Kerst Persoonlijk Review

Kerst fotoshoot bij Shoots & More – Review

30 november 2020
Kerst fotoshoot bij Shoots & More - Review
Afgelopen woensdag waren wij bij Shoots & More Eindhoven voor een speciale kerst fotoshoot. In een studio die helemaal in de kerstsferen was aangekleed hadden we met ons gezin een super toffe ‘Snowy Shoot’. Zoals altijd was het weer een feestje, dit keer met extra veel glitters en nepsneeuw! Wij hebben in ieder geval alvast een paar feestelijke foto’s voor onze kerstkaarten!

Foto op je kerstkaart

Ieder jaar maken wij zelf onze foto’s voor onze kerstkaart. We vinden het leuk om te doen én zoveel persoonlijker en origineler dan een ‘normale’ kerstkaart. Ook dit jaar stond er weer een fotoshoot op de planning. Ik was nog aan het bedenken wat we er dit jaar van wilden maken, tot ik de uitnodiging van Shoots & More ontving voor een speciale ‘Snowy Shoot’ fotoshoot in hun unieke kerst fotostudio. Daar hoefde ik niet lang over na te denken!

Snowy Shoot bij Shoots & More Eindhoven

Voor ons is dit alweer de derde keer dat we bij Shoots & More waren voor een fotoshoot, een vertrouwde omgeving dus. Fijn dat ondanks alle coronamaatregelen, Shoots & More toch alles coronaproof kon organiseren. Zo was het toch mogelijk om gebruikt te kunnen maken van de fotostudio. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door fotografe Kaat en mochten we meteen een kijkje nemen in de speciale ‘Magische Winterparadijs’ fotostudio. We waanden ons direct in kerstsferen, wat een gezelligheid! in de fotostudio waren verschillende sets gecreëerd en de kerstmuziek speelde op de achtergrond. De kerstsfeer zat er meteen in!

Overal glitters

Tijdens de shoot hielp Kaat ons om in verschillende sets spontane foto’s te maken. Ook dit keer verliep alles weer erg soepel. De meiden genoten vooral van het gooien met nepsneeuw en handen vol glitters. Het ging super snel en was weer zo’n leuke ervaring. Na zo’n 20 minuten verlieten we de fotostudio met overal glitters, haha. Later die dag ontving ik een selectie van de mooiste foto’s, zo tof! Nu nog kijken welke foto we gaan kiezen voor de kerstkaart!

Boek een shoot!

Alleen in Eindhoven kun je bij Shoots & More in de speciale fotostudio een ‘Snowy Shoot’ boeken. Op de komen de woensdagmiddagen kun je voor slechts €19,- een ‘Snowy Shoot’ op de foto voor jouw kerstfoto. Alle nog beschikbare tijdstippen kun je in de agenda vinden (selecteer bij locatie: Magisch Winterparadijs Eindhoven). De fotoshoot duurt ongeveer 15 minuten en na de fotoshoot ontvang je nog jouw favoriete foto gratis digitaal in je mailbox. Natuurlijk is het ook mogelijk om extra foto’s te bestellen.

Glitterfeestje

Wij vonden het weer een feestje bij Shoots & More en hebben ook dit jaar weer een super leuke kerstfoto! (Die blijft nog heeeel eventjes geheim.)

Bekijk hier onze vorige fotoshoots bij Shoots & More Eindhoven: Hotspot in Eindhoven: Shoots & More & onze tweede shoot.

Maak jij ook het liefst een persoonlijke kerstfoto voor je kerstkaart?

Kerst fotoshoot bij Shoots & More - Review

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like