Persoonlijk

Hoe gaat het nu eigenlijk met mij? (Persoonlijke update)

15 januari 2021
Hoe gaat het nu eigenlijk met mij? (Persoonlijke update)
Het is hier de laatste tijd wat rustiger geweest. De feestdagen zijn voorbij, we zitten met zijn allen in lockdown en het is allemaal nét even anders dan anders. Ik zit nog steeds in de WW en weet nog niet hoe de toekomst er uit komt te zien. Hoe gaat het nu eigenlijk met mij? Tijd voor een persoonlijke update!

TNBW Academy

In de laatste 3 maanden van 2020 heb ik mijzelf vooral gefocust op de TNBW Academy. Mijn persoonlijke reis in wie ik wil gaan zijn. Hierbij ben ik flink de diepte in gegaan en heb ik ontzettend veel geleerd. Over mijzelf, maar ook veel nieuwe kennis, die ik kan gaan gebruiken bij het maken van de juiste keuzes. Zoals ik vorig jaar vertelde, ben ik na ruim 10,5 jaar gestopt bij mijn werkgever. Dat was natuurlijk even wennen, maar het geeft mij vooral de kans om te kiezen wat ik nu echt wil gaan doen.

Het gevoel van meer willen doen en betekenen overheerste al een tijdje en samen met TNBW ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen. Het leven is te kort om hier niets mee te doen, ik wil er uithalen wat er in zit en niets minder dan dat.

Create Your Concept dagen bij TNBW Academy (persoonlijke review)

Keuzes maken

Helaas weet ik nog niet wát ik precies wil gaan doen. Het feit dat ik veel dingen leuk vind, helpt daar niet echt aan mee. Wil ik meer doen met mijn blog? Wil ik een eigen kinderkledingwinkel openen? Of wil ik totaal iets anders doen? Dit zijn een paar van de vele vragen waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest. Omdat ik het lastig vind om keuzes te maken, heb ik met verschillende mensen hierover gepraat.

Vrijwilligerswerk

Zo ben ik ook bij mijn favoriete kinderkledingwinkel The Kidskartel in Eindhoven geweest en had ik een tof gesprek met eigenaresse Manon. Zij bood mij de mogelijkheid aan om de komende tijd als vrijwilliger te komen meewerken in de winkel. Op die manier kan ik namelijk écht ervaren of dit is wat ik wil. Een super toffe kans, die ik met open armen heb aangegrepen. Geeft het mij energie, is dit echt wat ik wil?

Nu we midden in de lockdown zitten, is het natuurlijk niet mogelijk om al te ervaren hoe het is om in een (open) winkel te werken. Toch heb ik gelukkig al een paar keer mee kunnen helpen om toffe instastories te maken voor de winkel. Alleen op die manier kunnen de klanten zien welke kleding er nog in de rekken hangen. Super leuk om te doen en nóg leuker om te zien dat er ook daadwerkelijk items verkocht werden. Mooi om op deze manier bij te kunnen dragen tijdens deze lockdown. Maar ook om te zien hoe ik mijn talenten kan inzetten en kan werken met kinderkleding. Ik merk dat ik er echt energie van krijg, wat mij de bevestiging geeft dat ik in de goede richting zit qua kiezen.

Lockdown

Hopelijk kunnen de kinderen snel naar school en mogen de winkels weer open, zodat ik zelf ook écht weer vooruit kan gaan met het uitzoeken van mijn dromen. Net als de meeste mensen ben ik ook wel “klaar” met corona, maar ik probeer hoe dan ook positief te blijven. Ik heb twee kinderen die lief samen kunnen spelen en het “thuisonderwijs” prima kunnen volhouden. Ik heb geen onderneming die kapot gaat en lig niet ziek met corona op de IC. Daarom blijf ik positief en hou ik vol.

Mooie wijze les

Tijdens kerst hadden mijn lief en ik het over wat voor cijfer wij ons leven op dat moment zouden geven. We hadden net onze vakantie (waar we zó naar hadden uitgekeken) verplaatst naar volgend jaar, een aangepaste kerst en een flinke lockdown in ons vooruitzicht. Zonder enige twijfel gaf ik mijn leven een dikke 8. Waarom? Omdat we alles hebben wat we echt nodig hebben. We zijn alle vier gezond, gelukkig met elkaar en komen niets te kort. Ik had zoveel wijze lessen geleerd in de afgelopen weken en voelde de energie stromen dat het allemaal goed gaat komen. Mijn leven geef ik een dikke 8. Meteen daarna vertelde ik dat ik op dezelfde vraag een jaar eerder waarschijnlijk een totaal ander antwoord had gegeven. Dan was mijn leven maar een 5 ofzo. Zelfs ondanks dat ik toen wél werk had, zonder coronakilo’s en corona. Maar toch voel ik mij nu zoveel gelukkiger.

Leren en inspireren

In de afgelopen weken ben ik druk bezig met thuisonderwijs geven, maar neem ik ook bewuste momenten voor mijzelf. Ik volgde The Feminine Inspirator challenge en won daar zelfs een Breakthrough sessie ter waarde van € 750,- met één van de dames van TNBW. Zo ontzettend tof! Ook trakteerde ik mij voor mijn 38ste verjaardag (1 januari) op de nieuwe ‘Sanny Side Up’ Planner van Sanny Verhoeven. Daar kan ik dit jaar al mijn doelen en inzichten in gaan zetten, zo fijn! Ook heb ik het afgelopen weekend mij laten inspireren tijdens de Kukuru event summit ‘Ontwerp je eigen 2021’ livestream. Dat was ook zoooo gaaf!

Mijn persoonlijke reis

Ik merk dat ik een balans probeer te vinden tussen het nieuwe nu, mijn nieuwe leven en het vinden van mijn nieuwe pad. Het is een inspirerende reis, waarin ik soms grote en soms kleine stapjes zet. De afgelopen maanden heb ik zoveel geleerd en heeft mij dit al zoveel gegeven, dat ik voel dat het stroomt en niet kan wachten waar deze reis mij toe zal brengen.

Ondanks alles gaat het dus erg goed met mij.

Hoe gaat het met jou? Hou je het nog een beetje vol deze lockdown?

Hoe gaat het nu eigenlijk met mij? (Persoonlijke update)
Spread the love

You Might Also Like