Shoptip

Hoera, toch nog een kinderfeestje!

19 juni 2020
Hoera, toch nog een kinderfeestje!
Onze oudste dochter Lola is gek op eenhoorns, make-up en alle sprookjes uit haar luisterboeken. Maar waar ze het altijd over heeft is haar kinderfeestje. Zelfs wanneer ze nog 300 nachtjes moet slapen voor het zo ver is. Vorige maand was ze dan ein-de-lijk jarig…maar viel haar kinderfeestje door corona in het water. Ik beloofde haar dat we hem zeker over zouden doen. Morgen is dan eindelijk dé grote dag. Lola’s kinderfeestje!

Coronaproof verjaardagsfeestje

Voor haar verjaardag mocht Lola op school niet trakteren en een kinderfeestje vieren was ook nog niet zo’n fijn idee. Wel vierden we thuis een gezellig coronaproof “grote mensen feestje”. Het was een ontzettend leuk feestje en wat heeft Lola er van genoten. Voor dit feestje had ik een deel van onze vrienden en familie uitgenodigd. Ze kregen ieder een mooie persoonlijke uitnodiging thuisgestuurd. Een uitnodiging met daarop een heldere uitleg van hoe we het feestje precies gingen vieren. Zoals altijd maakten we daarvoor vrolijke foto’s en werd het een super toffe verjaardagsuitnodiging.

Ik bestelde de uitnodiging verjaardag bij Tadaaz.

uitnodiging Tadaaz

Kinderfeestje

Inmiddels zijn bijna alle dagen op Lola’s aftelkalender afgestreept en mag ze morgen dan eindelijk haar kinderfeestje geven. Ik heb dit jaar slechts drie vriendinnetjes uitgenodigd, om het wat intiemer te houden. Samen met Coco en Lola zijn er toch vijf kindjes op haar feestje en dat is prima voor dit jaar.

Voordat ik de uitnodigingen heb verstuurd, heb ik eerst de ouders gevraagd of zij het goed vonden. Ik kan mij voorstellen dat in deze tijd niet iedere ouder het fijn vindt als hun zoon of dochter naar een kinderfeestje gaat. Gelukkig waren ze allemaal meteen enthousiast en kon ik de uitnodigingen versturen naar alle meiden.

Uitnodiging kinderfeestje

Lola viert morgen een kinderfeestje met het Frozen thema. Zelf gekozen en oh, wat heeft ze er zin in! Natuurlijk moest het thema ook terugkomen in de uitnodiging. Daarom maakte ik voor haar Lola/Frozen uitnodigingen. Sowieso is het altijd extra leuk om een echte uitnodiging te versturen en ontvangen voor een kinderfeestje. Dan kan de voorpret meteen beginnen, zo leuk!

Het is natuurlijk het allerleukst om een uitnodiging met eigen foto er op te maken. Dit doen wij wel altijd. Vooraf hebben we dan altijd een leuke fotoshoot in huis, voor feestelijke foto’s. Dat maakt een uitnoding net wat persoonlijker. Ik maak ze vervolgens eenvoudig online, zodat ik ze snel in huis heb.

De leukste uitnodiging kinderfeestje vindt je hier.

Tadaaz buttons

Buttons met foto

Op Lola’s feestje had ik als extra cadeautje bij de snoepzakken nog een leuke button laten maken met Lola’s foto er op. Ik bestelde ze samen met de uitnodigingen bij Tadaaz. Ze zijn ook super leuk om uit te delen op school of bij een kinderfeestje. Daar hebben ze extra lang plezier van!

Binnenkort lees je hier alles over Lola’s Frozen kinderfeestje. Ik ben zo benieuwd hoe ze het gaat vinden! Ze kan in ieder geval niet meer wachten!

Vieren ze bij jullie ook weer kinderfeestjes?

Hoera, toch nog een kinderfeestje!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • G.T. 19 juni 2020 at 22:46

    Wij doen het nog niet. Ik vind het lastig om anderhalve meter afstand tot de kinderen te houden bij een feestje en dan doe ik het liever nog even niet. Ik zie zoveel mensen in mijn werk; ik zou me heel schuldig voelen als ik een van de kleine gasten aan zou steken. Maar het scheelt ook wel dat mijn kleuter het er nu helemaal niet over heeft. Plus de regio waar je woont maakt ook verschil.
    Veel plezier met het feestje!