kinderkleding Persoonlijk shoplog Shoptip

Kindermode & lifestyle shoppen bij Kids-World (Shoplog)

4 maart 2021
Kindermode & lifestyle shoppen bij Kids-World (Shoplog)
Door mijn liefde voor hippe kindermode weet ik precies waar ik de leukste kindermodemerken (online) kan vinden. Toch ontdekte ik onlangs een webshop waar ik nooit eerder had geshopt, Kids-World in Denemarken. Zij hebben een mega groot aanbod in toffe kindermode én speelgoed, waaronder veel van mijn favoriete merken. Die kende ik nog niet! Ik plaatste een bestelling met hele toffe items voor de meiden in het ‘rainbow-style’, zo super tof! Ze zijn zo leuk, dat we er meteen een leuke fotoshoot mee hebben gemaakt. Wat ik voor ze uitkoos en welke favoriete merken je zelf kunt shoppen bij Kids-World lees je hier!

Kids-World

Toen ik voor het eerst een kijkje nam in de webshop van Kids-World bezocht ik meteen de ‘merken’ pagina. Al snel ontdekte ik dat ze ook veel van mijn favoriete kindermodemerken als Stella McCartney Kids, Molo, Mini Rodini en Soft Gallery verkopen. Yay! Daarnaast is er een groot aanbod aan speelgoed en lifestyleproducten, met merken als Done By Deer, Elodie Details, Liewood, A Little Lovely Company, Brio, Aykasa en Design Letters. Met meer dan 40.000 verschillende items is er mega veel keus, een echte online snoepwinkel. Je vindt er de hipste kindermode en alles voor de kinderkamer, maar ook genoeg toffe verjaardagscadeautjes en kraamcadeaus.

Rainbows

Binnen no time had ik mijn winkelwagen vol met de mooiste kindermode, maar ook hele toffe items voor de kinderkamers van de meiden. Ik ging helemaal los, haha. Ik vond het handig dat je eenvoudig kon zoeken in de webshop. Zo zocht ik op het woord “rainbow”, waarna ik een mooi overzicht kreeg van alle gerelateerde items. Uiteindelijk bleven de leukste regenboog items over en plaatste ik mijn te leuke bestelling. Nu was het een kwestie van afwachten wanneer mijn pakketje binnen zou komen. Nog geen 4 dagen later, stond de bezorger van DHL al voor de deur. Woohooooo!

Verzending binnen 3-6 werkdagen via DHL. De verzendkosten in Europa zijn slechts €7,95.

Shoplog

Het uitpakken was een waar feestje. Zoveel vrolijke kleuren en alles wat ik open maakte was zoooo gaaf! Ik bestelde een hele gave dubbelzijdige teddy wolken jas en een stoer spijkerjasje met een rainbow opdruk van Stella McCartney Kids in de sale, de mooiste regenboog glitterrok van Molo uit dit seizoen én twee toffe broodtrommels vol glitters van A Little Lovely Company voor de meiden. Deze stonden al een tijdje op mijn wensenlijstje, dus dat was een mooie verrassing, dat Kids-World deze ook verkocht.

Een maatje groter

Ik bestelde de jas in maat 140 (10 jaar) en het spijkerjack in maat 164 (14 jaar) omdat het de laatste was. Ik durfde de gok wel te wagen omdat ik weet dat dit merk meestal vrij klein valt. Lola is nu ongeveer 121 cm en draagt maat 122/128, maar vaak ook al grotere maten. Het spijkerjasje was natuurlijk wel even spannend of ze er niet in zou verzuipen, maar al snel zag ik dat hij juist super cool is, zo extra oversized. Zelfs Coco (4 jaar) rockt hem gewoon! Zo zie je maar, dat je echt niet altijd de juiste maat hoeft te kiezen. Ook de jas in maat 140 zit oversized, maar is zeker niet te groot. De rok van Molo is maat 134/140. Hij past nu al prima, dus dat is top!

Rainbow-style fotoshoot

Toen de dames het pakket mochten uitpakken was het één groot feest. Als eerste kwamen de broodtrommels tevoorschijn. “Waaauuwwww, zoveel glitters!!”. Twee blije snoetjes, zo leuk! Ook de kleren werden meteen gepast en er volgde een heuse modeshow. De volgende dag hebben we met zijn drietjes een leuke fotoshoot gehad, met de dames in hun nieuwe outfits! Helemaal in ‘rainbow-style’. Hieronder zie je nog meer foto’s. Super leuk toch?

Kende jij de webshop kids-World al? Welk item is jouw favoriet?

Nog een paar leuke foto’s van onze fotoshoot:

Ook leuk om te lezen:

Kindermode & lifestyle shoppen bij Kids-World (Shoplog)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Kirsten 10 maart 2021 at 17:32

    Ohh wat geweldig de teddy wolken jas!! Daar wordt je toch ontzettend happy van 😀 !!!

    • Janske 10 maart 2021 at 17:52

      Die is te gek he, Lola is er ook helemaal verliefd op en loopt hem trots te showen 😉 Zelfs haar juf is jaloers, hihi