Personal Shoptip

Het perfecte kerstpakket voor de vrouwelijke ondernemer

12 oktober 2020
Het perfecte kerstpakket voor de vrouwelijke ondernemer
Tegenwoordig kiezen steeds meer vrouwen ervoor om een eigen onderneming te starten. Super tof natuurlijk, maar het heeft ook een paar (kleine) nadelen. Zo krijg je bijvoorbeeld niet meer een kerstpakket van je werkgever. Juist nu je het extra verdiend hebt, na een jaar lang hard werken aan je eigen bedrijf. Gelukkig kun je tegenwoordig ook voor jezelf een heerlijk kerstpakket bestellen. Verwen jezelf met een van de duurzame kerstpakketten of kies je voor een selfcare pakket van Rituals? En bestel je er ook meteen eentje voor je vriendinnen, die ook wel zo’n verrassingspakket kunnen gebruiken na dit bizarre jaar?

Starten als ondernemer

In de afgelopen jaren heb ik veel van mijn (blog)vriendinnen zien stoppen bij hun werkgever, om te starten als eigen ondernemer. Super stoer en spannend om je vaste baan op te geven en in het diepe te springen. Vanaf de zijlijn keek ik trots met ze mee, hoe zij dit avontuur aangingen. Ontzettend inspirerend om te zien, vond ik dat.

Bij mij kriebelde het ook al jaren om zelf de grote stap te zetten, maar mijn “veilige” vaste contract bij een ontzettend leuk bedrijf hield mij tegen. Daarom combineerde ik mijn blog met mijn vaste baan en nam 1 dag per week ouderschapsverlof op. Zo kon ik toch meer tijd besteden aan Janske.nl. Maar het was niet genoeg en ik wilde meer. Mijn vaste baan kostte mij steeds meer energie, waardoor de keuze voor mij duidelijk was. Het was tijd om voor mijzelf te kiezen en ook in het diepe te springen. Dus plons, daar ging ik!

Spannend!

Mijn contract loopt eind deze maand af, dan ben ik echt “vrij”. Tenminste, zo voelt dat voor mij. Inmiddels ben ik gestart met the new business academy en heb ik afgelopen week mijn eerste twee live dagen gehad. Wat een inspirerende dagen en wat heb ik nu al veel over mijzelf geleerd, wow! Ik ga de komende weken uitvinden wat mijn ‘purpose in life’ is, en hopelijk binnenkort ook mijn eigen onderneming starten. Spannend!

Kippenragout en soepstengels

Een van de belangrijkste lessen die ik leerde vorige week, was dat ik liever voor mijzelf mag zijn. Dan komen we terug op dat kerstpakket, want ja, dat wil ik natuurlijk ook gewoon ontvangen! Dat zijn toch de leuke extraatjes, als blijk van waardering. Omdat vrouwelijke ondernemers minstens net zo hard werken als alle andere werknemers, verdienen zij ook zo’n heerlijk kerstpakket! Ja toch?! Gelukkig heb je tegenwoordig veel keuze uit hele toffe kerstpakketten, waar ook echt cadeautjes inzitten waar je blij van wordt. Niet alleen de kippenragout en soepstengels die we kennen van vroeger, haha.

Rituals Kerstpakket

Als ondernemer kun je nu gewoon losse pakketten bestellen, voor jezelf of voor je collega’s of andere ondernemers. Natuurlijk ook super leuk om als vriendinnen te bestellen voor elkaar bijvoorbeeld. Zeker na dit bizarre jaar! Ik heb al zitten snuffelen en zag naast de mooie duurzame kerstpakketten zelfs heerlijke Rituals kerstpakketten met mijn favoriete producten erin! Daar word ik pas echt blij van! Is het al kerst?!

Ben jij ondernemer? Gun jij jezelf een kerstpakket?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like