Giveaway Review Shoptip winactie

Poopsie Slime Surprise! – review & winactie #124

19 mei 2020
Poopsie Slime Surprise! - review & winactie #124
Hieperdepiep hoeraaaa, vandaag is onze Lola 6 jaar! De dag waar ze al zoooo lang naar uit heeft gekeken, de lieve schat. Ook vandaag heb ik weer een super leuke winactie voor jullie. Eentje voor alle grote slijmfans! Namens MGA Entertainment mag ik namelijk een Poopsie Slime Surprise! Poop Pack weggeven! Ben jij klaar voor een slijmfeestje? Doe dan mee!

Poopsie Slime Surprise!

Vorig jaar mocht Lola de Cutie Tooties Surprise™ en Sparkly Critters™ al unboxen, wat een feest! Nog steeds heeft ze het er altijd over dat ze zo graag slijm wil maken. Omdat deze mama niet de grootste slijmfan is, probeerde ik het steeds uit te stellen. Maar tijdens deze coronacrisis leek het mij wel weer eens leuk om wat nieuwe Poopsie Slime Surprise! creaties uit te proberen. Dit keer mocht Coco ook meehelpen. Nou, dat vonden de dames natuurlijk super leuk!

Slime Smash

“De lente is nu echt aangebroken en niks is leuker om alle mooie kleuren aan bloemen te zien bloeien. Maak crunchy slijm met de Slime Smash! 4 verzamelbare slijmbloemen vol verrassingen om uit te pakken. Open de schattige bloemvormige container om het zachte slijm te onthullen. Elk slijm heeft 3 verschillende soorten texturen en een crunchy vulling om te kneden. Speel met slijm, voeg jouw magic touch toe en bewaar je slijm in het bloemenbakje om de lente écht in huis te halen!”

Elke Slime Smash bevat:
– 4 zachte slijm met een speciale geur
– Een uiterst zeldzame regenboogcontainer
– Glanspoeder, stofregen en sprankeling om toe te voegen aan je slijm
– 2 extra smash slijmpakketten voor nog meer slijm

Poop Packs

“Maak je eigen magische eenhoorn slijm met Poopsie Slime Surprise! Een vernieuwde variant op de vorige versie. Elke Poop Pack bevat 10 leuke verrassingen om open te maken en meerdere keren te customizen. De Poopsie Slime Surprise! Poop Packs komen allemaal met een schattige sleutelhanger-pop en een speciaal flesje voor het mengen van de slijm. Nieuw zijn de verrassingsparels die een speciale geur met zich meebrengen. Voeg deze toe om het slijm heerlijk te laten ruiken en bewaar het slijm in de sleutelhanger als een échte verzamelaar!”

Elke Poop Pack bevat:
– 10 magische verrassingen
– 2 eenhoorn food pakketten voor twee keer zoveel slijm
– Een nieuw slijm textuur
– Eenhoorn magic packet
– Nieuwe eenhoorn lepel en fles
– Nieuwe Poop sleutelhangers
– Geurparels en een verzamelblad

Wat vinden wij van de Slime Smash & Poop Packs?

Overal glitters

Beiden slijmcreaties hebben we hier samen mogen unboxen en uitproberen. Vooral de Slime Smash creaties waren hier een groot succes. De slijm is wat dikker en vaster, waardoor hij wat minder moeilijk te “maken” was. De mega berg glitters die er spontaan uitkwamen vallen vonden de dames natuurlijk fantastisch. Mama is ze nu nog steeds van het tafelkleed af aan het pulken, haha.

Slime Smash favoriet

Als eerste hebben we geprobeerd om het slijm te maken van de Poop Packs. Super leuk alles zelf mixen en glitters etc. toe te mogen voegen. Toch merkte ik dat wij nog geen perfecte slijmmakers zijn, want echt slijm werd het niet. Ondanks dat vonden de meiden het super leuk om lekker te experimenteren en vermaakten ze zich prima.

De Slime Smash was voor ons een groter succes. Lekker kneden en overal glitters doorheen mengen. Ik denk dat de Poop Packs daarom iets leuker zijn voor oudere kids óf voor kids met moeders die samen vaker slijm maken. Alle accessoires erbij zijn super tof. Hieronder zie je op de foto wat er allemaal in één verpakking zit. Je kunt er ook lekker veel sparen, wat het nog leuker maakt. Het is telkens weer een verrassing welke er in zit, spannend!

