Review Shoptip Speelgoed winactie

Froggit – het beste speelgoed van Nederland?– winactie #132

14 september 2020
Froggit - het beste speelgoed van Nederland?– winactie #132
Froggit van SmartGames is genomineerd voor ‘Béste speelgoed van Nederland’ in de categorie Schoolkind 7 tot 9 jaar. Dat maakt ons natuurlijk super nieuwsgierig! Met ons gezin hebben we het spel voor je uitgetest en weten we of wij vinden dat dit spel moet winnen. Ook mag ik één exemplaar weggeven aan één van jullie! Yay!

Familiespel

SmartGames staat vooral bekend de vele individuele spellen. Froggit is het eerste familiespel van SmartGames en kun je spelen met 2-6 spelers. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

“Met Froggit moet jij als eerste jouw kikkerfamilie aan de overkant van de vijver krijgen.  Maar let op! Dat willen de andere speler natuurlijk ook. Versper de weg voor de anderen om zo jouw kikkers veilig aan de overkant te krijgen. Helaas zijn je tegenstanders niet de enige die je tegen willen houden om te winnen; er zwemt namelijk nog een ander dier in deze vijver die het je moeilijk kan maken. Speel het Froggit junior niveau met de kleinsten, terwijl de ouderen hun brein kunnen kraken  over het expertniveau. Draai simpelweg het bord om en het spel is  geschikt voor zowel jong als oud! Kies jouw kikkerfamilie en maak kikkersprongen over het bord.”

Froggit - het beste speelgoed van Nederland?– winactie #132

Het beste speelgoed van Nederland

Froggit, het eerste familiespel van SmartGames, is in de race voor het beste speelgoed van het jaar 2020 in de categorie ‘Schoolkind 7-9 jaar’. In deze categorie weten kinderen goed wat ze willen en wat ze leuk vinden. De fijne motoriek is inmiddels ontwikkeld en daar wordt het speelgoed dan ook op aangepast. Denk aan fijne materialen en speelgoed met wat meer uitdaging. Froggit stimuleert verschillende vaardigheden, zoals vooruitplannen en flexibel denken. 

Stemmen

Je kunt tot 11 november stemmen om Froggit te helpen om de titel van ‘Het Béste speelgoed van Nederland’ te winnen! Stemmen kan op www.hetbestespeelgoedvannederland.nl.

Wat vinden wij van Froggit?

Wij vinden Froggit een leuk spel om samen met de kinderen (4 en 6 jaar oud) te spelen. Het is fijn dat het spel in verschillende niveaus gespeeld kan worden. Wij kozen voor het makkelijkste niveau aangezien de leeftijd van onze kids. Lola (6) begreep meteen wat de bedoeling was en kon zelfstandig spelen. Coco (4) was helemaal in haar nopjes, totdat de vis háár kikker op at…toen was het spel ineens een stuk minder leuk. Duidelijk een gevalletje ‘ik-kan-nog-niet-tegen-mijn-verlies’. Gelukkig is het slechts een fase en kan ze straks ook gezellig meespelen.

Het doel van het spel is eenvoudig en de uitvoering is leuk. De kikkers en vis zijn van goede kwaliteit, waardoor we er nog veel speelplezier van kunnen hebben. Ook de uitleg was makkelijk, waardoor we lekker snel konden beginnen met spelen. Het spel ziet er leuk uit en het is lachen, gieren (en voor Coco) brullen met Froggit! Wat ons betreft een grote kanshebber om te winnen bij de verkiezing! Met Froggit als eerste familiespel van SmartGames, kunnen wij niet wachten op de volgende!

Froggit - het beste speelgoed van Nederland?– winactie #132

WINACTIE (gesloten)

Namens SmartGames mag ik ook aan een van jullie het spel Froggit verloten! Hoe leuk is dat?! Zijn jullie ook zo dol op spelletjes en wil jij hem graag winnen? Volg dan de spelregels hieronder en win!

Froggit - het beste speelgoed van Nederland?– winactie #132

Hoe kun jij froggit winnen? (spelregels)

 • Laat in een reactie achter voor wie jij wilt winnen en waarom?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik je kan mailen met alle info!

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer),mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebook- of Instagrambericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie en tag Janske.nl, zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 22 september. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Goele Huysegoms, jij wint het Froggit spel! Heel veel speelplezier gewenst!

