Review Shoptip

Scoor je nieuwe schoolspullen bij HEMA!

30 juni 2021
Scoor je nieuwe schoolspullen bij HEMA!
Nou hoor ik je denken, de vakantie moet nog beginnen joh! Dat klopt, maar dat betekent niet dat we moeten wachten met shoppen. Alle HEMA winkels liggen nu namelijk al vol met de tofste back to school collecties. Ondanks dat mijn kids pas in groep 1 en 3 zitten en ik zelf al lang geen student meer ben, worden we alle drie ontzettend blij van al die vrolijke schoolspullen. Van glitterpennen tot planners, van stickers tot notitieboekjes. Ook dit jaar heeft HEMA weer een ruim aanbod aan schoolspullen in maar liefst 8 (!) verschillende stijlen! Welke stijl is jouw favoriet?

Jeugdsentiment

Ik kan het mij nog zo goed herinneren, samen met mijn ouders ging ik iedere zomer een dag naar de stad. Op zoek naar alle schoolspullen voor het nieuwe schooljaar. Ik herinner het mij nog goed hoe ik dan een hele middag op de schoolspullenafdeling kon ronddwalen en hoe ik nooit kon kiezen welke agenda ik het allerleukst vond. Hoe ik daarna nog weken moest wachten voordat het schooljaar startte, maar ik wel alle spulletjes het liefst meteen al wilde gebruiken. Hoe ik mijn agenda helemaal vol met foto’s van de Backstreet Boys plakte en alle verjaardagen en concerten er alvast inzette. Dat waren nog eens tijden.

Gelpennen en notitieboekjes

Tegenwoordig zit ik niet meer op school, maar toch word ik nog steeds heel erg blij van nieuwe schoolspullen. Ik kan ook echt genieten wanneer ik weer eens bij kinderfeestjes vertel ik de ouders altijd dat ze hier erg van schoolspulletjes houden. Ook dit keer was Lola mega blij met alle nieuwe gelpennen, etui en notitieboekjes. Ze is dol op schrijven en tekenen, dus geniet voor tien van haar nieuwe schoolspulletjes. Ook Coco is dol op schoolspulletjes, vooral de stickers en glittergelpennen zijn haar favoriet. Ze hebben het dus niet van een vreemde.

8 Back to school collecties

Ook deze zomer kun je bij HEMA je hart ophalen en al je schoolspullen vinden. Of je nou kiest voor de dierenstijl of regenboogcollectie, er zit voor iedereen wel iets leuks tussen. Er zijn maar liefst 8 verschillende stijlen. Van notitieboekjes en schriften tot schrijfwaren en leuke stickers, tapejes, etuis, kaftpapier en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt voor school, of gewoon leuk voor (net als bij ons) thuis!

Kijk nou, hoe leuk deze schoolspullen zijn! Kun jij nog kiezen?

Kalvijn en Beautynezz (exclusief bij HEMA)

“Speciaal voor HEMA heeft bekende Youtuber Kalvijn een schoolcollectie ontworpen met, hoe kan het ook anders, paprika’s! En ook dit jaar heeft influencer Beautynezz een uitgebreide collectie ontworpen. Die bestaat uit stoere en hippe jungle prints, voor de echte ‘girl bosses’. Na het succes van vorig jaar heeft HEMA ook dit jaar weer een samenwerking met BLOND Amsterdam. Daarnaast kun je ook bij HEMA terecht voor merken als Little Diva, My Jewellery, NSMBL, Pip, Supertrash, Formule 1, VI, Playstation en National Geographic.”

ICT-artikelen

School bestaat tegenwoordig niet alleen maar uit schrijfwaren. Daarom verkoopt HEMA nu ook ICT-artikelen met de matchende toffe prints van alle schoolspullen. Zo zijn er telefoon- en Airpod-hoesjes, oortelefoons, laadkabels, smartphoneringen, USB-sticks en powerbanks. Ook zijn er in de collectie leuke accessoires zoals sleutelhangers, spaarpotten en drinkflessen te vinden.

Nieuw in het assortiment zijn de 3 bureaulampen met USB poort zodat je je telefoon kan opladen. Ook nieuw zijn de nieuwe laptop tassen met extra opberg vak in 2 verschillende stijlen: teddy (zwart en wit) en canvas (camo print) en als kers op de taart heeft HEMA 2 coole true wireless oortelefoons in lila en camouflage print. Kortom, echt alles voor het nieuwe schooljaar!

Let’s go shopping!

De back to school campagne is vorige week gestart en loopt nog t/m week 38. Je hebt dus nog eventjes de tijd om lekker te gaan shoppen. Maar let op, de collectie is zo tof én goed geprijsd, dat het mij niets zal verbazen dat de schoolspullen de deuren uit zal vliegen bij HEMA. Deze HEMA fans spelen hier in ieder geval deze zomer samen “schooltje” met alle mooie HEMA schoolspulletjes, terwijl ik met mijn glitterpennen mijn to do lijstjes afstreep en meegeniet met mijn meiden.

Word jij ook altijd zo blij van de nieuwe schoolspullen van HEMA?

Scoor je nieuwe schoolspullen bij HEMA!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like