WINACTIE

Namens MGA Entertainment mag ik een Poopsie Slime Surprise! Poopsie Poop Pack t.w.v. €10,99 weggeven! Wil jij er een winnen voor jouw grootste slijmfan? Volg dan de spelregels hieronder goed!

Poopsie Slime Surprise!

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie je er een wilt winnen en waarom!

 • Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 24 mei 2020. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Elisabeth Maria Martina, jij wint de Poopsie Slime Surprise! Poopsie Poop Pack voor je kleindochter Lise!
Poopsie Slime Surprise! - review & winactie #124

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • elisabeth maria martina 19 mei 2020 at 07:09

  dit vind kleindochter lise vast helemaal te gek, ze knutselt wat af in deze corona tijd

 • Marian zw 19 mei 2020 at 07:18

  Wat een te gek pakket, dat zou mijn dochter ook super leuk vinden. Ik maak graag kans!

  • JN Kingma Postma 19 mei 2020 at 22:35

   Dit vinden mijn beide dochters van 13 en 3 jaar helemaal geweldig. Heerlijk samen bezig zijn met hun favoriete hobby slijm en glitters. Succes verzekerd.

 • Anna wienen 19 mei 2020 at 07:23

  Happy Birthday Lola! 🥳
  Maak er een mooie dag van!

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia😊

 • Davina Van Belle 19 mei 2020 at 08:04

  super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje Axelle. ook al is ze bijna 7, ze is nog verzot op slijm!

 • Daniëlle van de Donk 19 mei 2020 at 08:32

  Gefeliciteerd. Echt super gaaf voor Ashley. Deze wil ze al zolang hebben.

 • Miriam 19 mei 2020 at 09:05

  De twins vragen er ook al de hele corona periode om “mam Gaan we slijm maken?” En mama stelt het uit, omdat ik het niet zo goed kan haha! Maar misschien is dit pakket stoer genoeg dat grote zus wel wil helpen!

  • Jordan 20 mei 2020 at 21:47

   Ik doe graag mee voor mijn kleine zusje, ze zal dit geweldig vinden

 • Wendy Van De Reyd 19 mei 2020 at 09:45

  Omg , hoe leuk is dit zeg, zeker deze periode van thuis blijven , ik waag graag een kansje voor dochter Sharona , zou tegekke verrassing zijn , een fiere mama

 • Anneke van Beek 19 mei 2020 at 10:23

  Geweldig voor mijn meiden! En als ik heel eerlijk ben ook een beetje voor mijzelf, waar was dit in de jaren negentig. Dit willen we toch allemaal?! Hier is slijm en alles wat er ook maar te maken heeft een permanente hit, glitters, lijm en pret. En ik maar zoeken naar mijn fijne slakommen en vorken, die staan standaard op de kamer van mijn oudste Eske. “Die mengen zo lekker mama!”
  Ik maak graag kans voor Eske en Meis!

 • Patricia 19 mei 2020 at 10:29

  Een super leuke winactie! Wij doen graag mee 🙂

 • Iris Bakker 19 mei 2020 at 10:35

  Ooooh, dit zouden mijn kids echt zo gaaf vinden, dus ik doe heeeeeel graag mee

 • Marieke 19 mei 2020 at 21:06

  Jaaa gaaf, ik doe graag mee voor onze kinderen.

 • Kristel 19 mei 2020 at 22:46

  O nee, slijm, Charlotte zou dit echt zo graag willen winnen. Helemaal omdat het een eenhoorn versie is. We hebben al zo vaak geprobeerd slijm te maken, ontplofte keuken en overal lijm, maar met dit pakket zou het toch moeten lukken. Lola had volgens mij een top verjaardag! Liefs Kristel ps kaartje is onderweg!

 • Jannemiek 19 mei 2020 at 23:02

  Ik wil deze set graag winnen voor m’n meiden die al die slijm nog steeds niet zat zijn en de thuiswerk-periode zo ontzettend hard gewerkt hebben en lief waren als papa en mama moesten werken dat ik ze graag in het zonnetje zet🥰

 • iris 20 mei 2020 at 05:21

  Voor mijn kids. Geweldig deze set, echt leuk voor hen.

 • Renilda 20 mei 2020 at 05:22

  Zalig gewoon. Ik loot graag mee voor mijn kleinkinderen

  • Elfriede 20 mei 2020 at 12:24

   Van harte gefeliciteerd!! En herkenbaar, deze mama is ook niet de grootste slijmfan, maar ja alles voor de kinderen 🙂 ze hebben er altijd veel lol mee en deze Poop pack ziet er geweldig uit. We doen dus graag mee met de winactie.

