Home makeover

Wat zou ik anders doen in een nieuwe badkamer?

27 mei 2021
Wat zou ik anders doen in een nieuwe badkamer?
Toen wij eind 2012 ons huidige huis kochten, was de badkamer niet meer dan een kale ruimte met een vieze wc-pot, badkamermeubel en douchekraan. Hij was zoooo lelijk, dat ik met vriendlief meteen had afgesproken dat we deze een totale make over zouden geven. Gelukkig was hij het met mij eens en besloten we er een compleet nieuwe badkamer in te zetten. Inmiddels zijn we ruim 8 jaar verder en ben ik nog steeds tevreden met onze badkamer. Toch zijn er een aantal dingen die ik de volgende keer anders zou doen.

Badkamer make over

Ik ben niet perse veeleisend als het komt op hoe een badkamer er uit moet zien. Maar toen wij de badkamer van de vorige eigenaren voor de eerste keer zagen, wist ik het zeker, die moet er uit! Jeetje, wat was dat een lelijke en ongezellige badkamer zeg. Vriendlief wilde hem een klein beetje aanpassen, maar ik wist hem gelukkig te overtuigen om een compleet nieuwe badkamer er in te laten zetten.

Keuzestress

Wanneer we bij de sanitair winkel waren, zagen we al meteen dat er ontzettend veel keuze was. Ik zag zoveel verschillende soorten badmeubelen, toiletten en alle overige badkamermeubels. Er was zo ongelooflijk veel keus dat we spontaan last kregen van keuzestress. Hoe gingen we hier uit kunnen kiezen? Gelukkig waren er in de sanitairwinkel ook veel volledig ingerichte badkamers te zien, zodat we echt konden voelen welke stijl het beste bij ons past. Samen met een vriendelijke medewerker hebben we uiteindelijk een badkamer uitgekozen. we hebben meteen bijna allemaal dezelfde meubels besteld, aangepast naar onze wensen uit een badkamer in de showroom. Fjieuw, was het ons toch best snel gelukt om te kunnen kiezen.

Nieuwe badkamer

Al vrij snel nadat we de sleutel van ons huis kregen, werd de badkamer verbouwd zodat we er zo snel mogelijk van konden genieten. Op een probleem met een douchewand (die helaas verkeerd om was besteld), waren we helemaal tevreden en genoten we al snel van onze mooie nieuwe badkamer. Check hieronder de voor en na foto’s.

Wat zou ik nu anders doen?

Na alle jaren zijn er inmiddels toch een aantal dingen die ik bij een nieuwe badkamer liever anders zou doen. Zo wil ik in de volgende badkamer graag vloerverwarming. Dat vind ik heerlijk! Ook zou ik de douche los van het bad laten plaatsen, met een dichte douchecabine. Nu vind ik het vaak snel te koud wanneer ik onder de douche uitstap, brrrr. Dat is zo zonde van de hele beleving. Ben je net klaar met douchen, krijg je het meteen bibberkoud. Mijn douchemoment is echt een ontspanmoment voor mij, even pure me-time. Dat mag dan ook wel helemaal relaxt zijn, toch?

Verder heb ik niet zoveel wensen, al zou ik natuurlijk graag een totaal andere stijl willen kiezen. Weer totaal iets anders lijkt mij ook wel tof. Ik ben overigens nog steeds blij met de keuze voor een dubbele wastafel, kindervriendelijke douchekraan (hij wordt niet heet aan de buitenkant), de spiegelkastjes en onze soft-close toiletbril. Dit zou ik ook voor een nieuwe badkamer weer opnieuw kiezen.

Wat zou jij in een nieuwe badkamer anders doen?

Wat zou ik anders doen in een nieuwe badkamer? -

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like