Froggit - het beste speelgoed van Nederland?– winactie #132

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Betti Scheringa 14 september 2020 at 20:13

  Superleuk!
  Doe graag mee voor dochters en gastkinderen
  We zijn dol op smartgames dit familiespel zullen ze ook vast super vinden

  • Debby Koeman 19 september 2020 at 18:22

   Ik doe mee voor mijn neefje en mijn nichtje, omdat ik zelf geen kinderen heb (kan krijgen). Maar ik ben heel dankbaar voor deze deugnieten in mijn leven! We doen vaak spelletjes. Gezelligheid en quality time!

 • Anna wienen 14 september 2020 at 20:14

  Jaaaaaa super leuk om samen met mijn dochter Julia te spelen 😍

 • Tamara Jongkees 14 september 2020 at 20:15

  Voor mijn oudste zoon! Gek op spelletjes, kikkers vindt hij leuk (zijn favoriete knuffel is ook een kikker) en hij is ook nog smart. Een ideaal spel voor hem dus 🙂

  • Lotte 19 september 2020 at 12:54

   Wat een leuk spel voor het hele gezin!

 • Stephanie Leijer 14 september 2020 at 20:17

  Super graag voor mijn spelletjes fan Finn. Hij vindt het super gezellig om samen te spelen, en natuurlijk wil hij altijd winnen 🙂

 • Goele H 14 september 2020 at 20:27

  De 2 oudsten spelen graag gezelschappen, maar we hebben er nog niet echt gevonden die ze graag samen spelen. Ik denk dat dit wel een grote kanshebber is.

 • Yvonne 14 september 2020 at 20:29

  Super leuk voor de kinderen uit een van de groepen op mijn werk: ‘groep Kikker’! Laat onze kikkertjes maar springen met dit leuke spel!

 • Tamara 14 september 2020 at 20:49

  Super leuk voor mijn dochter! Wij zijn fan van Smartgames.

 • Simone Wiersma 14 september 2020 at 20:51

  Ik loot graag mee voor Mn dochter! Lijkt me leuk om als gezin te spelen.

 • Alma 14 september 2020 at 21:26

  Heel leuk voor onze spelletjes fanaten

  • Bianca 18 september 2020 at 09:42

   Ik doe graag mee voor mijn kindjes. Ze houden van spelletjes.

 • Marieke 14 september 2020 at 21:26

  Jaaa super leuk ik doe graag mee voor de kinderen in mijn klas ter aan vulling aan onze spellen kast

 • elisabeth+maria+martina 14 september 2020 at 21:36

  mooi verjaardagskado voor mijn kleindochter

 • Martine 14 september 2020 at 21:45

  Jaa doe graag mee voor mezelf. Ik hou van spelletjes en probeer dat ook over te brengen op de kleinkids. Meestal doen we een game night als er een of twee komen logeren. Super leuk! We spelen vaak het pokemon yatzee soel wat nog van onze jongste zoon is geweest. Dus een nieuw spel waar we weer zuinig op kunnen zijn is welkom 😀

 • John 14 september 2020 at 21:51

  Dit lijkt me echt een top spelletje om met mijn gezin te spelen. Doe graag mee.

 • Will 14 september 2020 at 22:30

  Wat een ontzettend leuk spel met al die kikkertjes.
  Gezellig binnenkort weer rond de tafel met de kleinkinderen een spelletje spelen, ik heb er nu al zin aan.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • G.T. 15 september 2020 at 06:39

  Dit ziet eruit als een leuk spel! Normaal gesproken vindt mijn zoontje smartgames wel leuk, maar doet hij liever gezelschapsspellen. Met Froggit kan het dus allebei! Ik maak graag kans (maar heb geen FB).

 • Jess Kniest 15 september 2020 at 09:23

  Mijn dochter en mijn nichtjes zijn dol op spelletjes en ik denk dat ze deze ook geweldig zouden vinden dus voor hun waag ik graag een kans 🙂

 • Marja Legius 15 september 2020 at 09:25

  Voor mijn kleindochtertje. Een echte spring in het veld 🙂 Dit spelletje zal niet snel gaan vervelen

 • Ineke 15 september 2020 at 13:13

  Graag doe ik mee voor mijn dochter. Ze is bijna jarig en gek op spelletjes!!

