Review winactie

Alpine Muffy oorkap – review & winactie #142

7 december 2020
Alpine Muffy oorkap – review & winactie #142
Mijn meiden zijn dol op lezen en doen graag hun best op school. Toch heeft vooral Lola soms wat moeite om zich te concentreren met alle geluiden om haar heen. (Goh, ik herken mijzelf zo in haar!) Daarom gebruikt ze graag haar nieuwe Muffy oorkap van Alpine. Zo kan ze lekker lezen, zonder afgeleid te worden door alle geluiden om haar heen. Lekker rustig. Namens Alpine mochten we de mooie gele Muffy oorkap uitproberen én ik mag er eentje verloten onder mijn trouwe volgers! Kan jouw kind ook wel wat extra “stilte” gebruiken? Doe dan mee en win!

Snel afgeleid

In mijn rapport op de basisschool stond eens “Janske zit de hele tijd te dromen”. Tja, ik was snel afgeleid en dagdromen kon ik als de beste. Nog steeds is concentreren niet mijn sterkste eigenschap. Dit zie ik ook terug bij mijn oudste dochter Lola. Of het nou tijdens de zwemles is, of thuis. Behalve wanneer ze tv kijkt, is ze net als mama (te) snel afgeleid.

Ze is dol op lezen en nu ze zelf in groep 3 steeds meer woordjes leert, kan ze echt genieten om zelf een boekje te kunnen lezen. Maar met alle geluiden om je heen, van je papa, mama en zus, is dat soms best nog wel een uitdaging. Ze heeft daarom regelmatig behoefte om lekker een eigen rustig plekje op te zoeken met een mooi verhaal. Meestal zijn dit luisterboeken, omdat ze dan niet zoveel last heeft van de afleiding om haar heen. Maar nu ze graag zelf wilt gaan lezen is dat een grotere uitdaging.

Alpine Muffy oorkap

De Alpine Muffy oorkap is speciaal voor kids van 5 t/m 12 jaar en dempt tot 25 dB. Hij is makkelijk verstelbaar en aan te passen per hoofd. Hij zit comfortabel, ziet er modern uit en is verkrijgbaar in 5 verschillende hippe kleuren. Je kunt hem gebruiken bij concerten/festivals, maar ook tijdens de les in de klas zijn ze fijn om te gebruiken. Bij Lola op school gebruiken ze ook oorkappen voor de kids, zodat er meer rust is in de klas.

Kenmerken

 • Aanbevolen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar 
 • Klein model oorkappen, speciaal ontworpen voor kinderen 
 • Dempt geluid tot 25 dB (SNR) 
 • Lichtgewicht en inklapbaar 
 • Verstelbare hoofdband met zachte voering 
 • Gemaakt van huidvriendelijk materiaal 
 • Makkelijk te reinigen buitenlaag 
 • Beschikbaar in nieuwe, trendy kleuren 
 • CE-gecertificeerd 
 • Met gratis Protect&Go opbergtasje

Wat vinden wij van de Alpine Muffy oorkap?

Ik koos voor Lola (en Coco) de gele Muffy oorkap uit. Een hip en fris kleurtje. Lola was meteen enthousiast toen ze hem mocht uitpakken en probeerde hem direct uit. Hij sluit goed aan op haar hoofd en zit niet te strak. Ook is hij makkelijk klein te vouwen en te bewaren in de fijne travelbag. Zo handig! Lola gebruikt hem inmiddels bijna dagelijks, wanneer ze zelf zelf gaat (voor)lezen en is er erg blij mee. Hopelijk kunnen we hem ook snel gaan uitproberen tijdens een tof festival, ik kijk er nu al naar uit!

Je koopt de Alpine Muffy oorkap hier:

WINACTIE (gesloten)

Namens Alpine mag ik een Muffy oorkap t.w.v. €24,95 weggeven! Hoe leuk is dat?! Wil je hem graag winnen? Volg dan de spelregels hieronder en win!

Hoe kun jij ook deze toffe Alpine Muffy oorkap in een kleur naar keuze winnen?

Volg deze spelregels:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht welke kleur oorkappen jij wilt winnen.
 • Like Janske.nl op Facebook en/of volg Janskenl op Instagram.
 • Tag iemand anders onder het originele bericht op Facebook of Instagram.
 • Extra winkans: deel het bericht op Facebook of Instagram.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie en tag Janske.nl, zodat ik hem makkelijk kan terugvinden.
Gefeliciteerd Sjoerd Hendrikse, jij wint de Alpine Muffy oorkap! Veel plezier er van!
Alpine Muffy oorkap – review & winactie #142

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply Dionne van der Kooij 7 december 2020 at 06:53

  Hier ook een meisje wat snel afgeleid is door alles om haar heen. We waren ons al aan het oriënteren voor haar en lees goede berichten over de muffy oorkappen.
  Graag doe ik mee voor haar in de kleur roze want ja zoals ze zelf zou zeggen roze kan overal bij 😁

 • Reply elisabeth maria martina
  Twitter:
  7 december 2020 at 07:36

  mijn kleinzoon haat lawaai en deze zou hem geweldig staan in het blauw

 • Reply Anna Wienen
  Twitter:
  7 december 2020 at 07:38

  Ik doe mee voor de mint kleur voor mijn dochter.. denk dat het zeker heel fijn is om zich goed te kunnen concentreren als het druk is of als we weer naar festivalletjes mogen gaan

 • Reply Mariska van der Vlies 7 december 2020 at 08:00

  Ik waag ook een kans Jans haha.

