Review Shoptip Sinterklaas Speelgoed

Maak zelf armbandjes met Blazelets Style Studio Charms (Review)

16 oktober 2020
Maak zelf armbandjes met Blazelets Style Studio Charms (Review)
Mijn kids zijn dol op knutselen, glitters, make-upjes en sieraden. Toen ik de ze de Blazelets Style Studio Charms liet zien werd de doos nog net niet uit mijn handen getrokken. Zelf je eigen armbandjes maken is natuurlijk één groot feest! Samen met de meiden testte ik de Blazelets Style Studio Charms uit! Eens kijken wij zelf ook zo’n mooie armbandjes kunnen maken!

Blazelets Style Studio Charms

Armbandjes maken met Blazelets is een echte creabea activiteit. Maak zelf een uniek armbandje en kies je eigen ontwerp.
Je kunt blijven mixen & matchen en hem helemaal maken zoals je zelf wilt. Zo heb je een uniek en eigen armbandje, helemaal zelfgemaakt!

Hoe maak je dan zo’n tof armbandje?

Leg allereerst de siliconevormpjes (ster, bloem en hart) in het daarvoor gemaakte vakje in je (werk)koffer. Leg daarna het elastische koordje in de sleuf van de vormpjes en bevestig het koord zowel links als rechts aan de binnenzijde van het koffertje. Vul daarna de vormpjes tot aan de rand met je favoriete kleur poeder. Met water uit het bijgeleverde flesje maak je vervolgens het poeder goed nat. Na circa tien tot vijftien minuten haal je de draad uit de sleuven en druk je je charms uit de siliconevormpjes. Daarna hoef je alleen nog maar de sluitingen er aan te knopen. Voor wat extra sparkles kun je hem er extra glitters opsmeren met het kwastje.

Er zitten voldoende armbandjes in de verpakking, maar mocht je er nóg meer willen maken, dan kun je een extra navullingset bijkopen.

Wat vinden wij van de Blazelets Style Studio Charms?

Samen met Lola, Coco én een vriendinnetje zijn we de Brazelets uit gaan proberen. De meiden konden niet wachten en ik besloot om de eerste armband samen met Coco (4) te maken. Zo konden we even ‘oefenen’ en kijken wat er wel en niet goed werkte. Met de handige handleiding ging dat erg makkelijk. Iedere stap werd duidelijk uitgelegd en ging goed. Wel merkte ik dat het goed was dat ik (vooral deze eerste keer, bij Coco) even meehielp, want sommige handelingen waren best een uitdaging.

Omdat Coco de vormpjes niet hard genoeg had aangedrukt én Lola er tijdens het wachten ongeduldig aan had gezeten, was Coco’s armbandje niet helemaal goed gelukt. De vormpjes lieten al vrij snel los, maar Coco vond hem fantastisch! Het kon haar eigenlijk niets schelen en ze was vooral trots op haar eigen armbandje én had genoten van het zelf maken.

Gemixt eindresultaat

Daarna wisten we precies waar we op moesten letten. Daardoor werden de armbandjes van Lola’s vriendinnetje én van haarzelf wel een succes. Helemaal trots liet ze hem aan haar moeder zien aan het eind van de creatieve playdate. Super schattig. De dames vonden het maken erg leuk, behalve het lange wachten, haha. Tja, dat hoort er nou eenmaal bij.

Het concept van het maken van je eigen armbandjes is super tof. Helaas zijn de vormpjes zo fragiel op een armbandje, dat ze (bij ons in huis) geen lang leven zullen behouden. Ze mogen niet nat worden (logisch), en zijn erg fragiel. Niet handig om als armbandje te dragen terwijl je druk aan het spelen bent. De beleving van de hele diy is wel ontzettend leuk en je kunt de vormpjes natuurlijk ook gewoon los maken, zonder ze als sieraden te dragen. Een gemixt eindresultaat dus, maar de kids vinden het leuk en daar gaat het uiteindelijk om!

Zijn jouw kids ook zo dol op sieraden en diys?

Je koopt de Blazelets Style Studio Charms hier:

Maak zelf armbandjes met Blazelets Style Studio Charms (Review)
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like