Review Shoptip

Geurwolkje – etherische oliën & aroma diffuser (Review)

24 september 2020
Steeds vaker las ik enthousiaste verhalen over etherische oliën en aroma diffusers. In het begin was ik sceptisch en vond ik het allemaal maar zweverig. Toch merkte ik dat ik steeds nieuwsgieriger werd. Wat is er dan zo geweldig aan, waardoor iedereen zo enthousiast was? Dat is vast niet zonder reden. Dus besloot ik om ze zelf ook uit te proberen. Eens kijken of ik er net zo blij van word!

Relaxt en inspirerend

Sinds ik ben gestopt met werken ben ik door verschillende fases heen gegaan. Ik moest echt even bijkomen van alles, wat voelde als een soort rouwproces. Ook omdat ik mijn draai wilde vinden in mijn ‘nieuwe ritme’, wilde ik kijken wat mij hierbij kon helpen. Nu beide kids naar school gaan heb ik meer tijd voor mijzelf en probeer ik deze goed te benutten. Omdat ik merk dat ik niet meteen voor 200% wilde en kon gaan knallen, besloot ik vooral te focussen op naar mijn lichaam te luisteren en veel me time in te plannen.

Zo ga ik regelmatig ’s ochtends een flink stuk wandelen, luisterend naar inspirerende podcast. Ik volg interessante online cursussen en lees inspirerende boeken. Alles op mijn eigen tempo en vooral zo relaxt mogelijk. Na deze eerste vier weken voel ik mijzelf al stukken beter. Ik besloot het ‘hoofdstuk vorige baan’ af te sluiten en heb het losgelaten. Het geeft mij nu ruimte om te focussen op nieuwe plannen en zodat ik kan uitzoeken waar ik écht blij van word.

Juist in deze fase, merk ik dat ik rust wil creëren in mijn hoofd, de rust waar ik zo lang naar verlangde. Ik zit in een goede flow en dat voelt zo fijn. Mijn nieuwe routine krijgt steeds meer vorm en voelt relaxt én inspirerend. Wanneer ik na een lange wandeling weer thuis ben, zit ik vol inspiratie en kruip ik meteen achter mijn laptop. Naast mij staat mijn aroma diffuser aan en geniet ik van een groot glas De-stress thee. Heerlijk. Dit bevalt mij wel.

Geurwolkje

Bij Geurwolkje mocht ik namelijk drie verschillende etherische oliën uitkiezen, met een mooie diffuser. Ook kreeg ik er een zakje De-stress thee bij. Ik koos voor de geuren ‘Third-Eye Chakra’ , ‘Eucalyptus’ en ‘1001 Nachten’. Drie geuren, die helpen wanneer je even niet zo lekker in je vel zit of wel wat extra energie kunt gebruiken. Laat ik dat juist nu even wat extra kunnen gebruiken.

Vooral de ‘Third-Eye-Chakra vind ik een hele fijne geur. De eucalyptus is vooral deze maanden erg handig voor alle snotneuzen. Ik heb hem ook al op de slaapkamer van de meiden gezet, toen Coco erg verkouden was. Veel fijner dan die heftige uienlucht, hihi.

Nu ik mijn aroma diffuser een paar weken gebruik, begrijp ik wel waarom anderen zo enthousiast zijn. Ik ben erg blij met mijn diffuser en kan niet wachten om nog meer verschillende geuren uit te proberen. Ik geniet echt van de geuren in mijn huis en voel mij goed. De rest van het gezin vindt het ook heerlijk, zelf vriendlief. Hij zet hem zelfs soms alvast voor mij aan, zo lief! Wij zijn dus erg blij met onze nieuwe aroma diffuser van Geurwolkje.

Ken jij de verschillende etherische oliën van Geurwolkje al? Wat is jouw favoriete geur?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like