Review Shoptip Speelgoed

Naar school met je Klorofil dierenvriendjes (review)

20 juli 2021
Naar school met je Klorofil dierenvriendjes (review)
Een paar jaar geleden ontdekten wij de magische wereld van Klorofil, de leukste dierenvriendjes voor kids tot 5 ongeveer jaar. Inmiddels hebben we de allerleukste de magische speelboom, The Mushroom Surprise, The Side-Car en vanaf nu ook de supertoffe school speelset! Coco hoeft school niet te missen tijdens deze zomervakantie, ze kan lekker schooltje spelen met al haar Klorofil dierenvriendjes.

Klorofil

In de Magische Wereld van de Klorofil staan de natuur en haar bewoners centraal. In deze bijzondere wereld, met een nostalgische knipoog, kunnen kinderen eindeloos fantaseren over de mooiste avonturen met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, spelen, werken én naar school gaan. Naast de speelset School en de vele dierenfamilies en hun voertuigen, bestaat de Klorofilwereld onder andere uit de Magische Speelboom, de Verrukkelijke Appel, het Paddenstoelenhuis, het Betoverde Park en het Hazelnoothuis.

Klorofil

Klorofil speelset School 

Vanaf nu kunnen alle Klorofil dierenvriendjes ook naar school! Samen met juf Callie, gaan de nieuwe dierenvriendjes voor het eerst naar school en wát voor school! De school is aan twee kanten te gebruiken en bestaat uit diverse ruimtes, waaronder natuurlijk een leslokaal dat je zelf kunt inrichten, zodat juffrouw Callie de vogel haar leerlingen Hugo de wasbeer en Lola de schildpad daar les kan geven. Net als andere Klorofil speelsets zitten ook hier diverse leuke verrassingen in verborgen. Zo is er een slinger om de lift te bedienen, maakt het klaslokaal met een druk op de knop plaats voor een bibliotheek en zit onder het luik een glijbaan verborgen. De driewieler kun je met een knop zelf uit de garage weg laten rijden en als je op de struik drukt, verschijnt met een ‘POP’ een -tot dan toe- verborgen snoepwinkeltje. Er is een draaimolen en zelfs een ontspanningsruimte, waarvan de sterretjes mooi verlicht worden als je een poppetje op de kruk zet. Tenslotte is de Klorofil School voorzien van een handgreep om mee op te tillen, zodat je ‘m overal mee naartoe kunt nemen.

Wat vinden wij van de Klorofil School speelset?

Net als de magische speelboom en de Pannenstoel, is ook de school weer een schot in de roos. Nu Coco zelf naar school gaat is het natuurlijk extra leuk om met haar dierenvriendjes “schooltje” te kunnen spelen. Ze gaat er helemaal in op. Ik snap het ook wel, met zo’n coole school. Klorofil wordt gewoon steeds leuker, zelfs na de geweldige terugkeer van de nostalgische speelboom. Ook deze school speelset zit weer vol met verrassingen. Zelfs Lola (7) kan zich goed vermaken met de speelset. Het is natuurlijk extra leuk om ook de andere speelsets en dierenvriendjes te gebruiken in het spel. Zo hebben ze nog meer dieren in de klas én is het spel nog wat uitgebreider.

Het speelgoed is helemaal kidsproof en kan tegen een stootje. Het ontwerp is zo vrolijk en fantasierijk en alle verrassingseffecten maken hem helemaal compleet. Dit is vanaf nu onze favoriete Klorofil speelset én hij is ook nog eens makkelijk mee te nemen op vakantie. Een echte aanrader weer dus!

Waar koop je deze Klorofil speelset?

Adviesprijs Klorofil speelset School (inclusief 3 poppetjes en 9 accessoires): € 54,99
Verkrijgbaar o.a. via www.kleinegiraf.nl 

Ken jij de magische wereld van Klorofil al?

Naar school met je Klorofil dierenvriendjes (review)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like