Papa test Review Shoptip Speelgoed

Papa Test #9 – VTech KidiZoom Vloggercam

2 maart 2021
Papa Test #9 – VTech KidiZoom Vloggercam
Net als ik zijn ook mijn dochters dol op het kijken van leuke vlogs op YouTube. Ik volg al jaren een aantal inspirerende vloggers en ook mijn kids kijken regelmatig mee. Daarnaast kijken Lola en Coco graag naar de video’s van de Zoete Zusjes. Het was dan ook geen verrassing toen ik de dames al snel zelf zag “vloggen” met hun VTech KidiZoom camera’s. Het perfecte moment om de VTech KidiZoom Vloggercam met deze vloggers in de dop uit te testen, samen met papa in een nieuwe Papa Test!

VTech KidiZoom Vloggercam

De VTech KidiZoom Vloggercam was tijdens de feestdagen vorig jaar overal uitverkocht. Vloggen is namelijk helemaal hip, ook bij de jongere kids. De VTech KidiZoom Vloggercam is speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar en eenvoudig zelf te ontdekken en te besturen. Met de verschillende coole effecten maak je de leukste video’s en kun je er alle creativiteit in kwijt. Je kunt zoveel meer dan alleen een simpele vlog maken, wat het natuurlijk nóg leuker maakt!

Beschrijving VTech KidiZoom Vloggercam

“Camera en green screen klaar? Vloggen maar! Maak de coolste video’s met meer dan 20 geanimeerde achtergronden. Inclusief green screen dat helpt bij het creëren van jouw avonturen. Van vliegen tot onzichtbaar worden, het kan allemaal!”

 • Met flip-up lens zodat je eenvoudig een selfie-video kunt vastleggen
 • 2.4 inch kleuren lcd-scherm
 • Zet je video’s en foto’s over naar de computer met behulp van de bijgesloten USB-kabel
 • Ingebouwde oplaadbare accu
 • Cameraresolutie: max. 720p HD voor video’s en max. 5MP voor foto’s
 • MicroSD-kaart ingang om het standaard geheugen van 256MB uit te breiden
 • Inclusief statief en polsbandje
 • Stevig en duurzaam design

Voordelen

 • Eenvoudig te bedienen en ontdekken vanaf 5 jaar
 • Klein genoeg voor kleine kinderhandjes
 • Weegt slechts 0,74 kg
 • Veel extra effecten voor variatie
 • Kan tegen een stootje
 • Je kunt hem instellen op maximale speeltijd
 • Geheugen is makkelijk uit te breiden

Nadelen

 • Micro-USB in plaats van het nieuwe standaard USB type c
 • Ingebouwde oplaadbare accu (als deze stuk gaat, kun je hem helaas niet meer vervangen)

Wat vinden wij van de VTech KidiZoom Vloggercam?

Het is leuk om te zien hóe ontzettend blij de meiden zijn, met de nieuwe VTech KidiZoom Vloggercam. Lola mocht hem als eerste uittesten en wist meteen hoe alles werkte. Ze is natuurlijk de VTech KidiZoom camera’s gewend, maar toch lukte het haar zonder hulp om meteen al een aantal leuke vlogs te maken. Het greenscreen werd natuurlijk ook meteen uitgetest samen met papa, met Coco als proefpersoon. Wat een plezier! Inmiddels heeft zelfs opa al in een aantal grappige video’s gefigureerd en hebben we in huis de grootste lol. Het is leuk om te zien hoe de kinderen zich zo goed samen vermaken met het filmen van grappige video’s. We hoeven niets uit te leggen, want de camera werkt heel eenvoudig. Super leuk!

De VTech KidiZoom Vloggercam is een perfecte gadget voor kinderen die het leuk vinden om zelf te kunnen vloggen en creatief bezig willen zijn met het maken van video’s. Super tof dat VTech KidiZoom zich opnieuw heeft weten overtreffen met deze KidiZoom. Wij zijn fan!

Je koopt de VTech KidiZoom Vloggercam hier:

Kende jij de VTech KidiZoom Vloggercam al?

Ook leuk om te lezen:

Kidizoom
Papa Test #9 – VTech KidiZoom Vloggercam
De grootste GPS horloge & GPS trackers voor kinderen review (Papa test #15) -

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 7 maart 2021 at 18:59

  Nee ik kende deze Kidizoom Vloggercam nog niet.
  Ik denk dat mijn kleinkinderen die wel willen hebben.
  Nou wie weet…. van Sint of de Kerstman??

  • Janske 7 maart 2021 at 20:20

   Ik denk dat ze deze erg leuk gaan vinden!