mindset Review Shoptip

The Sanny Side Up Planner (Review)

20 februari 2021
The Sanny Side Up Planner (Review)
Eind december kwam ik per toeval The Sanny Side Up Planner tegen op Instagram. Toen ik zag hoe uniek hij was, twijfelde ik geen moment en besloot ik om hem mijzelf cadeau te geven voor mijn verjaardag. Inmiddels heb ik hem een tijdje in gebruik en merk ik nu pas echt hoe ontzettend fijn en bijzonder deze planner is. Het is een planner waarin je echt doelen stelt, reflecteert en iedere week een nieuwe inspirerende video van Sanny bij krijgt. Een planner die je echt motiveert om je doelen én dromen te behalen.

Sanny Zoekt Geluk (YouTube & Influencer)

Ik volg Sanny Verhoeven al jaren via haar YouTube kanaal. In haar video’s neemt ze je mee in haar leven als moeder van twee kleine meiden, maar deelt ze ook haar zoektocht naar geluk. Een altijd weer positieve mix van persoonlijke vlogs, meditatievideo’s en nog veel meer inspirerende video’s. Ik merk dat ze voor mij echt een inspiratiebron is. Ze werkt kei hard, maar doet vooral waar ze echt blij van wordt. Laat dat nou net ook mijn droom zijn. Ik bewonder hoe zij dit allemaal voor elkaar heeft gekregen en vind haar zo inspirerend, dat ik wist dat haar The Sanny Side Up planner dit ook zou zijn.

The Sanny Side Up Planner (Review)

The Sanny Side Up Planner

“Dromen hebben we allemaal, maar hoe zorg je ervoor dat jouw dromen niet alleen in je hoofd blijven zitten, maar dat je ook echt concreet stappen zet om er te komen? Door ze in te plannen! 

Ik vertel je in deze planner hoe je de meest grote dromen opbreekt in kleinere stukken, om hier vervolgens een takenlijst van te maken die je elke week gaat inplannen. Naast het bijhouden van je to do’s, helpt deze planner je ook met het verbeteren van je mindset én hoe jij zo efficiënt mogelijk omgaat met jouw tijd. Zodat er ook quality time overblijft voor jezelf.

Deze planner is uniek omdat elke week begint met een korte en exclusieve video van mij. Daarin geef ik je elke week tools en technieken zodat je betere keuzes kan maken, sneller je doelen gaat halen en dingen vaker vanaf de zonnige kant bekijkt. Van omgaan met piekeren en het herprogrammeren van je zelfbeeld, tot en met je relatie tot geld of hoe je dingen beter kan onthouden. Zet vandaag nog de eerste stap in de richting van jouw dromen!” – Sanny Verhoeven.

The Sanny Side Up Planner (Review)

“Wat niet in je planner staat, gebeurt ook niet.”

Het fijne van de planner is dat je iedere dag van het jaar kunt starten, er staan geen datums in. Voor je de week begint, maak je drie weekdoelen voor jezelf. Deze kun je indelen in subdoelen en er een tijd aan hangen. Daarnaast is er ruimte voor een overige to do lijst. Ook staat er iedere week een inspirerende video voor je klaar, welke je met een QR-code eenvoudig kunt bekijken.

Op iedere dag staan verschillende vragen, waardoor je bewuster bezig bent met je planning en doelen. Na de week is er ruimte voor een reflectie op je vorige week. Wat ging er goed en wat kon beter? Welk inzicht neem je mee naar volgende week? Dit kan confronterend, maar zeker ook motiverend zijn.

“Doelen, dromen en positieve reminders”

Als een van de vele extra’s kun je voorin je planner een aantal oefeningen invullen waarbij je ook concrete doelen voor jezelf gaat opstellen voor het komende jaar. Door deze in je planner uit te werken, krijg je een helder en concreet overzicht van je dromen en doelen. Zo kun je er ook echt mee aan de slag gaan. Heel verhelderend en inspirerend, waardoor je meteen “aan” gaat staan.

The Sanny Side Up Planner (Review)

Wat krijg je allemaal?

 • Dé planner voor je doelen, dromen en positieve reminders
 • Toegang tot 52 Exclusieve video’s (3 – 5 minuten) van mij persoonlijk die je iedere week met de The Sanny Side Up APP kunt bekijken! Je scant met de app de pagina in je planner, en voilà de video verschijnt
 • Door de wekelijkse video’s en de bijbehorende vragen krijg je meer inzicht in je eigen mindset en productiviteit, leer je liever te zijn voor jezelf en geef ik jou heel veel positieve motivatie
 • Dit is een datumloze planner voor een heel jaar, zodat je op ieder moment kan starten. De data zijn invulbaar
 • Iedere dag een nieuwe vraag om inzicht te krijgen in je mindset, of een reflectievraag die je helpt om scherper en productiever om te gaan met je tijd.
 • Inclusief een werkboek aan het begin van de planner met vragen die je helpen om in kaart te brengen waar je nu staat en waar je naartoe wilt
 • Tips over hoe je een goede en realistische planning maakt en hoe je de eerste stappen zet op weg naar jouw droomleven
 • Weekoverzichten met reflectievragen over de vorige week en extra ruimte voor je doelen en to-do’s van de komende week
 • Stickers met teksten als ‘’Me-time’’, ‘’Ff niks’’, ‘Date Night’, ‘Party’ en ‘Beauty Time.’ Deze stickers dienen als reminder voor het inplannen van die essentiële genietmomenten
 • Invulrondjes voor je waterinname
 • Invulvakjes voor jouw cijfer van de dag

Technische specificaties 

 • Formaat 20 x 23 cm
 • Datumloze planner 52 weken
 • ISBN: 9789083107714

Waar te koop?

Je koopt The Sanny Side Up Planner hier voor €49,95.

Wat vind ik van de planner?

Deze planner had voor mij op geen beter moment kunnen komen. Net nu ik midden in mijn persoonlijke reis zit om te ontdekken wie ik ben en wat ik wil gaan doen. Door mijn doelen en dromen compleet uit te werken in de planner, kreeg ik meteen overzicht en vielen veel puzzelstukjes voor mij in elkaar. De manier waarin de planner is ingedeeld, met de doelen en subdoelen, maar ook het reflecteren achteraf, werkt heel erg fijn. Hierdoor is het voor mij geen gewone planner, maar zorgt het ervoor dat ik de focus blijf houden. Ik heb nu al een aantal dingen geleerd die ik kan toepassen, waardoor dit steeds makkelijker wordt. Ook de video’s van Sanny zijn iedere week weer een cadeautje om uit te mogen pakken.

Ik kan iedereen The Sanny Side Up planner aanraden. Het is zoveel meer dan alleen een planner. Hij kan je echt helpen om je doelen en dromen werkelijkheid te maken. Ik hoop nu al dat Sanny vanaf nu ieder jaar een nieuwe The Sanny Side Up planner uitbrengt, want ik wil niet meer zonder!

Kende jij Sanny Verhoeven en The Sanny Side Up planner al?

Lees hier nog meer toffe reviews!

The Sanny Side Up Planner (Review)
Spread the love

You Might Also Like

 • Nikki 7 mei 2021 at 11:38

  Wat een toffe planner!
  Heeft hij o
  ok een maandoverzicht?

  • Janske 7 mei 2021 at 12:34

   Ik gebruik hem iedere dag met veel plezier. Hij heeft geen maandkalender en ook geen datums omdat op ieder gewenst moment kunt starten. Je kunt daardoor ook een week overslaan.