Persoonlijk

Mijn favoriete gadgets voor mijn telefoon

4 september 2020
Mijn favoriete gadgets voor mijn telefoon
Sinds we met zijn allen thuis moesten blijven vanwege corona, heb ik mijn nieuwe telefoon in huis. Een lichtpuntje in deze gekke tijd. Inmiddels zijn we alweer 6 maanden verder en ben ik nog steeds ontzettend blij met mijn telefoon. Natuurlijk heb ik ook een aantal fijne gadgets in huis, voor mijn telefoon. Dit zijn mijn favorieten!

Flexibele beschermhoes

Wanneer ik een nieuwe telefoon koop, bestel ik ook altijd meteen een flexibele beschermhoes (en scherm protector) bij. Meestal gewoon een transparante beschermhoes omdat het mij vooral om de bescherming gaat. Hij moet dik genoeg zijn om mijn telefoon te beschermen wanneer ik hem (weer eens) laat vallen. Aangezien dat mij iets te vaak overkomt, is dit voor mij een absolute musthave en daarom ook meteen een van mijn favoriete gadgets. Naast mijn transparante beschermhoes, heb ik er nu ook eentje met een stoere luipaard print. Hij past helemaal bij mij en laat toch nog de mooie kleur van mijn toestel zien.

Draadloze powerbank

Ik gebruik mijn telefoon de hele dag door voor het maken van foto’s, luisteren van Spotify en het gebruik van social media. Daardoor verbruik ik veel van mijn batterij en vind ik het super fijn om een goede powerbank te hebben. Eentje die ik overal mee naartoe kan nemen. Zo hoef ik mij geen zorgen te maken of mijn batterij het wel net zo lang vol kan houden als ik zelf graag zou willen. Voor mijn Samsung S10, koos ik de goud roze draadloze Battery Pack (10.000 mAh). Met deze powerbank kan ik mijn telefoon zelfs 3-5 keer opladen. Hoe relaxt is dat! Ook super handig dat hij draadloos is trouwens! Dat scheelt weer gehannes en gesleep met kabeltjes.

Extra oplaadkabel

Over kabels gesproken. In de woonkamer laad ik regelmatig mijn telefoon op, maar ook in mijn slaapkamer heb ik een extra oplader liggen. Zo kan ik hem op meerdere plekken in huis makkelijk opladen, zonder steeds de kabel te hoeven pakken. Een luxe, maar zeker echt een van mijn favoriete gadgets voor mijn telefoon.

Grote SD kaart

Als echte mamarazzi én blogger, kun je het je natuurlijk wel voorstellen hoeveel foto’s en video’s ik op een dag maak. Voorheen pakte ik regelmatig mijn fotocamera erbij. Maar omdat mijn nieuwe telefoon zo’n goede foto’s maakt, merk ik dat ik steeds vaker mijn telefoon hiervoor gebruik. Hierdoor stroomt mijn telefoon natuurlijk binnen een recordtempo vol met foto’s en video’s. Daarom is een grote(re) SD kaart een ideale oplossing en daarom ook een van mijn favoriete gadgets voor mijn telefoon. Zo kan ik zorgeloos nog even verder ‘schieten’.

Nieuwe gadgets

De wereld van de telefonie staat nooit stil, continu zijn er weer nieuwe toestellen beschikbaar met de tofste coole gadgets. Zo brengt Apple binnenkort (alweer) een nieuw toestel uit, waarvoor je nu al de mooiste nieuwe I-Phone 12 hoesjes kunt bestellen. De keuze is reuze en de mogelijkheden eindeloos.

Weet je nog, toen we geen mobiele telefoons hadden? Toen je met je telefoonkaart op stap ging? Dat is nu toch bijna niet meer voor te stellen? Gelukkig zit er tegenwoordig voor iedereen een favoriet bij, met genoeg keuze uit de leukste gadgets!

Wat zijn jouw favoriete gadgets voor jouw telefoon?

Mijn favoriete gadgets voor mijn telefoon

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like