  Onze Jake zit nu in groep 3 en vrij snel afgeleid. Zijn aan het kijken naar manieren om het hem zo fijn mogelijk te maken. Zou geweldig zijn deze oorkappen!

 • Reply Nathalie Adriaanse 7 december 2020 at 08:53

  Toevallig net met mijn 10 jarige dochter over oorkappen gehad. Zij heeft misofonie en eet thuis en op school apart. We denken dat dit wellicht eens zou kunnen helpen dus we zouden hem graag winnen in het geel! Zou zo fijn zijn als zij bij het kerstdiner gewoon aan tafel kan zitten, ook op school. Ze moet nog 1,5 jaar wachten totdat ze oud genoeg is voor therapie dus hopelijk komen we die tijd zo wat gezelliger door. Ik duim!!

 • Reply Sjoerd hendrikse 7 december 2020 at 09:01

  Die zijn gaaf zeg! Onze oudste dochter Faye draagt al een koptelefoon sinds ze 5 jaar oud is. Ze heeft ADHD en autisme en raakt enorm overprikkeld bij veel en harde geluiden. Ook op school word deze dagelijks gebruikt. Haar oude mcmuffy is lang niet zo stoer als deze en nu ze inmiddels 11 is geworden, zou ze de legergroene helemaal gaaf vinden!

 • Reply Sylvia 7 december 2020 at 09:18

  Graag een army green oorkap voor mijn zoontje, die de laatste tijd veel thuisschool heeft gehad. Door alle gezellige geluiden om hem heen natuurlijk snel afgeleid

 • Reply Lisanne 7 december 2020 at 10:18

  Heel graag roze of mint groene voor mijn meisje. Ze zit in een vrij drukke klas en zou graag wat rustiger haar werk kunnen doen.

 • Reply kempenaers anita 7 december 2020 at 11:19

  doe graag mee voor mijn kleinzoon voor de blauwe, is vlug afgeleid

 • Reply Miekske Dingens 7 december 2020 at 11:58

  Graag voor ons zoontje de (kaki)groene <3 Heel benieuwd of dit hem kan helpen met concentreren!

 • Reply Gaby Andel 7 december 2020 at 12:03

  Wat een geweldig cadeau geef je weg!! Onze jongste zoon is een hele grote boekenwurm maar kan zich soms slecht concentreren door alle geluiden die hij hoort. Ook met huiswerk maken is dit regelmatig een groot probleem! Ik doe graag voor hem mee en wij gaan dan voor de mint kleur!

 • Reply Cuypers Marita 7 december 2020 at 12:06

  Ik wil graag een kansje wagen voor mijn kleinzoon en denk dat het donkergroene ideaal is

 • Reply Majonne 7 december 2020 at 12:45

  Dit zou zo fijn zijn voor mijn hooggevoelige dochter! De mint kleur vind ze vast leuk.

 • Reply katrijn
  Twitter:
  7 december 2020 at 13:03

  ik kan ook moeilijk tegen geluid ik win graag winnen de roze graag

 • Reply Liesbeth 7 december 2020 at 15:49

  Jjjaaaaa!!!! De gele voor onze Lex! De babyversie van Alpine vaak gebruikt. Maar past nu beter bij zijn kleine zusje. Ideaal als we op de bouwplaats van ons nieuwe huis gaan kijken

 • Reply Jess Kniest
  Twitter:
  7 december 2020 at 16:49

  Ook mijn dochter krijgt dezelfde commentaren als dat k kreeg vroeger, snel afgeleid, lijkt weg te dromen, te kort concentratiespan.
  Ik heb helemaal nooit aan een koptelefoon gedacht, maar wat een goed idee! Ik waag dus graag een kans voor de blauwe.

 • Reply Yvonne W. 7 december 2020 at 19:58

  De groene is stoer voor mijn hoogevoelige zoon! Met name de auditieve prikkels komen hard binnen bij hem.

