Fashion kinderkleding

Janske’s kidsfashion musthaves #15 – Maed For Mini SS21 “It Runs In The Family”

18 februari 2021
Janske’s kidsfashion musthaves #15 – Maed For Mini SS21 "It Runs In The Family”
Maed For Mini is mijn favoriete Nederlandse kinderkledingmerk. Als ik kijk in de kledingkast van mijn meiden, zie ik al jaren dat de mooiste pareltjes van Maed For Mini zijn. Al vanaf de eerste collectie (2014) laat ik mij ieder seizoen weer verrassen met nóg mooiere collecties. Ook deze collectie zou ik het liefst compleet in de kinderkast van de meiden willen hangen. Meer heb je eigenlijk niet nodig, want kijk nou, hoe mooi is deze collectie!

Kidsfashion Musthave Maed For Mini

De collecties van Maed For Mini zijn uniek en herkenbaar, met de altijd even mooie leopard prints en heerlijke stoffen en prachtige kleuren. De kleding is comfortabel, duurzaam en ziet er altijd weer even perfect uit. Ook deze collectie bestaat weer uit een verzameling van echte musthaves en unieke pareltjes in de meest prachtige kleuren. Het is allemaal zo mooi, dat kiezen bijna onmogelijk wordt. Benieuwd naar wat ik bedoel? Bekijk zelf maar.

Maed for Mini 2021 lente/zomer collectie(sfeerfoto’s)

Mijn favorieten van deze collectie

Holy macaroni, moet ik hier écht uit kiezen? Poeh! Allereerst ben ik nog altijd verliefd op de prachtige leopard print van MFM. Ik heb al heeeel wat kledingstukken met deze ultieme MFM print in huis gehad voor de meiden en ben hem nog altijd niet verveelt. Het toffe caramel leopard jumpsuit hieronder is daarom ook een van mijn favorieten. Hij is er ook voor de mama’s, hoe tof is dat!? Ook ben ik erg fan van de mooie jeans van MFM. De pasvorm en kwaliteit van deze jeans zitten perfect bij mijn girls, ze dragen niet graag jeans, maar deze vinden ze super fijn!

De tacky tarantule legging en turtleneck heb ik nog van de vorige collectie, deze zitten zoooo enorm fijn, volgens Lola. Hier is nu ook een gympiece van, hoe cool! Ook het zwarte ‘it Runs In The Family’ baseball jack vind ik super stoer. Gaaf dat je hem voor zowel jongens als meiden kunt shoppen. Met het turquoise vest maak je iedere outfit af, die is ook zoooo gaaf. Wauw!

2021 lente/zomer collectie

Waar te koop?

Deze collectie loopt tot maat 10 jaar en kun je hier shoppen!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Maed For Mini?  

Dit vindt je vast ook leuk om te lezen:

Janske’s kidsfashion musthaves #13 - Bobo Choses SS21 "For President"
Janske’s kidsfashion musthaves #14 – "Piupiuchick SS21 “At The Movies”
Support shops en shop small (sale overzicht)
Janske’s kidsfashion musthaves #15 – Maed For Mini SS21 "It Runs In The Family”

De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Mingo.

Spread the love

You Might Also Like