Baby Adventures Review Shoptip zwanger

De hipste geboortekaartjes van 2021 (shoptip)

26 april 2021
De hipste geboortekaartjes van 2021 (shoptip)
Toen ik voor mijn meiden (in 2014 en 2016) de geboortekaartjes uit mocht kiezen, vond ik dat erg lastig. Niets was precies mijn smaak en écht zoals ik zou willen. Dat is in 2021 wel even anders! Anno 2021 zijn de geboortekaartjes zo prachtig mooi dat ik het graag nog eens over zou willen doen. Maar helaas, hier komt geen baby meer. Ben jij zwanger en nog op zoek naar een mooie geboortekaartje? Check deze hippe geboortekaartjes eens en bestel een gratis proefdruk!

Hipste geboortekaartjes in 2021

Wauw, als ik nu in de webshop van Kaartje2go tussen alle geboortekaartjes kijk, zie ik meteen dat er veel meer keus is. De geboortekaartjes in 2021 zijn veel hipper dan een paar jaar geleden. Natuurlijk waren er toen ook veel mooie kaartjes, maar echt niet zoveel hippe geboortekaartjes zoals nu.

Wanneer ik nu zwanger zou zijn, zou het nog knap lastig worden om een keuze te maken uit zoveel mooie geboortekaartjes. Je kunt nu kiezen uit hip & trendy, botanisch of zelfs kaartjes met een warme goudlook. Zelfs hippe kaartjes met een thema zoals adoptie, een derde kindje of het thema broertje of zusje. Er is echt zoveel keus, dat het bijna onmogelijk is dat jouw favoriet er niet tussen zit.

De hipste geboortekaartjes van 2021 (shoptip)

Proefdruk maken bij Kaartje2go

Het fijne bij Kaartje2go is, dat je heel eenvoudig gratis een proefdruk kunt maken van jouw favoriete geboortekaartje. Zo kun je zien hoe eenvoudig het is om het kaartje in de webshop gemakkelijk zelf te personaliseren. In een paar simpele stappen maak je hem helemaal af, naar jouw persoonlijke wensen. Bestel je hem voor 20.00 uur, dan ontvang je een dag later jouw proefdruk(ken) al in huis. Zo kun je de kaartjes meteen zien en voelen. Hoe leuk is dat!?

Om het uit te testen koos ik zelf twee hippe geboortekaartjes uit en ontwierp eenvoudig via de webshop mijn persoonlijke geboortekaartjes. Een dag later ontving ik een pakketje met daarin twee proefdrukken én een envelopje vol met verschillende luxe papiersoorten. Zo kon ik zien én voelen welke papiersoorten ik kon kiezen voor de geboortekaartjes en bijpassende enveloppen. Super handig én fijn omdat het online natuurlijk veel lastiger om te ervaren wat het verschil is tussen de papiersoorten.

De hipste geboortekaartjes van 2021 (shoptip)

de voordelen van Kaartje2go op een rijtje:

  • Gratis proefdruk van je geboortekaartje
  • Sluitzegels voor op de envelop
  • Duurzaamheid (gerecyclede papiersoort, gerecyclede enveloppen)
  • 3000 geboortekaartjes
  • Rechtstreekse verzending of het pakket naar je eigen adres versturen
  • Je kunt tot 20.00 uur ’s avonds bestellen en dan gaat het dezelfde dag nog op de post!
  • De mogelijkheid om een kraamcadeau mee te sturen met de felicitatiekaart voor de geboorte
  • Gekleurde enveloppen
  • Adresstickers

Mijn ervaring

Ik was natuurlijk al bekend met Kaartje2go en wist hoe fijn en makkelijk je er hippe kaartjes kunt bestellen. Toch was ik erg verrast door de grote hoeveelheid prachtige geboortekaartjes. Misschien zelfs wel een klein beetje (gezond) jaloers op alle zwangere mama’s to be. Zij hebben nu zoveel mooie geboortekaartjes om uit te kiezen, de lucky basterds!

Ik plaatste snel mijn bestelling voor de twee proefdrukken en ontving binnen 24 uur gratis het pakketje al in huis. Het bijgevoegde envelopje met alle luxe papiersoorten samples waren voor mij een aangename verrassing. Hoe fijn is het om deze papiersoorten ook even in het echt te kunnen zien en voelen, samen met de proefdrukken van je geboortekaartjes. Dat had ik een paar jaar geleden ook graag willen hebben!

Ondanks dat ik mijn proefdrukken niet voor een echte baby heb kunnen bestellen, vond ik het erg leuk om te doen. Hopelijk kan ik hierbij jullie mama’s to be inspireren om zelf eens te gaan kijken bij Kaartje2go en zelf een mooie proefdruk(ken) te bestellen voor jouw favoriete geboortekaartje(s). Het blijft toch altijd zo bijzonder om hét kaartje voor jouw baby straks te mogen versturen naar iedereen waarvan je houdt. Dat mag daarom best het hipste kaartje van 2021 zijn, toch?

Vindt jij de geboortekaartjes van 2021 ook zo mooi?

De hipste geboortekaartjes van 2021 (shoptip)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like