feest Recept

4 x De lekkerste zelfgebakken taarten (met recepten)

15 april 2021
4 x De lekkerste zelfgebakken taarten (met recepten)
De allerliefste papa is bijna jarig en weet je wat hij het liefst voor zijn verjaardag wil? Een zelfgebakken taart! Ja, echt waar! Gelukkig ben ik dol op taarten bakken en hij op het eten daarvan. Maar welke zullen we dit keer eens voor hem gaan bakken? Wordt het een chocolade taart, of toch iets met appel? Mijn Oreo monchoutaart of toch de regenboog kwarktaart? Wat voor taart zal ik voor hem maken?

Zelf taart bakken

Er gaat niets boven een zelfgebakken taart. Die heerlijke lucht uit de oven, van een warme appeltaart, waar nét iets teveel suiker in zit. Hmmmmm, ruik je hem al? Bij alleen de gedachten al, loopt het water mij uit de mond. Tijdens verjaardagen maak ik eigenlijk altijd zelf onze taarten. In de afgelopen jaren heb ik daarom ook al heel wat overheerlijke taarten mogen maken voor alle feestgangers. De meeste vielen altijd erg goed in de smaak, gelukkig!

Oreo Monchoutaart

Een van mijn favorieten (maar de oooo zo’n slechte) Oreo monchoutaart (recept) is hier altijd populair geweest tijdens feestjes. Hij is mega machtig en een echte caloriebom, maar wat is hij overheerlijk! Het is zo’n taart waar je het liefst een mega groot stuk van wilt opeten, tot je na een paar happen merkt, hoe hij binnenvalt als een bommetje. Boink!

Regenboog kwarktaart

Als de meiden zouden mogen kiezen, dan wordt het vast en zeker mijn kleurrijke regenboog kwarktaart (recept). Welke natuurlijk ook nog eens superleuk is om samen met de kids te maken. Hij ziet er vooral lekker kleurrijk en feestelijk uit, maar ik weet niet of dit ook papa’s favoriet zal zijn.

Snoepjes taart

Wat ook nog een leuk idee zou zijn om mijn snoepjes taart (recept) te versieren met zijn favoriete snoep. Dat is ook super origineel én lekker. Het is eigenlijk gewoon een eenvoudige (appel)cake, versierd met snoepjes. Maar voor kids vinden deze taart helemaal geweldig. Een makkelijke en snelle optie dus.

Hartige taart

Om de taart te maken, moet ik wel nog eerst even boodschappen in huis halen. Al heb ik wel nog een rol verse taart- & quichedeeg in de koelkast liggen, die ik natuurlijk ook gewoon kan gebruiken. Ik kan hem vullen met vers fruit en voor een zoete taart gaan óf ik kan er zelfs een hartige taart van maken. Zo is hij dol op onze verrukkelijke spinazietaart (recept). Dat is natuurlijk helemaal een verrassing! Of ik maak er gewoon twee. Een hartige taart van als avondeten en voor in de middag een lekkere zoete taart.

Zondag vieren we zijn verjaardag, dus ik heb nog even om te kiezen. Welke zal het worden?

Welke taart zal ik gaan maken voor onze jarige job? Welke lijkt jou het lekkerst?

4 x De lekkerste zelfgebakken taarten (met recepten)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 29 april 2021 at 22:24

  Ik zou de snoepjestaart gaan maken, ziet er zo lekker uit.
  Een taart die er zo uit ziet, zou ik ook wel op mijn verjaardag willen eten.
  Zo feestelijk!!
  Bedankt voor de heerlijke recepten !
  Ga er vast en zeker één van maken.
  Trouwens de regenboog kwarktaart heb ik al eens gemaakt.

  • Janske 29 april 2021 at 22:32

   De snoepjestaart is heerlijk én super makkelijk om te maken. Leuk dat je de regenboog kwarktaart al eens gemaakt hebt 🌈