Fashion Shopping Shoptip

5 tips voor een hippe zomeroutfit bij extra coronakilo’s

31 juli 2020
5 tips voor een hippe zomeroutfit bij extra coronakilo's
In de afgelopen maanden is het lastig geweest om ‘even’ naar de winkel te gaan voor een nieuwe outfit. Toch kunnen we (juist) nu allemaal een hippe nieuwe zomeroutfit gebruiken, toch? Zeker met die extra coronakilo’s (oops!). Gelukkig zijn er genoeg leuke webshops waar je helemaal coronaproof online kunt shoppen. Zo kun je bij Jeroen Beekman goed slagen voor een hippe outfit én de leukste items scoren in de sale. Er is genoeg om uit te kiezen, ook voor de grotere maten. Ik deed inspiratie op voor hippe zomeroutfits en heb 5 tips voor je waarmee jij deze zomer jouw outfit gaat rocken!

Comfortabele pasvorm

Wat ik persoonlijk het belangrijkst vind aan het dragen van kleding, is dat het een comfortabele pasvorm heeft. Niet alleen in de zomer, maar in alle seizoenen. Je moet je lekker voelen in je outfit. Ben je een paar kilo aangekomen tijdens de coronacrisis, kijk dan kritisch naar je garderobe. Past je kleding nog of is het verstandiger om (tijdelijk) voor een maatje groter te gaan? Je voelt je een stuk lekkerder wanneer je broek goed past en je niet op je bed hoeft te gaan liggen om de rits te kunnen sluiten. Natuurlijk is het verstandig om te kijken hoe je weer gezonder kunt gaan leven. Tot die tijd, wil je er ook leuk uitzien. Dan voel je je automatisch beter, wat ook helpt bij een gezonde mindset. Misschien kies je voor een mooie summum mode maxi dress met dierenprint.

Jeroen Beekman mode

Maxi dress

De maxi dress is momenteel een van mijn favoriete outfits. Waarom? Allereerst omdat heerlijk zitten én omdat ze genoeg bewegingsruimte geven. Ook wanneer je tijdens corona er een maatje meer bij gekregen hebt. Het fijne is, dat je ze vaak kunt combineren met een een toffe riem, waardoor je taille mooier uitkomt. Ook wanneer je afvalt kun je de maxi dress blijven dragen en je riem gewoon een gaatje strakker zetten. Voor de dames die graag een broekje er onder dragen (zoals ik), kunnen er natuurlijk corrigerend ondergoed dragen, voor wat extra comfort. Ik vind dat zelf altijd net wat fijner tegen schurende benen.

Dierenprints

Dierenprints zijn nog steeds populair en als ik in mijn kledingkast kijk, betrap ik mijzelf er op dat ik al een flinke dierentuin heb verzameld. Bij dierenprints blijft het wel altijd “opletten”. Een dierenprint kan namelijk al snel ordinair overkomen. Zeker wanneer je gaat combineren met goude accenten, andere dierenprints of leer. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer ‘subtiele’ dierenprints, die juist super hip zijn. Ik ben er dol op, niet alleen voor mijn kids, maar zeker ook voor mijzelf!

Jeroen Beekman mode

Kleur

Wat zeker niet vergeten mag worden in een hippe zomeroutfit, zijn frisse kleuren. Wees niet bang om te kiezen voor kleur. Vindt je het spannend, ga dan voor gekleurde accessoires. Een rode tas of gele sneakers bij je outfit, kunnen je hele look opfleuren. Wees niet bang om kleur te gebruiken. Vooral in de zomer is het super leuk om voor een kleurrijke look te gaan. Hou je vooral niet in en ga voor die knalrode blazer of bloemenjurk in alle kleuren van de regenboog. Het zal je verrassen, geloof mij.

Be proud

Draag waar jij je lekker in voelt en straalt. Trek je niets aan van wat een ander vindt of waar half Instagram in rondloopt. Draag kleding waar jij je goed in voelt. Wanneer jij je goed voelt in je outfit, straal jij dit uit. Of je nou maatje 34 of 54 hebt. Laat jezelf niet onzeker maken door wat je denkt wat anderen van je zullen vinden. Want zeg nou zelf, wanneer je een vrouw ziet lopen die haar outfit rockt, maakt het dan uit welke maat ze draagt? Wanneer je haar ziet stralen in haar outfit. Dit kun jij ook!

Dus shop die hippe zomeroutfit en rock hem deze zomer!

Welk kledingstuk draag jij het liefst tijdens de zomer?

5 tips voor een hippe zomeroutfit bij extra coronakilo's

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Charlotte 1 augustus 2020 at 18:40

    Zoek zelf ook nog een mooie Maxidress. Net wat je zegt, heb wat extra kilo’s van het met Corona minder bewegen en meer cake bakken met mijn dochter. Heerlijke momenten maar, met een mooie Maxidress voel ik me vast zelfverzekerd genoeg om er weer tegenaan te gaan.

    • Janske 3 augustus 2020 at 14:29

      Jep…dan zitten de extra kilo’s er sneller aan dan je denkt…gelukkig hebben wij onze maxi dress nog 😉