 • Trotsema fati 15 september 2020 at 13:54

  Oh hier gaan mijn kids echt heel erg blij van worden ze zijn gewoon gek op familie spellen om samen met mama of papa te spelen🥰

 • Willem de Wal 15 september 2020 at 20:14

  Doe graag mee voor mijn neefje en nichtje voor dit leuke spel

 • L. De Jong 15 september 2020 at 20:16

  Het lijkt me een grappig spel voor mijn 2 kinderen Ruben en Lotte. Na de scheiding weinig speelgoed overgehouden dus een leuk nieuw spel is meer dan welkom!

 • Helma Keijzer 15 september 2020 at 22:38

  Een nieuwe kans voor een “kikker”-teleurstelling. Na 38 jaar voel ik die nog….
  Ken je dat… dat de reclame je enorm enthousiast maakt….!?
  Ik Heb nog “trauma’s” van frogger van 200 jaar geleden. Op de reclame zagen mijn zus en ik het spel. Natuurlijk zag dat er super leuk uit.. met ons zuur gespaarde geld kochten we frogger. Nog spijt. Want het was veel saaier dan op tv… dat gevoel vergeet ik nooit meer. Een 2e kans om een nieuwe uitgave met kikkers met mijn dochters te spelen. En wie weet komt mijn zus een potje mee spelen. Ik doe graag mee voor Emmie mijn dochter.

 • Anne Huydts 15 september 2020 at 22:57

  Super voor bij opa en oma. Kan niet alleen onze vent ermee spelen, maar als zijn nicht er ook is, is het natuurlijk veel leuker en gezelliger! 🙂

 • Els Wanders 16 september 2020 at 13:18

  Ik doe graag mee voor Lisa en Niek. Ze hebben thuis allebei een eigen smart game, de brain train voor Niek en Lisa heeft Squirels go nuts. Met froggit zouden we gezellig met z’n allen kunnen spelen. Lijkt me erg leuk!

 • Jacqueline de Waal 17 september 2020 at 08:00

  Wat een super leuk spel we gaan er meteen voor zitten om dit leuke spel te spellen

 • Rianne 17 september 2020 at 08:11

  Gave winactie waar ons huishouden graag aan mee doet, heerlijk om in de komende herfst en winter gezellige middagen mee te hebben.

 • Nelly 17 september 2020 at 08:38

  Een mooi en degelijk spel voor de kids om te spelen, ik hoop ze hiermee te kunnen verrassen.

 • w.brugge 17 september 2020 at 08:58

  leuk spel om te spelen met mijn kleindochter als ik oppas of ze komt logeren.
  We zijn hier gek op spelletjes

 • anna bolijn 17 september 2020 at 09:04

  Voor Kasper en Thomas wil ik dit winnen. Ze mogen minder tv kijken en met het koude weer op komst gaan ze vaker binnen spelen. Dan is het leuk om met elkaar een leuk spelletje te doen.

 • Iris Bakker 17 september 2020 at 10:13

  Wat leuk zeg, wij hebben al heel wat spellen van Smartgames, maar dit familiespel nog niet, lijkt me erg leuk, dus ik doe graag mee

 • melissa van stipdonk 17 september 2020 at 10:17

  wij hebben nog niets van smart games, maar zijn wel gek op spelletjes. leuk zo’n spel waarbij je echt moet nadenken ook, ik doe graag mee.

 • L tromp 17 september 2020 at 10:35

  Owwww een geweldig spel voor het hele gezin😀😀😀

 • Ilona 17 september 2020 at 10:44

  Deze wil ik winnen voor mijn zoontjes. De spellen van Smart Games zijn altijd leuk!

 • maris 17 september 2020 at 11:10

  wat super leuk voor mn dochter en zoontje. Ze spelen zo graag samen spelletjes. Leuk kado voor de sint 🙂

 • Barbara Smeets 17 september 2020 at 11:21

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Jacob. De enige spellen die hij leuk vindt zijn denk en raadselspellen. Mochten wij dit spel winnen, dan weet ik zeker dat het heel vaak gebruikt gaat worden!

 • Femke 17 september 2020 at 12:09

  Voor ons zoontje. Hij wil graag samen met papa en mama dingen doen, en heeft sinds kort ook interesse in spelletjes. Dit ziet er relatief simpel maar toch erg leuk uit. Volgens mij gaat hij het te gek vinden!

