 32,99 – Rok Beebielove 29,99 – Rok Vingino 24,99

Shoppen voor meiden op de jongensafdeling

Voor de boys mag een stoere (zachte) jeans en hippe salopette natuurlijk niet ontbreken. Wat trouwens voor de stoere girls ook helemaal leuk is! Voor meisjes kun je vaak ook prima stoerdere items shoppen in de jongensafdeling. Ik doe dat ook nog steeds. Je vindt er vaak net wat stoerdere items, welke je dan weer kunt combineren met hippe meidenkleding. Zo krijg je een stoere en eigenwijze combi, superleuk en origineel!

v.l.n.r. Longsleeve Z8 19,95 – Winterjas Z8 32,95 – Trui Noppies 29,99 – Broek Noppies 24,99 – Jeans Noppies 24,99

Hierboven heb ik een aantal van mijn favorieten geselecteerd uit de huidige collecties hippe babykleding. Welke items zijn jouw favorieten?

Hippe babykleding voor dit najaar

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like