Kerst Review Shoptip Sinterklaas Speelgoed

Poopsie Dancing Unicorn (shoptip & review)

9 november 2020
Poopsie Dancing Unicorn (shoptip & review)
Onze dansliefhebber én Poopsie fan Coco kreeg van MGA de vrolijke Poopsie Dancing Unicorn cadeau. Hoe leuk is dat? Een eenhoorn die er fantastisch uit ziet en ook nog eens de coolste dansmoves heeft! Helemaal leuk voor Coco! Wat vinden wij van Coco’s nieuwste dansende unicorn vriendinnetje? Je leest het in deze eerlijke review.

Poopsie Dancing Unicorn

“De Poopsie Dancing Unicorn zingt en danst als je op haar buik drukt. Ze beweegt haar voeten, danst in het rond en maakt grappige bewegingen. Ze is volledig ondergedompeld in glitter, het haar kan worden gekamd met bijpassende borstel en ze komt uiteraard met een geheel passend outfit en een geheel eigen persoonlijkheid. Ze is grappig, creatief en gevat. Kinderen zijn dol op dit grappige speelgoed! De Poopsie Dancing Unicorn krijg het hele gezin aan het lachen en dansen! Dans jij al de eenhoorndans?”

Hij bevat een Poopsie Dancing Unicorn en een schattige wolkenhaarborstel. De batterijen zijn al inbegrepen. De verkoopadviesprijs is €52,99 en hij is aanbevolen voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Samen swingen

Toen de Poopsie Dancing Unicorn tevoorschijn kwam uit de verpakking, gilde Coco van blijdschap. ” Aaaaahhhhhh, een Poopsie Unicorn!!!”, riep ze dolenthousiast. Natuurlijk werd er direct op het knopje op de buik gedrukt en kregen we al een generale repetitie te zien van alle coole dancemoves.

Eenmaal uitgepakt, kon het dansfeestje meteen beginnen. Samen swingen met de Poopsie Dancing Unicorn. Wat een vrolijkheid! Natuurlijk was het ook even tijd om de prachtige regenboog haren te kammen met het mooie wolkenborsteltje. Coco was helemaal happy met haar nieuwe dansende vriendinnetje. Zo leuk om te zien!

Wat vinden wij van de Poopsie Dancing Unicorn?

De Poopsie Dancing Unicorn ziet er allereerst super mooi uit. De glitters, de regenboogharen, maar ook de dansmoves en vrolijke muziek zorgen voor een glimlach op je gezicht. De batterijen zijn al inbegrepen, dus je kunt meteen met haar gaan dansen. Helemaal leuk!

Toch zijn er ook nog wat verbeterpunten aan de Poopsie Dancing Unicorn. Zo danst ze op slechts één liedje, wat Engels gezongen is én soms ook slecht te verstaan is. Het zou nóg veel leuker zijn wanneer hij in het Nederlands was ingezongen én er meerdere liedjes waren om uit te kiezen om lekker op te kunnen dansen. Zeker voor de kostbare verkoopprijs.

Je koopt de Poopsie Dancing Unicorn hier:

Kende jij de Poopsie Dancing Unicorn al?

Poopsie Dancing Unicorn (shoptip & review)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like