Fashion Herfst Shopping Shoptip

Mama’s herfst garderobe wishlist

14 oktober 2020
Mama's herfst garderobe wishlist
Buiten is het echt herfst. De blaadjes verkleuren en waaien, sneller dan ik zou willen van de bomen. Het is een kleurrijk tafereel, wat vraagt om warme chocomelk en stiekem al een bakje pepernoten. Een grote mok thee onder een warme deken op de bank. Het is het perfecte moment om je zomergarderobe te verruilen voor warme truien en een nieuwe winterjas. Lekker shoppen in de warme herfstkleuren, heerlijk! Ik zocht alvast wat mooie kleding uit voor mijn 2020 herfst garderobe wishlist!

Een nieuwe garderobe

De afgelopen maanden zijn niet de beste geweest voor mijn garderobe. Ik ben flink wat coronakilo’s aangekomen, dus mijn herfstgaderobe van 2019 zit niet meer zo comfortabel. Vooral passende broeken zijn zeer beperkt in mijn kledingkast. Tijd om af te vallen én om voor nu alvast wat hippe damesmode te shoppen.

Warme herfstkleuren

Het leuke aan de najaarscollecties vind ik altijd de mooie warme herfstkleuren. Zachte stoffen en fijne materialen. Truien en vesten in de tinten bruin, oker, terracotta en aubergine. Ik word daar zo blij van! Op een stoere jeans of (nep)leren rok met een dikke maillot er onder. Toffe boots of laarsjes er onder en je outfit is helemaal herfstproof!

Maxidress

Natuurlijk kun je ook in de herfst een mooie lange jurk blijven dragen. Of de jurken nou helemaal effen of juist een mooie dierenprint of bloemenprint hebben. Met een lekker warm vest of tof jasje er op kan je hem ook makkelijk dragen tijdens de wat koudere dagen. Met een maillot of dikke panty en hoge laarzen eronder kun je helemaal fashionable op stap.

Teddy coat

Wat een van mijn favorieten blijft in de herfst en wintermaanden, zijn toch ook die heerlijk warme teddy coats. Hoe knuffelbaar is zo’n fluffy teddy jas! Die wil je toch gewoon niet meer uittrekken!? Alleen daarom al is de herfst een stuk leuker dan je denkt!

Stoere boots

Naast een paar coole sneakers (musthave!), die het liefst niet té besmettelijk zijn in de regen en modder. Dat is natuurlijk zonde. Wat weer een voordeel is van hoge laarzen, ze houden je benen ook meteen lekker warm! Ik hou trouwens ook van schoenen met een stoere panterprint, super hip en lekker vrolijk.

De perfecte jeans

Nu ik in de meeste niet meer pas, heb ik sowieso nog een paar goede broeken nodig. Ik heb nu een hele fijne Levi’s jeans bij OTTO gevonden, die perfect zit én al lekker lang meegaat. Die wil ik zeker nog een paar scoren! Ook zou ik nog graag een mooi casual jasje willen, zoals de groene velvet van hierboven én een mooie lange jurk. Genoeg tofs voor een nieuwe herfstgarderobe dus! Ik snuffel snel nog even verder!

Wat staat er op jouw herfst garderobe wishlist?

Mama's herfst garderobe wishlist
Spread the love

You Might Also Like