Fashion kinderkleding Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #13 – Bobo Choses SS21 “For President”

14 januari 2021
Woop woop…mijn favo kidsfashion merk heeft vanaf vandaag een stralende nieuwe collectie in de winkels hangen. Met de toepasselijke “For President” lente/zomercollectie, kunnen de kids weer stoer en vol zelfvertrouwen over straat! Een mooi moment om deze toffe collectie met duurzame kinderkleding uit Spanje in het zonnetje te zetten!

Kidsfashion Musthave Bobo Choses

“Adults are having kind of a hard time making the world a better place to live in. What would children do if they were president? What would a world run by children be like? For President, new SS21 collection. The most convincing party platform in the history of politics. Available January 14th.” Bobo Choses staat bekend om haar eigenwijze en unieke kleding. Gemaakt van duurzame materialen, lokaal en met veel liefde gemaakt. Comfortabele kinderkleding die gezien mag worden, weer een echte kidsfashion musthave collectie!

For President 2021 lente/zomer collectie

Mijn favorieten van deze collectie

Ohhh, mijn favorieten van dit seizoen….ik kan bijna niet kiezen. Welke mij tijdens mijn eerste indruk erg tof lijken zijn de mooie lange rokken voor de meiden. Lola en Coco zijn hier gelukkig ook groot fan van, ze zijn zoooo gaaf! Deze bloemenrok is haar favoriet. Ook ben ik groot fan van de cropped tops. Heerlijk voor de warme zomerdagen, bijvoorbeeld op een van de mooie lange rokken. Of met een tanktop er onder wanneer het nog nét niet warm genoeg is. Maar ook het multicolor “Play” T-shirt en de oranje smiley sweater zijn erg tof! Ik word hier erg blij van!

Wij zijn al jaren fan van dit mooie duurzame kinderkledingmerk en hebben al heel veel mooie kleding hier van mogen dragen. Iedere nieuwe collectie is weer een feestje! Ook dit keer kan ik niet wachten tot het zonnetje weer gaat schijnen en we deze kidsfashion musthaves uit de kast kunnen trekken!

Waar te koop?

Deze collectie loopt tot maat 11 jaar en valt wat kleiner dan we gewend zijn (Spaanse maten). Bestel dus een maatje groter als je twijfelt. Je koopt Bobo Choses bij de meeste van deze shops in Nederland (shop local!) en bij Bobo Choses zelf.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Bobo Choses?  

Dit vindt je vast ook leuk om te lezen:

Support shops en shop small (sale overzicht)
Spread the love

You Might Also Like