hotspot Review Uittip

Spelen bij de IJzeren Man in Vught (Hotspot & Uittip)

24 maart 2021
Spelen bij de IJzeren Man in Vught (Uittip)
Woon je in de omgeving van Vught en heb je zin in een leuk & budgetproof coronaproof uitstapje met de kids? Bij de IJzeren Man kunnen de kids heerlijk spelen in de speeltuin, terwijl jij even kunt relaxen op het strand. Wij gingen een paar weken geleden met de meiden voor de eerste keer naar deze toffe hotspot en wat hebben we genoten. Hier gaan we snel weer opnieuw spelen als het nog wat warmer is! Een heerlijke uittip voor het hele gezin, voor de woensdagmiddag of lekker in het weekend!

Speeltuin

“In 2020 is de Strandbad Speeltuin enorm uitgebreid. Zo kun je er nu terecht met de allerkleinsten, maar bijv. ook voetballen met de jeugd of klimmen op het 6 meter hoge schip! Goed voor urenlang vermaak. Er is in de speeltuin van alles te beleven. Zo staan er o.a. diverse klimrekken, kun je met water en zand spelen, is er een kabelbaan en een grote familieschommel.”

Spelen bij de IJzeren Man in Vught (Uittip)

Wat vinden wij van de IJzeren Man in Vught

Wij namen de kids mee naar de IJzeren Man in Vught om een paar uurtjes te gaan spelen. We waren er nog niet eerder geweest en erg benieuwd naar de speeltuin. Het was een frisse, maar zonnige zaterdag. Ondanks dat het maar zo’n 6 graden was, waren er best veel andere gezinnen op uit gekomen om met de kids lekker te komen spelen. Omdat de speeltuin ruim is opgezet, was er genoeg ruimte voor iedereen en kon iedereen netjes afstand houden van elkaar.

De meiden vonden de speeltuin fantastisch. De speeltoestellen waren goed onderhouden, nieuw en erg origineel. Voor zowel grote als kleine kinderen was er veel variatie. De sfeer was gemoedelijk en het vakantiegevoel heerste er meteen door het strand waar je naast speelt.

We kunnen niet wachten tot het straks weer wat mooier weer is. Dan komen we zeker weer terug om een hele dag te komen spelen én lekker zwemmen!

Eten & Drinken

In de kiosk kun je veel verschillende drankjes en eten bestellen. Zo hebben ze heerlijke softijsjes (door ons allemaal goedgekeurd!), frietjes, wafels en nog meer lekkers. Het is trouwens ook toegestaan om je eigen eten mee te nemen. Je hebt dus alle keus.

Klimbos & Strand

Naast de speeltuin kun je natuurlijk ook lekker spelen op het strand, je hoogtevrees overwinnen in het nieuwe IJzeren Man Klimbos (wat er indrukwekkend gaaf uit zag!) of bijvoorbeeld een (water)fiets huren. Er is genoeg te doen om je prima te vermaken!

Locatie

IJzeren Man Vught
Boslaan 49
5263 NX Vught
strandbad@ijzerenman.nl
+31 (0)73 6572093

Openingstijden & entree

Dagelijks vanaf 10.00 uur open
0 t/m 3 jaar | gratis toegang
4 jaar en ouder | 4,00
Entree zomer | 7,50 p.p. (vanaf 1/4/2021)
Entree winter | 4,00 p.p. (t/m 31/3/2021)
Bij toegang na 15.00 uur betaal je slechts 3,00 entree.

Handig om te weten

  • Gratis parkeren
  • Toiletten, kleedhokjes & douches aanwezig
  • Je kunt alleen met contant geld betalen aan de kassa, op de rest van het park kun je alleen pinnen

Ben jij wel eens bij de IJzeren Man in Vught geweest?

Lees hier nog meer toffe uittips!

Spelen bij de IJzeren Man in Vught (Uittip)
Spread the love

You Might Also Like