Persoonlijk

Yes! Ik heb een nieuwe baan!

6 mei 2021
Yes! Ik heb een nieuwe baan!
Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar the word is out! Wooohooooooo na 10 maanden thuiszitten zonder werk, start ik vanaf vrijdag met mijn nieuwe job! Ik heb er zoooooveel zin in! Ik wist dat ik iets wilde gaan doen waar ik écht blij van word. Iets waar mijn hart ligt en waar ik iedere dag met veel plezier naar toe wil gaan. Daarom ben ik superblij dat ik vanaf nu het team van de coolste kinderwinkel van Eindhoven mag gaan versterken!

Persoonlijke zoektocht

Al sinds oktober vorig jaar, ben ik druk bezig geweest met het uitzoeken wat ik het allerliefste doe. Ik spendeerde al mijn tijd aan de indrukwekkende The New Business Academy, talloze interessante webinars, fijne cursussen en inspirerende Zoom meetings. Ik liep zoveel fijne wandelingen, al luisterend naar tientallen toffe podcast. Van alles pikte ik mee wat ik nodig had en ik leerde zo ontzettend veel. Het heeft mij veranderd en doen beseffen dat ik zoveel meer kan dan ik voorheen dacht. Ik heb echt kunnen nadenken over wat ik kan en wil voor mijzelf.

Create Your Concept dagen bij TNBW Academy (persoonlijke review)

Keuzes maken en knopen doorhakken

Toch bleef ook altijd die twijfel hangen van wat ik nou precies wilde gaan doen. Door die twijfel durfde ik geen echte keuzes te maken en bleef ik “hangen”. Het maakte mij onzeker en gaf mij het gevoel dat ik op deze manier niet vooruit zou komen. Wilde ik voor mijn blog gaan of toch een eigen kinderwinkel starten.

Ik besloot mijn gevoel te volgen en te gaan ervaren hoe het zou zijn als ik mijn blog kon combineren met een baan in de kinderkleding. Kinderkleding is naast mijn blog een hele grote passie van mij. Ik ging het gesprek aan met Manon, de eigenaresse van de coolste kinderwinkel van Eindhoven. Bij haar kreeg ik de unieke kans om te komen proeven hoe ik het zou vinden om in een kinderwinkel te werken en of het echt iets was waar ik blij van werd. Helaas gooide de lockdown én de regels van het UWV roet in het water, maar ik wist dat het goed zou komen.

Een hele winkel zelf draaien

Tot ik een paar weken geleden van Manon de vraag kreeg of ik het Kidskartel team wilde komen versterken. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! Wat een eer en zoveel vertrouwen, dat ik in deze spannende tijd bij Kidskartel mag komen werken. Vanaf 7 mei zal ik daar 3 tot 4 dagdelen in de week te vinden zijn, zo super tof! Ik word helemaal in het diepe gegooid (zonder bandjes) en mag “zelf” de winkel gaan draaien op die momenten.

Kidskartel

Misschien ken je Kidskartel nog niet, ik vertel je graag iets meer over deze toffe shop! Kidskartel is een tweedehands kinderwinkel in de Edisonstraat in Eindhoven. Volgend jaar bestaat de winkel alweer 20 (!!) jaar en ook ik kom er sinds ik mama ben regelmatig. De winkel bestaat uit 150 m2 vol met hippe (tweedehands) kinderkleding, houten speelgoed en nog veeeel meer leuks. Het is een winkel waar je samen met je kids even lekker kunt shoppen. Voor de kids is er een speeltafel en een grote tafel waar ze lekker aan kunnen kleuren. Ook kun je er de leukste kinderfeestjes vieren en hopelijk snel weer een lekkere tosti scoren.

Kidskartel is zo’n winkel waar je kids vrij mogen rondlopen, zich verstoppen onder de rekken, schommelen op de schommel voor de deur en op de step door de winkel racen. Een plek waar zowel jij als je kids graag naar toe gaan om de leukste kleding te shoppen.

Ik heb er zin in!

Vroeger zou ik het super spannend gevonden hebben, zo in mijn eentje in een winkel gaan staan. Gek genoeg voel ik nu vooral de zin om te kunnen starten en te gaan knallen. Samen met Manon wil ik de winkel weer opnieuw laten shinen en veel toffe dingen gaan opzetten zodat alle leuke klanten weer lekker bij Kidskartel komen shoppen. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Volg Kidskartel ook

Natuurlijk blijf ik naast mijn werk bij Kidskartel ook lekker bloggen en zal ik af en toe een persoonlijke update hier met jullie delen! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar deze toffe winkel, volg Kidskartel dan ook via Facebook en Instagram, dat zou ik superleuk vinden!

Yes! Ik heb een nieuwe baan!

Wat vindt jij van mijn nieuwe job?

Spread the love

You Might Also Like

 • Guusje 6 mei 2021 at 19:37

  Super leuk! Gefeliciteerd! Match made in heaven denk ik. Veel plezier en geniet er van in die prachtige winkel ♡ x je zussie

  • Janske 6 mei 2021 at 19:50

   Thanks sis’! Kom je binnenkort een keertje bij ons shoppen met de kids!? 🎉🤗😍💃

 • Simone 6 mei 2021 at 20:16

  Wat super leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe baan 😀

  • Janske 6 mei 2021 at 20:25

   Jaaa, zo super tof. Dankjewel 😘❤

 • Marian B 7 mei 2021 at 14:24

  Gefeliciteerd!

  • Janske 7 mei 2021 at 14:28

   Dankjewel lieve Marian! 🙂

 • G.T. 7 mei 2021 at 16:17

  Gefeliciteerd, wat leuk. Zo te lezen hebben ze een goede aan je, én vertrouwen in je. Super! Werk ze.

  • Janske 7 mei 2021 at 16:25

   Dankjewel! Ja, super tof!

 • Will 8 mei 2021 at 23:35

  Geweldig Janske, gefeliciteerd en veel plezier met je nieuwe baan in die leuke kinderwinkel.

  • Janske 9 mei 2021 at 09:25

   Dankjewel lieve Will ❤🌈😘

 • Ceetje 10 mei 2021 at 10:30

  Top, ik kom een keer aan fietsen om te kijken hoe het nieuwe werk je staat. Geef ik je nu even de tijd om jezelf in te werken!

  • Janske 10 mei 2021 at 10:32

   Superleuk! Tot dan ❤😘🎉