Review Shoptip

Een plasticvrije badkamer met HappySoaps

11 maart 2021
Beetje bij beetje wordt onze badkamer steeds meer natuurlijk en plasticvrij. Dat voelt zo fijn! De eerste stappen zijn gezet en inmiddels heb ik weer wat producten verruild voor een plasticvrije vervanger. Samen met de natuurlijke en plasticvrije producten van HappySoaps gaat dit helemaal goedkomen. Onze nieuwste aanwinsten in de badkamer: deodorant, bath bomb & shampoobars. Heerlijk!

Deodorantstick vs spray

In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met deodorant in de vorm van een stick. Daarvoor gebruikte ik altijd deodorant in sprayflacons. Toch was ik nooit 100% tevreden met mijn deodorant, vond ik het sprayen vreselijk en had ik nog nooit de perfecte deodorant gevonden. Wanneer ik die zomer in mijn eentje naar Amerika vertrok, om te gaan werken op een summercamp, ging er een wereld voor mij open. Daar keken alle meiden mij raar aan, toen ik deodorant onder mijn arm spoot. Dit hadden ze nog nooit gezien.

In Amerika (en alle andere landen waar de meiden vandaan kwamen) gebruikte iedereen namelijk altijd al deodorant in de vorm van een stick. Dat vond ik dan weer een vies idee. Plakt dat dan niet vreselijk? Toen ik na een tijdje door mijn deodorant heen was, moest ik bij Walmart de confrontatie aan met de deosticks. Ik had simpelweg geen andere keus. Al was het wel even lastig om uit al die verschillende soorten deosticks er eentje uit te kiezen. Uiteindelijk koos ik er een deostick met kokosgeur. Vooruit dan maar, let’s try this! Vrijwel meteen was ik verkocht, ik vond een deostick veel fijner. Op mijn terugreis vulde ik alle hoeken en gaten van mijn bagage met deosticks en ik was ‘hooked’.

Een plasticvrije badkamer met Happy Soaps

Natuurlijke en plasticvrije deodorant

In de jaren daarna heb ik altijd deodorantsticks gebruikt, jaarlijks vulde ik mijn stash weer aan wanneer ik naar Amerika ging voor werk, stages of tijdens mijn tours met de Backstreet Boys. Standaard nam ik altijd weer een stapeltje mee naar huis. Gelukkig weet ik nu ook online mijn favoriete deosticks te vinden en zorg ik altijd voor voldoende voorraad.

Het was al goed dat ik geen spuitbussen meer gebruikte, maar toch baalde ik wel van alle onnodige verpakkingen. Ik was daarom erg blij om te zien dat HappySoaps ook natuurlijke en plasticvrije deodorant verkoopt. En guess what? Ze hebben hem ook in mijn favoriete geur ‘Kokos en Limoen‘! Zodra ik het blikje opende, kwam de heerlijke en herkenbare geur mij al tegemoet. Ik gebruik hem nu al een aantal dagen en kan je verzekeren dat hij goed werkt. Het is misschien even wennen dat je hem met je vingers aan moet brengen, maar omdat hij zo zacht is en heerlijk ruikt, wen je daar snel aan.

Een plasticvrije badkamer met Happy Soaps

Bath bombs en shampoobars

Naast de deodorant van HappySoaps, probeerde ik ook de mini bath bombs uit, nou ja, de kids dan natuurlijk! Zij vinden bath bombs geweldig omdat ze zo cool bruisen in bad. De bath bombs waren een groot succes en de hele bovenverdieping rook naar meloentjes! Zelf probeerde ik de Aloë You Vera Much Shampoo Bar. Deze shampoo is ook goed tegen een jeukende hoofdhuid en roos en bevat daarnaast volop natuurlijke voedingsstoffen en hydratering voor je haar. Een fijne shampoo om mee af te wisselen dus.

HappySoaps

Sinds ik de producten van HappySoaps in mijn badkamer heb liggen, ruikt het er helemaal naar een spa, zooo lekker! Super tof dat ze zoveel verschillende producten hebben. Zo kun je er ook de bundel ‘Plasticvrije badkamer’ bestellen. Daarin vind je een natuurlijke en plasticvrije shampoo, conditioner, deodorant, body bar én shaving bar. Zo heb je in één keer een groot gedeelte van je dagelijkse verzorgingsroutine helemaal natuurlijk en plasticvrij. Wat ook super leuk is om iemand cadeau te geven!

Wat vind ik van de producten van HappySoaps?

Ik ben blij verrast met de heerlijke producten van HappySoaps. De deodorant ruikt heerlijk en ik ben blij deze nu ook in een natuurlijke en plasticvrije versie te hebben gevonden. Ook de bath bombs en shampoobar zijn erg fijn. De shampoo schuimt goed en ruikt heerlijk. Ze hebben ook een shampoobar speciaal voor krullend haar, maar ik hou zelf niet zo van de meloengeur. Mocht deze nog in een andere geur worden gemaakt, dan ben ik erg benieuwd naar de shampoobar voor krullend haar. Ik ben erg blij met de natuurlijke en plasticvrije producten van HappySoaps. Weer een paar stapjes richting een plasticvrije badkamer en groener huis. Zo fijn!

Ik ga zeker nog wat andere producten uitproberen, zo ben ik ook benieuwd naar de conditioners en handzeep.

Happy Soaps

Gebruik jij al plasticvrije producten in de badkamer?

Een plasticvrije badkamer met HappySoaps

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like