Fashion kinderkleding

Janske’s kidsfashion musthaves #14 – Piupiuchick SS21 “At The Movies”

20 januari 2021
Janske’s kidsfashion musthaves #14 – Piupiuchick SS21 "At The Movies”
Al jaren heb ik zo mijn favoriete kinderkledingmerken. Deze vind ik ieder seizoen weer terug in de kledingkast van mijn meiden. Af en toe ontdek ik een nieuw merk die perfect past bij de rest van mijn favoriete merken. Het Portugese kinderkledingmerk Piupiuchick is daar een perfect voorbeeld van. Ik ken het merk al een tijdje, maar deze lente/zomercollectie heeft pas echt mijn volle aandacht. Wow, wat een verzameling van parels is dat zeg! Hoog tijd om deze eens in het zonnetje te zetten!

Kidsfashion Musthave Piupiuchick

Piupiuchick bracht in 2012 haar eerste collectie uit, kinderkleding gemaakt in en om Porto in Portugal. Een lokale productie, die voelt als een echte familie. Ze maken gebruik van duurzame materialen en de mooiste stoffen. De ‘At The Movies’ lente/zomer collectie is hier een mooi voorbeeld van. Afgelopen donderdag kwam deze collectie, tegelijk met de fantastische nieuwe For President collectie van Bobo Choses uit en hij vliegt als warme broodjes de (web)shops uit!

At The Movies 2021 lente/zomer collectie (sfeerfoto’s)

Mijn favorieten van deze collectie

Uhmmm, heb je even? Ik zie in de meeste webshops dat de collectie mega goed wordt ontvangen en verkocht. Mijn favorieten zijn ook bij andere moeders in de smaak gevallen, want er zijn al veel maten uitverkocht. Zo vind ik de gouden leren short super stoer, al vraag ik mij wel af hoe het draagcomfort is tijdens de hete zomerdagen. Maar ook de andere unieke items zoals de gele top met donkergrijze streepjes en olifant mouwen én de gouden jumpsuit of top met open rug vind ik prachtig. Daar zie ik mijn meiden wel in shinen in de zomer. Ohhhh….is het al bijna zomer?

Waar te koop?

Je koopt de kleding van Piupiuchick trouwens in deze (web)shops . De collectie is voor kids van 0 tot 14 jaar. Let op, de maten vallen iets kleiner dan de Nederlandse maten.

Toffe sfeerimpressie van de nieuwe collectie

Bekijk hier een super sfeervolle video met de mooie kleding én oldskool VHS jeugdsentiment:

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Piupiuchick?  

Dit vindt je vast ook leuk om te lezen:

Janske’s kidsfashion musthaves #13 - Bobo Choses SS21 "For President"
Support shops en shop small (sale overzicht)
Janske’s kidsfashion musthaves #14 – "Piupiuchick SS21 “At The Movies”

De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Piupiuchick.

Spread the love

You Might Also Like