Home Home Sweet Home

Kidsproof fotobehang voor de kinderkamer

7 juli 2021
Kidsproof fotobehang voor de kinderkamer
Op al onze slaapkamers hebben we fotobehang op onze muren. Behang, waar ik nog steeds erg blij van word. Zeker op de kinderkamers vind ik het leuk om bijzondere printjes op de muren te zien. Het geeft een slaapkamer toch wat extra sfeer. Ook is het leuk om soms af te wisselen en zo je slaapkamer een toffe metamorfose te geven, met hip kidsproof fotobehang. Word jij ook zo blij van vrolijk behang?

Fotobehang

Fotobehang is een populaire en steeds meer voorkomende vorm van muurdecoratie. Dat is ook niet zo gek, want het is een snelle en eenvoudige manier om je muur om te toveren. Met fotobehang kun je snel en eenvoudig een hele nieuwe sfeer in elke kamer van je huis te creëren. Bij Bimago kun je een ruim assortiment van fotobehang diverse maten, kleuren, stijlen en materialen vinden. Behang van vogels van Bimago is tegenwoordig bij vele mensen populair.

De rollen fotobehang kunnen snel en eenvoudig worden aangebracht op de muur. Met een beetje oefening kan iedere doe-het-zelver er gemakkelijk mee aan de slag. Het scheelt een hoop verfspatten en verfresten en zelfs het afplakken van de scheidingsruimtes is niet meer nodig. Het behang van Bimago is afwasbaar en dekt iedere scheurtje of barstje in de muur voor een perfect resultaat.

Lola's nieuwe regenboog slaapkamer Part 1 (in foto's)

Kidsproof fotobehang

Kinderkamers zijn vaker sneller aan verandering toe, gezien onze boefjes er zichzelf zullen uitleven met hun speelgoed, potloden en stiften. Ook hier was er ineens een stuk behang vermist na een van de eerste nachtjes slapen in het nieuwe stapelbed. Oops! Ook dat kan een reden zijn voor een nieuw behangetje op zijn tijd. Je kunt het ook aanpassen naarmate je kinderen opgroeien door na een tijdje een ander foto behang papier te laten kiezen voor op hun kamer. Op die manier krijgt de kamer een mooie metamorfose zonder dat het superveel tijd en energie kost.

Voor iedere leeftijd en (huidige) interesse van jouw  kind heeft Bimago genoeg mogelijkheden. Het is ook een leuk verrassingsidee voor verjaardagen. Hoe gaaf is het om een make-over te krijgen in je slaapkamer mét een nieuw behang op je muur. Dat zou ik ook wel willen in onze slaapkamer.

Behang in je keuken

Wat ook een leuk idee is, om de achterkant van je werkblad of een wand in de keuken te voorzien van een leuk fotobehang. Zo kun je tijdens het koken staren op een mooi landschap, de zee of andere toffe opties, terwijl je aan het kokken bent. Niets is te gek. Wat wij bijvoorbeeld hebben gedaan op een muur in onze keuken, is een fotobehang met hele mooie kleine natuurstenen. Hij is zo goed gelukt, dat veel mensen op het eerste gezicht niet eens zien dat het fotobehang is. Zo grappig is dat! Ik ben nog steeds erg blij met dit behang.

Heb jij ook fotobehang in huis? Hoe vaak ga jij voor een nieuwe print?

Kidsproof fotobehang voor de kinderkamer

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like