Persoonlijk

Lieve Lola 6 jaar – Een persoonlijke brief

19 mei 2020
Lieve Lola 6 jaar - Een persoonlijke brief

Lieve Lola,

Lieve Lola 6 jaar

Eindelijk is het zo ver, vandaag ben jij dan echt jarig! Al maanden kijk je uit naar je zesde verjaardag. De mooiste dag van jouw leven, zoals je hem zelf noemt! We tellen al weken de dagen samen af. Gisteren mocht je al jouw verjaardag vieren in de klas en donderdag vieren wij met wat vrienden en familie een klein feestje.

Dit jaar is het wel een hele bijzondere verjaardag. Vanwege het coronavirus is het dit keer namelijk allemaal anders. Je mag op school niet meer trakteren, in je klas zit je maar met de helft van je klasgenootjes en ook je kinderfeestje stellen we nog eventjes uit. Op je grote mensen feestje hebben we zelfs een tijdschema gemaakt, zodat iedereen een eigen momentje heeft om samen met ons jouw verjaardag te vieren. Dat is best wel gek, hè meisje. Je was er best een beetje verdrietig over. Gelukkig heb je er nu vooral heel veel zin in. Samen gaan we er een super leuke verjaardag van maken, Lola. Een verjaardag om nooit meer te vergeten!

In het afgelopen jaar ben je zoveel gegroeit, zo heb je twee grote mensen tanden. Je onderste twee voortanden. De bovenste twee zitten al erg los, dus binnenkort zal er weer een nieuw fietsenrek ontstaan in je mond. Dan krijg je vast weer een nieuw snoetje, met echte grote mensen tanden. Ik ben benieuwd! Inmiddels ben je alweer zo’n 116 cm en groei je veel te snel uit al je mooie kleren. Gelukkig kan Coco ze dan nog even dragen en kan ik nog even genieten van alle mooie outfits.

Lieve Lola 6 jaar

Het liefst draag je tegenwoordig graag jurken of rokjes. Broeken vindt je maar stom. Dat zit helemaal niet lekker, zeg je dan. Met rokken en jurken kun je zo lekker zwieren en zie je er uit als een echte prinses. In de afgelopen 2,5 maand ben je continu met Coco thuis geweest en zag ik jullie steeds meer naar elkaar toe groeien. Wat was dat fijn om te zien. Samen jullie tuturokjes aan, met een roze hemd en de hele dag samen (luister)boekjes lezen. Altijd alles samen doen. Verrassend genoeg, ging dat steeds beter. Ik verbaasde mijzelf wel eens dat jullie zo fijn speelden, dat ik helemaal niets hoefde te doen. Wat fijn!

Ook wil je graag wat meer ruimte voor jezelf. Je grootste droom is om een eigen make-up tafel te krijgen. Maar dan wil je ook een eigen slaapkamer en een eigen bed. Zodat je daar jouw make-uptafel in kunt zetten. Een kamer helemaal voor jezelf.

Op school gaat het ook super. Ondanks dat je de afgelopen tijd alleen thuis wat taakjes hebt gemaakt, doe je het super en kun je niet wachten om naar groep 3 te mogen. Je mag zelfs al oefenen op school in de “levelwerk” klas. Ik ben super trots op jou, want wat doe je het super!

Ook de zwemles ging eindelijk goed, wat heb jij hard geoefend zeg, je gaf nooit op! Zoveel extra zwemlessen, wat ben je stoer geweest en wat ben ik super trots op jouw doorzettingsvermogen, kleine kanjer! Hopelijk starten de zwemlessen snel weer, zodat je eindelijk je A-diploma kunt halen. Dan vieren we gewoon nóg een keer feest!

Lieve Lola 6 jaar

Lieve Lola, wat ben ik dol op jou! Je bent zo wijs, gevoelig en lief. Je weet precies wat je wilt en bent ontzettend nieuws- en leergierig. Je bent dol op de natuur en geniet van alle kleine dingen. Door jou kan ik nog meer genieten van de kleine dingen, dankjewel!

Dat dit jaar maar weer fantastisch mooi jaar voor jou mag worden, lieve Lola.

Ik ben trots op jou!

Ik hou van jou, tot aan de maan en terug!

Kusje van Mama
x

Lees hier mijn persoonlijke brief aan Lola voor toen ze 5 jaar, 4,5 jaar4 jaar3,5 jaar3 jaar2 jaar en 1 jaar werd. Lees hier ook al mijn maandelijkse brieven aan mijn dochter Lola met daarin al haar avonturen en ontwikkelingen per maand van haar eerste 3 levensjaren.

Bekijk hier de leukste foto’s van Lola’s 6 jaar fotoshoot:
Lieve Lola 6 jaar - Een persoonlijke brief
Spread the love

You Might Also Like

  • G. T. 21 mei 2020 at 07:12

    (alsnog) van harte gefeliciteerd met de grote meid!