Review Shoptip

Bobo – Het leukste tijdschrift voor kleuters (nu met korting!)

10 juni 2021
Bobo - Het leukste tijdschrift voor kleuters (nu met korting!)
Toen ik als klein kleutertje nog op de basisschool zat, begon mijn liefde voor tijdschriften met de Bobo. Mijn allereerste tijdschrift! Al snel daarna volgde de Okki en de Taptoe. Het was altijd weer een feestje, wanneer ik een nieuwe Bobo kreeg. Bobo tijdschrift is een educatief tijdschrift, waarin kinderen op speelse wijze uitdagende opdrachtjes maken met Bobo in de hoofdrol. Het sluit perfect aan op het leerniveau van de kleuterklas én valt iedere 4 weken in je brievenbus.

Tijdschrift voor kleuters

Toen Lola op de basisschool begon, kreeg ze van oma meteen haar eerste Bobo abonnement cadeau. Een schot in de roos! Inmiddels zit ze alweer in groep 3 en heeft ze stapels Bobo’s uitgelezen en is ze nu lid van de opvolger, de Okki. Ook Coco is sinds haar eerste schooljaar fanatiek haar Bobo’s aan het lezen en maken. Samen met Lola speelt ze graag schooltje en maakt ze bladzijde voor bladzijde, alle opdrachten alsof ze op school zit bij juf Lola.

Omdat de oefeningen in de Bobo perfect aansluiten op het niveau én de thema’s van de basisschool, vinden de meiden het extra leuk én uitdagend om de Bobo’s te lezen en maken. Een perfecte aanvulling op het aanbod van school, in de vorm van een kleurrijk tijdschrift mét de populaire Bobo. Natuurlijk hebben de meiden ook alle video’s van Bobo gezien en zijn ze groot fan van Bobo en zijn vrienden.

Wat vinden wij van Bobo?

Zodra de nieuwste Bobo hier op de deurmat is gevallen, hoor je standaard een gilletje van vreugde door het huis. “De Bobo is errrrr!”, volgt direct daarna. Meteen wordt hij uitgepakt en zit Coco in uiterste concentratie alle oefeningen te maken. Beide dames vinden de Bobo supertof. Zelfs Lola (7, nu lid van de Okki) vindt de Bobo nog steeds erg leuk. Het liefst helpt ze haar zusje trots bij het maken van de meest uitdagende oefeningen.

Het is leuk om de kinderen op deze speelse manier educatief bezig te zien. De oefeningen in de Bobo sluiten perfect aan op het lesniveau van de kleuters op school, dus het is echt een mooie aanvulling. Net als vroeger is en blijft Bobo gewoon een superleuk tijdschrift voor kleuters!

Jaarabonnement met strandlaken én korting!

Bobo heeft deze zomer een hele toffe actie, waarbij je een enorme korting op een jaarabonnement krijgt (je betaald € 42,50 i.p.v € 59) en daarbij krijg je ook een superzacht (!) strandlaken cadeau!

Wat krijg je er precies voor?

 • Het abonnement bestaat uit 13 nummers Bobo inclusief extra dik nummer + Bobo strandlaken (70×140 cm)
 • Het abonnement loopt door tot wederopzegging
 • Iedere 4 weken in de brievenbus
 • Levering van het strandlaken vindt binnen 3 weken plaats

Voor meer inhoudelijke informatie, lees hier alles over deze Bobo actie. Let op, deze actie loopt tot 20 juni 2021.

Lezen jullie kids ook de Bobo?

Bobo - Het leukste tijdschrift voor kleuters (nu met korting!)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • G.T.
  Twitter:
  10 juni 2021 at 06:44

  Wij hebben ook de Bobo gehad, zo’n anderhalf jaar. Mijn kleuter kon er erg van genieten. En nu nog steeds haalt hij ze soms uit de kast om opnieuw te lezen, ook al is hij lid van de Okki. Leuke tijdschriften zijn het!

  • Janske
   Twitter:
   10 juni 2021 at 09:34

   Leuk hè, hier komen ook regelmatig de stapels tevoorschijn om ze opnieuw te lezen 😍