Review Shoptip

Vaderdag cadeautip: Boek een fotoshoot! (+ kortingscode!)

5 juni 2020
Vaderdag cadeautip: Boek een fotoshoot! (+ kortingscode!)
Het is bijna Vaderdag, tijd om na te denken over een mooi cadeau voor de liefste papa van de hele wereld. Heeft hij al genoeg sokken en kookboeken? Waarom geef je hem geen fotoshoot cadeau? Een shoot met het hele gezin of misschien zelfs de hele familie? Dat is pas een origineel cadeau én meteen een leuke gezamenlijke activiteit! Kun je na de shoots meteen de foto’s laten afdrukken als herinnering én extra cadeau!
Michelle Engelberts Photography

Blijven we wel goed “plakken”?

Begin maart hadden we samen met ons gezin voor de allereerste keer een fotoshoot op de hei, samen met Michelle van Michelle Engelberts Photography. Ik won deze shoot via haar Instagrampagina, super tof! Het was een super leuke en relaxte shoot, met een stapel geweldige foto’s als eindresultaat. Het was zo ontspannen en relaxt, dat zag jemeteen terug in de foto’s. Vooraf was ik super nieuwsgierig hoe het zou gaan en of we samen goed zouden “blijven plakken” op de foto’s. Dat is natuurlijk altijd een verrassing, maar zeker de eerste keer.

Onze eerste gezinsshoot buiten

Vanwege de beginnende coronacrisis is het even wat meer afstand houden, maar we zijn nog niet in lockdown. Gelukkig, de shoot mag dus gewoon doorgaan. Ik heb er al weken naar uitgekeken. Het is voor ons de eerste gezinsshoot buiten en dat is toch weer anders dan binnen in een fotostudio. Hopelijk werkt het weer mee, het is tenslotte begin maart. We spreken met Michelle af op de locatie en zoeken samen een mooie plek uit voor de fotoshoot.

Michelle Engelberts Photography

Niet geforceerd of geposeerd

Michelle was heel relaxt en rustig. Ze maakt meteen een praatje met de meiden, zodat ze zich op hun gemak voelen. De sfeer is heel ontspannen en spontaan. Michelle geeft ons tips en aanwijzigingen, maar eigenlijk loopt alles vanzelf. Gewoon heel relaxt en spontaan en vooral niet geforceerd of geposeerd. Precies zoals bij ons past. Het zorgt voor mooie eerlijke foto’s met een verhaal. De meiden zoeken wormpjes op de grond, huppelen hand in hand over de paden en gaan knuffelend en lachend met ons op de foto.

Wat een geluk!

Voor mijn nieuwe branding wilde ik ook graag mooie foto’s met de meiden en een paar van mijzelf. Ook dat is geen probleem. Michelle fotografeert ons terwijl wij soms bijna vergeten dat ze er bij is. Alsof we gewoon met ons gezin op pad zijn op de hei. Na een uurtje hebben we genoeg foto’s gemaakt. We treffen het enorm met het weer, want precies vandaag is het warm genoeg om zonder jas buiten te kunnen zijn. Wat een geluk! Zo kunnen we ook nog onze mooie outfits showen, wat natuurlijk veel leuker is voor het eindresultaat.

Vaderdag cadeautip: Boek een fotoshoot! (+ kortingscode!)

Wat vonden wij van de fotoshoot?

Wij vonden de fotoshoot super tof. Het ging allemaal relaxt en er was ruimte voor eigen inbreng, maar ook genoeg tips en aanwijzigingen. Ook de kids vonden het super leuk. Michelle wist wat ze deed en was heel ontspannen om mee te “werken”. Hierdoor vloog de tijd voorbij en hadden we een super leuke fotoshoot.

Een paar dagen later kon ik het eindresultaat van de foto’s bewonderen. Ik was helemaal sprakeloos door de mooie foto’s, wauw! Ze waren nog veel mooier dan ik gehoopt had. Precies zoals we zijn, puur en echt. Heel erg mooi! Alle foto’s waren in zwart/wit en kleur. Er was alleen een probleem. Hoe kies je nou uit zoveel mooie foto’s?!

Kortingscode

Wil jij nou ook zo’n toffe fotoshoot? Als cadeau voor Vaderdag, voor papa of opa? Of liever een zwangerschapsshoot, newbornshoot of een zakelijke shoot? Met de code ‘Janske25’ krijg je 25% korting op een shoot naar keuze (geldig voor boekingen in de maand juni 2020). Heb je interesse? Neem dan even contact op met Michelle, via haar Facebook of Instagram. Ze heeft op dit moment nog geen website. Alvast veel plezier tijdens jullie shoot!

Bekijk hier een paar van onze mooiste foto’s van onze fotoshoot:

Dankjewel Michelle, voor deze toffe ervaring tijdens onze fotoshoot en natuurlijk voor de prachtige foto’s! Een prachtig cadeau waar we nog lang van zullen genieten! Wie weet tot een volgende keer weer!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like