 • Ingrid van Bockel 17 september 2020 at 14:16

  Ik doe graag mee voor mijn zoon en dochter. Die vinden spelletjes hele leuk en het is ook nog eens heel gezellig!

 • Marijke 17 september 2020 at 16:29

  Voor mijn kleinzoon zodat we een leuk spel hebben als hij hier is!

 • Marian+B 17 september 2020 at 17:12

  Onze kinderen zijn dol op spelletjes, die hebben ze in de corona-tijd echt (her)ontdekt. De spelletjestijd komt er weer aan, dus dan is een nieuw spel altijd leuk. We gaan de uitdaging graag aan.

 • A dekker 17 september 2020 at 17:14

  Vóór mijn dochtertje, ze is 4 jaar maar loopt ver voor in ontwikkeling. Daardoor altijd op zoek naar nieuwe spelletjes en uitdagingen. Dit lijkt ons een grappig leuk spel!

 • mariska steijl 17 september 2020 at 17:15

  gezellig samen met mijn dochter en haar vriendinnetjes spelletjes spelen

 • Heleen Haarsma 17 september 2020 at 17:31

  Wat superleuk om met mijn kleindochters te doen. We zijn gek op spelletjes!
  En altijd als ze hier komen doen we standaard een spellenavond. Superleuk!

 • Jan 17 september 2020 at 17:46

  Super leuk om met onze kinderen te gaan spelen .

 • Anita te Gussinklo 17 september 2020 at 19:31

  leuk voor mijn oppas meisje, ziet er leuk uit dit spel.
  En het plezier spat er af bij je dochter,

 • esther Myer 17 september 2020 at 19:46

  de donkere avonden komen er weer aan spelletjes tijd

 • anja 17 september 2020 at 20:06

  erg leuk om met de kids spelletjes te spelen we spelen vaak memorie . dus een nieuw spel is weer een uitdaging

 • Carolien 17 september 2020 at 21:15

  Wat een onwijs grappig spel met die kikker. Ik wil dit spel graag winnen voor mijn eigen zoontje!

 • Mandy 17 september 2020 at 22:01

  Voor de 4 kids van mijn beste vriendin omdat het me echt een leuk spel lijkt

 • Iris 17 september 2020 at 22:05

  Ziet we mij erg leuk uit. Ik loot enorm graag mee voor mijn kids😊

 • Renilda 17 september 2020 at 22:06

  Ik waag graag mijn kans voor mijn kleinkinderen

 • Joke 18 september 2020 at 00:59

  Zou graag het spel voor mijn 2ling kleindochters willen winnen die op 23 september jarig zijn en ze zijn sinds kort mijn buren en mocht ik winnen dan zijn ze zo hier om het leuke spel te spelen

 • Nina Mol 18 september 2020 at 05:21

  Ik doe mee voor mijn kleinzoon en mezelf omdat wij het superleuk vinden om samen spelletjes te spelen die nog leerzaam zijn ook! 🙂

 • Mariska 18 september 2020 at 08:23

  Dit klinkt als een goede nieuwe aanvulling voor onze spelletjesmiddagen! Ik wil het spel dan ook graag winnen voor ons gezin en voor iedereen die regelmatig aanhaakt bij ons spelletjesmiddagen.

 • Manon 18 september 2020 at 11:19

  Mijn kinderen zijn dol op spelletjes en als broer of zus niet mee wil spelen pakken ze vaak een smartgame! Deze zou weer een leuke afwisseling zijn!

 • stina 18 september 2020 at 12:08

  zou hem graag winnen voor mijzelf. Ben gastouder en heb 4 kindjes tussen de 4 en 7 en daar zou ik graag dit spel mee spelen

 • Shiv Chin 18 september 2020 at 14:08

  Voor mijn neefje Logan, dan kan hij ook een spelletje spelen met mijn kinderen als we naar onze maandelijkse spelletjesdag gaan. Wat een vrolijk gekleurd spel.

 • Brian Hurkens 18 september 2020 at 16:08

  Ik volg je ook via instagram. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje.

 • lottie 18 september 2020 at 18:46

  Mijn neefje die DOL is op het spelen van spelletjes! En ik doe graag mee! 🙂

 • Mariska 18 september 2020 at 20:08

  Heel graag voor mijn dochter, ze is dol op kikkers en een hele pientere dame die een smart game erg kan waarderen. Een win win situatie uiteindelijk

 • Lieve 18 september 2020 at 20:23

  Iik doe graag mee voor de leefgroep van mijn dochter. Maar ook omdat het spel er zo gezellig uit ziet.