 • Lonneke 20 mei 2020 at 06:00

  Deze prijs zouden mijn kinderen van 8 en 6 helemaal te gek vinden. Lekker slijmen.

 • marleen 20 mei 2020 at 06:47

  Oh geweldig. Dat worden twee blije kindjes die lekker zitten te fröbelen.

 • Nele 20 mei 2020 at 07:05

  Graag voor mijn dochtertje, ze zaagt al even voor zo’n slijmpakket. Tzou een leuke verrassing zijn.

 • Femke 20 mei 2020 at 07:23

  Gefeliciteerd Lola 🎉 Super winactie, we maken vaak zelf slijm, maar de slijm van Poopsie slime, vindt ze toch het fijnste 😃.

 • Ineke 20 mei 2020 at 08:12

  Mijn slijmfans hier willen dit wel dolgraag winnen. 🍀

 • Jacqueline de Waal 20 mei 2020 at 08:28

  Leuk voor de kindjes van Diana weet zeker dat ze dit geweldig vinden.

 • melissa 20 mei 2020 at 08:56

  wauw! de droom van mijn dochter in elk geval. die is gek op poopsie. we hebben een keertje zo’n kleine poopsie gehad en ik moet zeggen dat het ook wel erg leuk is!

 • Nelly 20 mei 2020 at 09:18

  Leuk voor mijn dochter

 • janneke 20 mei 2020 at 10:56

  dit vinden mijn neefjes en nichtjes denk ik ontzettend leuk :)Kliederen past goed bij ze en ach zolang zij maar lol hebben

 • m chen 20 mei 2020 at 13:34

  Ik wil er een voor mijn nichtje winnen!

 • Jan 20 mei 2020 at 17:55

  Super leuk om ons dochterje lekker creatief bezig te houden.

 • Marian B 20 mei 2020 at 17:59

  Wat blijft het toch een leuk spul voor de kinderen. Hier maak ik mijn dochter in ieder geval erg blij mee. Dus ik ben van de partij!

 • anja 20 mei 2020 at 18:12

  erg leuk voor de kids

 • Willem de Wal 20 mei 2020 at 18:28

  Ik doe mee voor mijn kleine nichtje Amaly die dit zeker ontzettend leuk zal vinden, het cadeautje gaat wel naar haar huis, zodat haar moeder er ook plezier aan kan beleven.

 • Nadine 20 mei 2020 at 22:57

  Ik doe graag mee!

 • Carolien 21 mei 2020 at 05:55

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Fé! Knutselen en creatief bezig zijn, is haar lust en haar leven!

 • Ingrid langstraat 21 mei 2020 at 07:19

  Dit ziet er leuk uit, hier maak ik de jongste 2 heel erg blij mee!

 • Mirjam 21 mei 2020 at 14:46

  Dit zou ik graag voor mijn dochter willen winnen. Ze heeft het op dit moment best wel moeilijk met alle regels, misschien kan ik haar zo wat opfleuren.

 • Will 22 mei 2020 at 00:11

  Slijmfan, ik heb er hier wel drie liefhebbers.
  Ze zijn er gek op.
  Ik doe graag mee voor hen en volg op bloglovin.

 • Margriet Oranje 22 mei 2020 at 01:05

  Mijn nichtje is helemaal gek op slime en alles wat ermee te maken heeft! Dit zou haar heel erg blij maken. Ik ga ook reageren via Facebook en Instagram 🙂

 • Anita Bravenboer 22 mei 2020 at 10:54

  Ow wow, dit is te gek. Hier zouden Liz en Tess zo blij van worden!

 • Anneliese de Waal 22 mei 2020 at 20:18

  Ohhh….dat is erg leuk voor de kinderen, doe heel graag mee 💛🧡🤗🤗 Groetjes Anneliese 💚💚

 • Gea Jager 22 mei 2020 at 22:30

  leuk, leuk, leuk ik de mee

 • Pascale 24 mei 2020 at 14:29

  Helemaal geweldig voor mijn dochter💚 Super leuk!!!

 • Kim 24 mei 2020 at 22:53

  O wauw,.. mijn dochter Norah heeft het steeds over deze slijm. Ze is 5,5 jaar.. dit zou haar zo blij maken.. ik doe graag mee..