Persoonlijk

Kun je echt je droomhuis manifesteren?

6 augustus 2021
Kun je echt je droomhuis manifesteren?
De laatste maanden ben ik mijzelf goed aan het verdiepen in manifesteren. Ik wist al dat het bestond, maar hoe manifesteer je nou echt? Hoe creëer je jouw eigen ideale leven, je droombaan of je droomhuis? Ik vind het allemaal reuze interessant en leer ontzettend veel. Maar kun je echt je droomhuis manifesteren?

Vertrouwen hebben

Allereerst leer ik om er echt in te vertrouwen en voel ik ook dat ik kan manifesteren wat ik graag zou willen. Of dat nou mijn droombaan, droomhuis of wat dan ook is. Natuurlijk begin ik met kleine stapjes en leer ik stap voor stap hoe ik kan manifesteren. Voor veel mensen klinkt het allemaal wat zweverig en overdreven, maar ik zie steeds meer dingen waardoor ik steeds meer vertrouwen krijg, dat het echt zo werkt. In het begin is het lastig om de tekens te zien, maar ook dit wordt steeds makkelijker.

Blauwe veer

Zo kreeg ik tijdens mijn eerste Zoomsessie van het programma wat ik sinds april volg, de opdracht om binnen 48 uur een blauwe veer te vinden. Het zou ons allemaal gaan lukken, zonder twijfel. Nietsvermoedend stond ik, nog geen 10 minuten later op het schoolplein om de meiden uit school te halen. Coco kwam naar buiten en had iets in haar tas zitten, wat ze wilde laten zien. Tot mijn grote verbazing, zat er een felblauwe veer in haar tas. Ik vroeg haar of ze wist hoe deze daar kwam, maar ze wist het niet. Ze had niet eens met veertjes geknutseld in de klas. Bam! Dat was mijn bevestiging, mijn blauwe veer.

Droombaan

Vrijwel meteen stond mijn droombaan zomaar ineens voor mijn neus. Daarvoor was het eigenlijk onmogelijk en toen bleek het toch te gaan lukken. Ik kon starten bij de leukste kinderwinkel in de stad en had zowaar mijn droombaan gemanifesteerd. Bam!

Kun je echt je droomhuis manifesteren?

Ondertussen zijn we een paar maanden verder en heb ik al veel mooie visualisaties gehad over mijn droombaan, leven en huis. Ik ben dankbaar voor alle kleine mooie stappen en fantaseer over wat er op mijn pad mag komen. Ik weet dat ik hier vertrouwen in mag hebben en voel dat het goed zit. Terwijl ik in gedachten aan mijn droomhuis denk, zie ik het ook echt al voor mij. Zo mooi is dat! Een huis met een grote, groene tuin. Genoeg ruimte en kamers voor ons allemaal. Ik denk zelfs al aan de kleuren om de muren, aluminium lamellen voor het raam en een heuse kledingkamer met een grote kledingkast voor al onze kleding.

Er komt een dag, dat ik ons droomhuis manifesteer, daar geloof ik in.

Geloof jij in manifesteren?

Kun je echt je droomhuis manifesteren?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Lisette 7 augustus 2021 at 16:37

  Ik ben me er ook in aan het verdiepen, gaaf hè? Mijn droomhuis heb ik inmiddels, dat van jou komt er vast ook!

  • Janske 7 augustus 2021 at 17:08

   Oh wat goed 🤩

 • Daenelia 7 augustus 2021 at 21:11

  Eerlijk gezegd denk ik dat het gewoon hard werken is. Goede keuzes maken. Weten waar je prioriteiten liggen. Opletten welke kansen er voorbij komen. Maar als je je beter voelt bij het idee dat je het manifesteerd, dan is dat ook prima. Misschien doe je jezelf te kort, maar als het voor jou werkt. Wij hebben gewoon wat we nodig hebben en daar werken we ook naar toe. Duidelijke plannen en opletten wanneer je kansen moet grijpen. Een beetje geluk en een goede start in het leven helpt natuurlijk ook.