 • Reply Lynn Mahieu 7 december 2020 at 21:24

  Mijn dochter loopt geregeld met papa’s hoofdtelefoon rond. Het lijkt haar rust te bieden als ze die op heeft. Ik maak dus graag kans op een ‘hoofdtelefoon’ die echt rustgevend kan werken in haar lievelingskleur (munt). 🤞

 • Reply Marieke 7 december 2020 at 22:13

  Jaaa leuk ik doe graag mee voor de blauwe

 • Reply Dineke Wiersema 8 december 2020 at 08:30

  Dat lijkt me handig! Geel graag!

 • Reply Marja Legius 8 december 2020 at 09:16

  Mintgroen voor de kleine meid zodat ze zich even kan afsluiten van allerlei geluiden van buitenaf en zich beter kan concentreren op haar werkje

 • Reply Katrijn
  Twitter:
  8 december 2020 at 09:18

  leuk ik wil graag winnen de roze graag

 • Reply Melissa Van Stipdonk
  Twitter:
  8 december 2020 at 09:36

  Ik ga ook voor geel want dat is de lievelingskleur van onze jarno. jarno is 7 en een maand geleden de diagnose gekregen van adhd. concentratie is dus zoieso wel een dingetje en dit zou zeker kunnen helpen om zich te concentreren, thuis bij het lezen of op school als hij toetsen moet maken.

 • Reply m chen 8 december 2020 at 11:34

  Goed die oortjes beschermen, voorkeur kleur: groen!

 • Reply Petra de Mooij 8 december 2020 at 15:23

  Wauw, ik doe dolgraag mee voor de mint groene kleur voor mn dochtertje Lotus. Ze zit in groep 3 en kreeg toevallig llig de tip van de juf, dat een stilte koptelefoon wel wat voor haar zou zijn. Ze is snel afgeleidt. Dus dit lijkt me ideaal. We gaan heel hard duimen

 • Reply co 8 december 2020 at 18:31

  wauw ik doe graag mee. ik ga dan voor de mintkleur

 • Reply anja 8 december 2020 at 18:46

  erg leuk voor de kinderen dus we gaan voor Blauw of Donker groen

 • Reply Annemiek Bosdijk 8 december 2020 at 19:09

  In stoer groen wil ik deze winnen voor mijn zoon. Kan hij zich beter afsluiten voor alle prikkels om hem heen.

 • Reply A.
  Twitter:
  8 december 2020 at 22:55

  Stoer rustig donker blauw daar worden we stil van 😉

 • Reply Mark 9 december 2020 at 05:18

  Deze oorkappen zouden erg welkom zijn voor in de klas, maar ook voor thuis! Het houdt prikkels weg en kan zorgen voor een betere concentratie bij mijn zoon, zodat hij makkelijker aan het werk kan blijven. Ik vind de stoere donkergroene helemaal iets voor hem!

 • Reply Jeth
  Twitter:
  9 december 2020 at 11:29

  Ik doe mee voor mijn kleine meid en die wil niks liever dan een roze

 • Reply Joy
  Twitter:
  9 december 2020 at 12:41

  Wat een mooie koptelefoon, ideaal voor mijn dochter. Ik doe graag mee voor de gele versie 😀

 • Reply Gé Geurtsen 9 december 2020 at 14:47

  Blauw graag!

 • Reply Nency 9 december 2020 at 19:19

  Hopelijk handig voor een betere concentratie.

 • Reply Marian B
  Twitter:
  9 december 2020 at 20:37

  Ik doe mee! Mijn zoontje zou dit wel kunnen gebruiken in de klas. Hij heeft vaak last van het geroezemoes, hopelijk gaat zijn concentratie er dan op vooruit. De (donker) groene heeft de voorkeur.

 • Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Twitter:
  9 december 2020 at 23:34

  Dit zou ideaal zijn voor mijn dochter. Ze is hoogsensitief en met name gevoelig voor geluid. Jammergenoeg is ons huis niet zo groot en deelt ze haar kamer met haar kleine zusje. Voor haar is het fijn om in een bubbel te kunnen komen zeker als ze huiswerk moet maken, qua opstelling is dat inmiddels gelukt maar nu zoeken we nog naar een oplossing voor het geluid. Deze oorkap (het liefst in het geel), zou denk ik de oplossing zijn.

 • Reply Katrijn
  Twitter:
  11 december 2020 at 11:43

  ik wil graag winnen de gele graag

 • Reply Will 11 december 2020 at 14:52

  Oh, wat een mooie koptelefoon.
  Heel graag ga ik voor de gele kleur, zó vrolijk!
  Mijn kleindochter die in april jarig is vindt deze vast ook erg leuk en kan hem goed gebruiken.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Reply Marianne 12 december 2020 at 11:55

  De roze voor ons snel afgeleide meisje.

 • Reply Anneliese+de+Waal
  Twitter:
  13 december 2020 at 13:15

  Erg mooi voor mijn dochter.
  Ik doe erg graag mee voor mijn dochter voor de kleur roze 😊😊.
  Groetjes Anneliese de Waal

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge