Books Review

Jojo Moyes – De Sterrengever (Review + Winactie #147)

23 april 2021
Jojo Moyes - De Sterrengever (Review + Winactie #147)
Als je van romantische boeken houdt, dan heb je vast wel de mooiste boeken van Jojo Moyes al gelezen. De sterrengever is opnieuw uitgebracht in een extra mooie, voordelige editie! Een mooi cadeau voor jezelf (of voor Moederdag)! Doe dan mee met mijn winactie en win een exemplaar van De Sterrengever van Jojo Moyes!

Jojo Moyes

Jojo Moyes is een Engelse romanschrijver uit Essex. Haar boeken zijn inmiddels ruim 32 miljoen keer verkocht over de hele wereld. Misschien ken je haar romans ‘Voor jou‘ of ‘Een leven na jou‘ wel. Of heb je de verfilming ‘Me before you‘ met Emilia Clarke gezien, uit 2016. Haar verhalen weten je te raken en zijn om te smullen als je van romantische boeken houdt.

Jojo Moyes De Sterrengever (Boek review)

De Sterrengever

De Sterrengever werd in 2019 al eerder uitgebracht, maar heeft nu een extra mooie, voordelige nieuwe editie voor slechts €12,99.

“Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp én de wet zich tegen hen keren…”

Jojo Moyes De Sterrengever (Boek review)

Wat vind ik van De Sterrengever?

In de eerste paar hoofdstukken, moest ik echt even in het verhaal komen. Langzaam leerde ik de krachtige vrouwen in het verhaal beter kennen en kon ik niet meer stoppen met lezen. Het is hartverwarmend, ontroerend én meeslepend. Een verhaal wat mij raakte en wat ik niet wilde wegleggen. Anders dan ik had verwacht, maar erg mooi.

WINACTIE (gesloten)

Namens Uitgeverij de Fontein mag ik het boek De Sterrengever van Jojo Moyes weggeven! Zo tof! Wil je hem graag winnen? Volg dan de spelregels hieronder en win!

Hoe kun jij de Sterrengever winnen?

Volg deze spelregels:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht voor wie jij wilt winnen.
 • Like Janske.nl op Facebook en/of volg Janskenl op Instagram.
 • Tag iemand anders onder het originele bericht op Facebook of Instagram.
 • Extra winkans: deel het bericht op Facebook of Instagram.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie en tag Janske.nl, zodat ik hem makkelijk kan terugvinden.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 28 april 2021. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina en Instagram.

Gefeliciteerd Will, jij wint het boek De Sterrengever, veel leesplezier gewenst!

Je koopt hem hier:

Bij Uitgeverij De Fontein koop je hem nu voor €12,99.

Jojo Moyes - De Sterrengever (Review + Winactie #147)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Jacqueline van de Manakker 23 april 2021 at 07:11

  Lijkt me een prachtig boek, dus waag dolgraag een kansje

 • Marian B
  Twitter:
  23 april 2021 at 17:04

  Dit lijkt me wel een mooi boek voor een vriendin van mij. Kan ze mooi meenemen op vakantie. Dan leen ik het weer wanneer ze het uit heeft, want ik ben er zelf ook wel nieuwsgierig naar.

 • Shirley 25 april 2021 at 13:39

  Ik loot mee. Voor een vriendin.

 • Melanie 25 april 2021 at 15:32

  Ja, SUPER Ik doe mee voor mijn BFF Els

 • Anita te Gussinklo
  Twitter:
  25 april 2021 at 16:32

  Ik doe heel graag mee

 • neeltje 25 april 2021 at 16:34

  voor mijn moeder die op 83-jarige leeftijd het lezen heeft gevonden

 • Will 25 april 2021 at 17:00

  Ik hou van romantische boeken, dus doe graag mee voor mijzelf.
  Ik volg bloglovin, maar heb geen facebook.

 • van erum maria louisa
  Twitter:
  25 april 2021 at 17:25

  ik zou zo graag mee loten

 • Anna
  Twitter:
  25 april 2021 at 17:53

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia

 • Eden 25 april 2021 at 20:40

  Ik doe graag mee voor mijn moeder

 • Angelique
  Twitter:
  25 april 2021 at 21:55

  Ik loot graag mee

 • Bets 25 april 2021 at 22:31

  Ik doe graag mee om kans te maken op het mooie boek De Sterrengever van Jojo Moyes voor mezelf. Ik ben echt fan van haar boeken geworden na het lezen van de prachtige serie van haar: Voor jou – Voor mij en Een leven na jou. Dit waren echt prachtige boeken en genoot er erg van, De Sterrengever zal vast net zo mooi zijn om te lezen!!

 • A.
  Twitter:
  26 april 2021 at 08:15

  Voor mezelf want na 2x corona in het gezin heb ik in een beetje ontspanning wel zin.

 • Ki m Stolk
  Twitter:
  26 april 2021 at 08:21

  Heerlijke schrijfster! Ik doe graag mee!

 • Jacqueline de Waal
  Twitter:
  26 april 2021 at 08:39

  Wooh hier wordt ik helemaal blij van prachtige boeken om te mogen lezen.

 • Nelly 26 april 2021 at 08:44

  Hier ga ik mijn moeder mee verrassen, ze is liefhebber van dit genre.

 • Suzet
  Twitter:
  26 april 2021 at 10:59

  Eigenlijk zou ik dit boek gewoon voor mijzelf willen winnen, mag dan? 🙂 Allicht lenen mijn moeder en zus hem vervolgens graag.

 • Kim 26 april 2021 at 13:37

  deze keer doe ik gewoon eens lekker mee voor mezelf! mooie actie!

 • lottie
  Twitter:
  26 april 2021 at 20:23

  SUPER LEUK! Doe mee voor mijn zusje!

 • Milan Middelweerd
  Twitter:
  27 april 2021 at 07:23

  Lijkt mij een mooi doorgeef-boek voor de hele familie!
  Ik doe graag mee <3

 • Anneliese de Waal
  Twitter:
  27 april 2021 at 14:14

  Ik doe erg graag mee voor mijn moeder, zou ze geweldig vinden 😊😊.
  Groetjes van Anneliese de Waal

 • co 27 april 2021 at 18:50

  ik doe graag mee voor mezelf. als ik het boek gelezen heb geef ik hem door aan mijn buurvrouw.

 • Debby Koeman 27 april 2021 at 19:46

  Lijkt me een heerlijk boek om lekker in het lentezonnetje te lezen, ik loot graag mee!

 • Will 29 april 2021 at 22:29

  Wat fijn dat ik gewonnen heb.
  Dank je wel.
  Ik heb je een mail gestuurd met mijn adres.