Recept

4 x Lekker en simpel recepten voor kids

13 augustus 2021
4 x Lekker en simpel recepten voor kids
“Mamaaaaa, mogen we iets lekkers bakken?!?!” Zeker in de vakantieperiode hoor ik regelmatig deze vraag. Onze kids zijn dol op lekker eten en samen iets bakken is altijd een feest. Voor de tiende keer cupcakes maken gaat na een tijdje ook vervelen. Dan zijn deze 4 lekker en simpele recepten ook erg leuk en lekker om een keer te maken met of voor je kids! Eet smakelijk!

Unicorn bananenpannenkoekjes

Welke hier altijd populair blijven én zorgen voor een feestje op tafel, zijn mijn unicorn bananenpannenkoekjes. Je kunt ze variëren in ingrediënten, door bijvoorbeeld extra havermout of dadels toe te voegen. Om het extra te versieren kun je vers fruit of gekleurde poedersuiker of sprinkles gebruiken. Zelf versieren is natuurlijk helemaal feest. Zet de bananenpannenkoekjes op tafel en alle extra ingrediënten ernaast zodat de kids zelf heerlijk kunnen versieren.

Mini kwarktaartjes

Wat ook superleuk én lekker is om te maken, zijn deze heerlijke frisse mini kwarktaartjes. Eigenlijk maak je gewoon een supersimpele (en lekkere) kwarktaart, alleen verdeel je hem over een aantal kleine schaaltjes. Zo heb je er een heleboel en kunnen de kids ieder hun eigen taartje versieren. Je kunt natuurlijk ook next level gaan en er hippe regenboogkwarktaartjes maken. Dan zijn je mini kwarktaartjes alle kleuren van de regenboog. Hoe leuk is dat! Een lekker verfrissende snack ook, voor tijdens de warme zomerdagen.

Kaneelbroodjes

Het meest simpel en snelle recept zijn deze heerlijke kaneelbroodjes. Ze zijn super makkelijk en snel klaar én ontzettend lekker! Het is weer eens wat anders dan een appelflap, wat natuurlijk ook erg lekker is om mee te combineren.

Regenboogsnoepjestaart

Als je iets lekkers wilt maken wat echt mega feestelijk is, ga dan voor deze supersimpele én kleurrijke regenboogsnoepjestaart. Hij is heel makkelijk om te maken en super leuk om te versieren. Ga vooraf samen naar de snoepwinkel om samen snoepjes uit te zoeken (leuk uitje!) of kijk wat je kunt vinden in je snoepkast. Je kunt er al je creativiteit in kwijt en kijk nou, hoe feestelijk ziet hij er uit.?! Geloof mij, deze taart willen alle kids opsmullen!

Alle bovenstaande recepten kun je hier terugvinden.

Like & share

Zit er een recept bij wat je zelf gaat maken, dan ben ik natuurlijk super benieuwd hoe het je gesmaakt heeft! Laat je het mij weten? Als je mij kunt taggen in je foto, dan is dat natuurlijk helemaal supertof! Ik ben zo benieuwd naar jouw creatie(s)! Eet smakelijk!

Zijn jouw kids ook zo dol op lekkere dingen eten en bakken?

4 x Lekker en simpel recepten voor kids

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Charlotte 13 augustus 2021 at 22:02

    Leuk die kaneelbroodjes, kiezen mijn meiden altijd als we naar een woonwinkel gaan. En ben er zelf ook dol op, leuk km ze zelf te kunnen maken!!

    • Janske 13 augustus 2021 at 22:29

      Superleuk en simpel om ze zelf te maken 🤩