 • Ruud 18 september 2020 at 20:45

  Lijkt me een super leuk gezinsspel wat we samen met de kids kunnen spelen. Ik heb al zin om de hele middag kikker geluiden te horen! 😉

 • Ellen velzeboer 18 september 2020 at 22:12

  Ik waag heel graag een gokje voor mijn zoon Teun(En mezelf😉). Hij is dol opspelletjes en smartgames. Kunnen we samen weer heerlijk spelletje doen!

 • Marjan zuid 18 september 2020 at 22:21

  In onze tuin hadden we een vijver met kikkers. Maar de vijver is weg en de kikkers ook. Deze kikkers durft mijn zoontje wel vast te pakken.

 • Esther Penders 18 september 2020 at 22:29

  We wagen graag een gokje voor onze zoon Dean (10) die het zó leuk vindt om spelletjes te spelen met zijn zusje Nikéh (5).
  Hij is zó een ontzettend lieve grote broer…we gunnen hem deze mooie prijs!

 • Nadine 18 september 2020 at 23:09

  Ik doe graag mee voor mezelf en mijn oppaskindje. We gaan vast een leuke middag beleven met dit spel!

 • Bets 18 september 2020 at 23:25

  Geweldig dit lijkt mij echt een super leuk spel om veel lol en plezier van te hebben samen met onze kleinzoon die dit echt fantastisch zou vinden!!

 • Tamara 19 september 2020 at 20:52

  Ik doe mee voor Lois die over 3 weken 8 wordt!

 • Ramona Van Leeuwen 20 september 2020 at 13:19

  Ik wil dit spel graag winnen voor mijn eigen kinderen, en natuurlijk voor papa en mama omdat we graag spelletjes spelen met ons gezin, dus een nieuwe uitdaging komt zeker uit!

 • Anneliese+de+Waal 20 september 2020 at 16:02

  Een erg leuk spel voor de kinderen, ziet er erg leuk uit 😊😊.
  Groetjes Anneliese

 • Peggy 20 september 2020 at 20:55

  Ik doe mee voor mijn zoontje, hij is dol op spelletjes! Binnenkort is ie jarig, dus dit zou dan een extra leuke verrassing voor hem zijn!

 • Mark 20 september 2020 at 21:48

  Leuk spel om met ons gezin te spelen!

 • Marianne 21 september 2020 at 09:44

  Doe graag mee voor onze dochter, gek op dieren en spellen. Dit kikkerspel gaat bij ons voor uren plezier zorgen.

 • SuusGro 21 september 2020 at 16:20

  Oh voor onder de kerstboom, elk jaar komt er een spel onder kerstboom. Dat was traditie vroeger bij ons thuis en dat voer ik door voor mijn kinderen. Dit lijkt mijn een super leuke kanshebber.

 • SophiaG 21 september 2020 at 21:10

  Het lijkt me een heel leuk spel om samen met mijn dochters te spelen. Alvast voor de feestdagen.

 • Wessel 22 september 2020 at 06:11

  Spelletjes doen het altijd goed nu de donkere dagen er weer aan komen! Met z’n allen rond de tafel, warm drankje erbij… Op en top samenzijn!

 • S v Bregt 22 september 2020 at 15:49

  Voor mijn zoontje wil ik het graag hebben. We hadden laatst een kikker in de tuin en we wilden hem naar de sloot brengen dus moesten we het eerst vangen. Toen hij begon te springen zaten we toch even te gillen dus papa zei dat het zo erg toch niet kon zijn maar uiteindelijk gilde die nog harder. Onze zoon heeft het er nog steeds over….

 • Nathalie Buttiens 22 september 2020 at 20:37

  Ik zou graag willen winnen voor mezelf, zodat ik dat met de kids kan spelen.

 • Dit speelgoed maakt kans op de titel ‘Speelgoed van het Jaar 2020’ - Papa's wereld 22 oktober 2020 at 15:38

  […] FroggitLeverancier: SmartMeer informatie: Review Spel & speelgoedReview op allesoverspeelgoedReview op Janske.nlShoppen: […]