Kerst Shoptip

Heerlijke selfcare cadeaus voor extra me time

18 december 2020
Heerlijke selfcare cadeaus voor extra me time
Met de feestdagen voor de deur kunnen we nog wel wat extra cadeau inspiratie gebruiken, toch? Vaak weten we precies wat we voor een ander kunnen kopen, maar wat willen we eigenlijk zelf? Van die heerlijke cadeaus om echt even van te kunnen genieten, tijdens die kostbare me time momenten. Ik heb alvast mijn favoriete last minute cadeautjes (die je online kunt bestellen) voor je verzameld!

Me time

Als moeder zet je jezelf eigenlijk nooit op de eerste plaats. Dat klinkt best logisch, maar jezelf op nummer één zetten is super belangrijk. Wanneer je lief bent voor jezelf en goed voor jezelf zorgt, kun je nóg beter zorgen voor de mensen om je heen. Ja toch? Door af en toe een heerlijk moment me time in te plannen, kun je lekker even opladen om daarna weer te kunnen knallen.

Al snel denk je dan misschien aan een lekker geurtje, een mooi boek of je verzorgingsproducten van je favoriete merk. Maar er zijn nog zoveel toffe andere cadeautjes, waar je misschien nog niet eerder aan had gedacht. Ik heb er een paar voor je uitgezocht!

Cool Gift

Bij Coolgift shop je toffe originele cadeaus voor het hele gezin. Of je nou op zoek bent naar een bijzonder verjaardagscadeau of iets leuks voor de kids, ze hebben er ontzettend veel coole gadgets. Maar ook de perfecte cadeaus voor dat fijne me time moment!

Dit zijn mijn favorieten:

Verwen jezelf

Dit is toch genieten! Juist nu we allemaal thuis moeten blijven, is het extra fijn om ook thuis ervoor te zorgen dat je echt even kunt opladen. Met bovenstaande cadeaus moet dat helemaal goedkomen, toch?

Van wat voor cadeautjes wordt jij blij?

Heerlijke selfcare cadeaus voor extra me time

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like