kinderkleding Shopping Shoptip

Kinderschoenen musthaves – zomer 2021

26 mei 2021
Kinderschoenen musthaves - zomer 2021
Het is weer zo ver, zijn ze nou alweer een schoenmaat gegroeid. Tijd om nieuwe schoenen te shoppen! Gelukkig weet deze mama inmiddels precies welke schoenen ze graag shopt voor haar kids én heeft ze een oogje voor alle hippe musthaves van de kinderschoenen. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Met deze schoenen zit je altijd goed!

Tijdloze sneakers

Deze stoere sneakers van Vans zijn altijd top. Voor de kleinste kids shop je lekker de modelletjes met klittenband en voor de grotere kids die met veters. Zwart is altijd goed en tijdloos, maar ook de okergele modelletjes zijn voor deze zomer te gek. Je kunt ze makkelijk combineren met de kleuren van deze zomer én ze zijn lekker fris.

Coco met haar nieuwe Vans
Coco met haar nieuwe Vans

Hou je van iets meer prints en kleurtjes, dan kun je ook gaan voor sportieve New Balance sneakers of deze stoere sneakers van Vingino. Al deze sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt zelf kiezen welke het beste bij je de kledingstijl van je kids past.

Leopard style

Ook de leopard sneakers mogen deze zomer niet ontbreken in het schoenenrek van je kids. Deze toffe leopard sneakers van Converse zijn er zelfs in een laag model én in een hoog model (vanaf maat 35). Houd je van leopard én stippenprintjes, dan zijn deze stoere dadsneakers van Omoda supergaaf.

Stoere boots

Helaas lijkt deze lente meer op de herfst, vandaar dat wij hier bijna dagelijks in onze Dr. Martens rondlopen. Eigenlijk helemaal niets mis mee, want een paar goede boots voor de zomer is ook cool. Hoe leuk is het om je zomerjurk te dragen met daaronder een paar stoere Dr. Martens? Juist, super stoer! En als je geluk hebt, passen ze ook in de herfst nog. Dr. Martens vallen vaak iets kleiner, waardoor je het beste een maatje groter kunt aanschaffen.

Nieuwe schoenen voor mama

Genoeg musthaves voor de kids, maar deze mama wil ook wel nieuwe schoenen voor haarzelf shoppen. Ook al groeien mijn voeten niet meer, ze mogen best af en toe een nieuw paar dragen. Ja, toch? Zo heb ik meteen ook even voor mijzelf online rondgekeken en zag ik hele toffe leopard Via Vai slippers en hele stoere Tommy Hilfiger sandalen. Maar voor mijzelf zou ik ook wel een paar van die toffe leopard Converse sneakers willen scoren. Kan ik meteen twinnen met de meiden!

Heb jij al toffe zomerschoenen gescoord voor jouw kids? Wat zijn jouw absolute musthaves?

Kinderschoenen musthaves - zomer 2021

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like