feest low-budget Review shoplog

Lola’s kinderfeestje met de Frozen Themakist (review)

24 juni 2020
Kinderfeestje zonder zorgen met de Themakist (review)
Lola heeft het al het hele jaar over haar kinderfeestje en een maand na haar verjaardag mocht ze toch een klein feestje geven. Een heel bijzonder Frozen feest. Niet alleen een feestje voor Lola, maar ook voor mama! Met de Themakist, met daarin alle benodigdheden voor een Frozen kinderfeestje, hoefde ik bijna niets meer voor te bereiden. Wat een feest! Ik vertel je graag alles over het de Themakist én geef je een terugblik op Lola’s super toffe Frozen kinderfeestje in een uitgebreide fotoverslag!

Kinderfeestje organiseren

Ik vind het zelf altijd wel leuk om activiteiten te plannen en een tof feestje te organiseren. Zeker met mijn ervaring in de animatie entertainment heb ik veel leuke ideëen. Maar het is natuurlijk ook erg fijn wanneer je als ouder niets zelf hoeft voor te bereiden.

Het enige wat je hoeft te doen is een thema kiezen en zelf de taart met ranja regelen. Dat moet wel lukken, toch? Perfect voor ouders die niet zo creatief zijn óf er simpelweg geen tijd voor hebben. Op deze manier kun je jouw kind toch een super tof feestje geven, zonder dat het je (te) veel tijd en moeite kost. Ideaal!

De Themakist

De Themakist maakt het organiseren van kinderfeestje thuis een makkie! Met de verschillende Thema’s is er voor ieder kind wat wils. Het enige dat jij nog hoeft te doen is taart en limonade regelen!”

Eigenaresse Maike is dol op het organiseren van kinderfeestjes met een thema. Voor haar dochter en familie heeft ze er inmiddels al een hoop georganiseerd. Omdat ze dit zo leuk vindt en graag andere ouders een handje wil helpen, kun je haar complete themakisten huren voor je eigen kinderfeestje.

Bij de themakist kun je kiezen uit de volgende thema’s:
  • L.O.L. Surprise! feestje
  • Frozen feestje
  • K3 | Regenboog feestje
  • Unicorn feestje
Kosten en verzending

Een Themakist inclusief alle materialen en uitgebreid draaiboek voor 8 kinderen kost € 50,-, met daarbij een borg van € 50,-. De Themakist L.O.L. Suprise, K3 en Unicorn kunnen worden verzonden. Binnen Nederland ontvang je ze per post voor €15 verzendkosten. Dit is inclusief retour etiket. De Frozen themakist is te groot en kan alleen in Eindhoven worden opgehaald.

Info

De Themakist
Goudestein 18
5653 NT  Eindhoven 
06-39866925 (Whatsapp only)
dethemakist@outlook.com | Instagram @dethemakist

Lola’s Frozen feestje

Na lang overleg, koos Lola voor het Frozen kinderfeestje. Een paar dagen daarvoor had vriendlief de themakisten al opgehaald. De meiden konden er met moeite afblijven, haha. We vierden haar feestje op zaterdagmiddag met in totaal slechts 5 kinderen. Een klein, maar fijn feestje.

Na het cadeautjes uitpakken mochten de meiden zelf een stuk appelcake versieren en lekker opsmullen. Yummy! Toen was het tijd om te verkleden en elkaar op te maken. Wat een feest! De Frozen jurken, kettingen en oorbellen werden snel aangetrokken en de make-up werd zorgvuldig opgesmeerd.

Toen alle prinsessen klaar waren was het tijd voor spelletjes. Een Olaf dobbelspel, blikwerpen, sneeuwballen gooien en nog veel meer leuke spelletjes. Ook was er tijd om fijn te kleuren en mee te zingen op de grootste Frozen hits. “Let it gooooooooo!!!” We hadden zelfs nog een uurtje over, maar de meiden vermaakten zich prima met alle Frozen spulletjes.

Wat vinden wij van De Themakist?

De jarige job en haar vriendinnen hebben een topfeestje gehad. Je zag ze genieten! De aankleding was leuk, de muziek en alle aankleding en spelletjes maakten het een echt Frozen feestje. Tot in alle details, zo leuk! Wat hebben ze genoten samen. Tijdens Lola’s feestje was de jongste 3,5 en de oudste 6,5 jaar oud. Allemaal vonden ze het even leuk en iedereen kon goed meedoen met de spelletjes en activiteiten.

Eigenlijk hadden ze bijna geen begeleiding meer nodig en konden ik en vriendlief regelmatig gewoon relaxt meekijken vanuit een luie stoel. Met het handige draaiboek kon ik precies zien welke spelletjes er nog niet gespeeld waren. De duidelijke korte uitleg er in, zorgde ervoor dat ik het makkelijk aan de meiden kon uitleggen.

Zeker voor kinderfeestjes met meiden zijn de feestjes van de Themakist ideaal! Aan alles is gedacht en je hoeft geen ster in animatie of entertainment te zijn. Je hebt alles in huis en je kids hebben een topfeestje. Een feestje voor de kids én voor papa en mama!

Bekijk hier de leukste foto’s van Lola’s Frozen feestje:

Klik op de foto’s voor de vergroting.

Zou jij ook een kinderfeestje willen vieren met de Themakist? Welk thema zou jouw kind kiezen?
Kinderfeestje zonder zorgen met de Themakist (review)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like