Giveaway winactie

Last Christmas – Moederdag winactie #122

5 mei 2020
Last Christmas - Moederdag winactie #122
Het is bijna moederdag. Een dag om alle mama’s even extra in het zonnetje te zetten. Om deze moederdag voor één superlieve mama nóg leuker te maken, heb ik deze heerlijke winactie voor jullie! Ben jij gek op Engelse kerstfilms, zoals Love Actually en hou je ook zo van de muziek van George Michael? Of ken jij een mama die hier heel erg blij van wordt? De leukste film van het afgelopen najaar is eindelijk uit op DVD en Blu-ray en jij kunt hem winnen voor de allerliefste mama! Wie weet win jij wel de leukste film Last Christmas!

Last Christmas

“Regisseur Paul Feig (Bridesmaids) en de met een Oscar®* bekroonde scenariste Emma Thompson (Bridget Jones’s Baby) slaan de handen ineen voor een hartverwarmende romantische komedie, geïnspireerd op de onvergetelijke muziek van George Michael. Emilia Clarke (Game of Thrones) is Kate, als ‘elfje’ werkzaam in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Kate is een pechvogel die steeds foute beslissingen neemt. Totdat ze Tom (Henry Golding, Crazy Rich Asians) leert kennen, een doodnormale man met een mysterieus verleden die haar cynische wereldbeeld doet wankelen. Het koppel lijkt aanvankelijk niets met elkaar gemeen te hebben, maar soms moet je naar je hart durven luisteren… and you gotta have faith.”

Last Christmas - Moederdag winactie #122

Trailer Last Christmas:

Wat vind ik van deze film?

Ik weet nog dat ik de trailer zag in de maanden voordat hij in de bioscoop te zien was. Meteen wist ik dat ik deze film moest gaan zien. Ik trakteerde een vriendin op een middag/avondje uit en samen genoten we van deze film. Van het begin tot het eind heb ik zitten genieten. Van het heerlijke personage Kate, de muziek van George Michael en van de hysterische kerstversiering.

Het verhaal was grappig, romantisch en ontroerend tegelijk. Een film met een mooie boodschap, een lach en een traan. De perfecte combinatie voor een fantastische (kerst)film. Ik hou er van! Wat mij betreft een echte must-have voor in je filmcollectie!

Last Christmas - Moederdag winactie #122

MOEDERDAG WINACTIE

Namens Universal mag ik ook van de allerliefste mama’s blij maken met deze heerlijke film!! Ik mag een DVD of Blu-ray weggeven. Hoe leuk is dat!? Wil jij hem winnen? Volg dan de spelregels hieronder!

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie voor welke allerliefste mama jij deze DVD of Blu-ray wilt winnen en waarom!

 • Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 9 mei 2020. Op Moederdag maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Janine, jij wint de film “Last Christmas”! Heel veel kijkplezier gewenst!
Last Christmas - Moederdag winactie #122

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Julia Van Empel Stamate 5 mei 2020 at 06:54

  Ik doe graag mee voor mezelf. Om mezelf te verwennen en omdat ik hem nog niet heb gezien

 • Lisanne Bons 5 mei 2020 at 07:11

  Ik wilde heel graag met mijn moeder naar deze film. Helaas is daar toen niets van gekomen. Lijkt me super leuk om de dvd straks samen te kijken.

 • Miriam 5 mei 2020 at 07:37

  Gek op kerstfilms! Wat mij betreft kun je die ook prima het hele jaar door kijken, vooral als ik wat minder in m’n vel zit. Ik doe mee voor mezelf 🙂

 • Lotte 5 mei 2020 at 07:40

  Deze film wilde ik graag zien met een goede vriendin! Helaas niet ervan gekomen, maar verras haar graag met deze dvd, omdat zij een lieve mama is voor haar kinderen!

 • Anna Wienen
  Twitter:
  5 mei 2020 at 07:48

  Ik doe heel graag mee 😁 lekker zwijmelen

 • Bianca 5 mei 2020 at 07:48

  Mag ik voor mezelf nee doen? Heb hier thuis tegen de heren gezegd dat cadeautjes niet nodig zijn. Maar tegen een heerlijke kerstfilm zeg ik nooit nee, zelfs niet als het 30 graden zou zijn 🙂

 • Nienke 5 mei 2020 at 07:55

  Dat zou geweldig zijn! Een beetje voor mezelf, maar ook voor mijn meiden. De perfecte film voor een moeder-dochters filmavondje…

 • Jacqueline van de Manakker 5 mei 2020 at 08:33

  Ik zou deze heel graag voor mezelf winnen, heb hem nog niet gezien. We hadden wel kaartjes, maar toen had ik buikgriep en zijn we maar thuis gebleven

 • Marian B
  Twitter:
  5 mei 2020 at 10:01

  Leuk! Deze film heb ik in de bioscoop gezien. Ik doe nu mee voor mijn zusje, zij kan echt genieten van dit soort films en ik weet dat ze hem niet niet gezien heeft. Ik doe mee voor de DVD.

 • Melany Oomen 5 mei 2020 at 10:10

  Dit zou super leuk zijn voor mijn lieve mama! Wij houden ervan om samen weg te zwijmelen bij die romantische films hihi🥰

 • Els Black
  Twitter:
  5 mei 2020 at 20:34

  Heerlijke film, ik zou hem lekker gaan kijken met mijn beste vriendin die ook mama is

 • Sandra 5 mei 2020 at 21:12

  Ik zou een heerlijke meidenavond samen met mijn moeder (op 1,5 meter afstand) en mijn 2 tienerdochters houden 🙂

 • Nadine 5 mei 2020 at 23:04

  Ik doe heel graag mee! Deze film wil ik al heel lang zien!

  • Suus 10 mei 2020 at 06:04

   Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor mijn eigen moeder omdat ze, ondanks dat ze de laatste tijd veel voor haar kiezen heeft gehaltijd voor mij en voor onze kat met diabetes klaar staat.

   Ik volg je via Instagram (Truusje26).

 • Pascale 6 mei 2020 at 08:19

  Doe graag mee voor mezelf!! Was groot Wham-fan!! Lijkt me heerlijk om de film samen met mijn dochter te kijken.

 • Nelly 6 mei 2020 at 08:53

  Een blu ray voor mijn lieve moeder.

 • A.
  Twitter:
  6 mei 2020 at 08:58

  De film gemist in de bios maar dankzij Janske een extra kans op dvd ?? 😉

 • Willem de Wal
  Twitter:
  6 mei 2020 at 09:03

  Ik doe mee voor mijn zus, die gek is op kerstfilms, mocht ik winnen dan graag een dvd.

 • iris
  Twitter:
  6 mei 2020 at 10:34

  Leuke actie. Ik doe mee voor mijn mama. Ze staat altijd klaar om iedereen te helpen. Een Hart van goud. Dan Zou ik samen met haar deze mooie film kunnen kijken. Voorkeur gaat uit naar de blu-ray.

 • Renilda 6 mei 2020 at 10:35

  Ik loot graag mee voor mijn dochter. Ze is een goede, lieve supermama!!

 • petra
  Twitter:
  6 mei 2020 at 11:00

  voor mijn eigen mama

 • Tess 6 mei 2020 at 11:15

  Voor mijn moeder Suleika. Ze staat altijd voor mij klaar, ondanks de kuren die ik soms heb!

 • Marianne van den Hoek
  Twitter:
  6 mei 2020 at 11:54

  Heerlijk een kerstfilm in mei… kom maar op, ik ben dol op kerstfilms 🎅😍

  • Janine
   Twitter:
   6 mei 2020 at 15:15

   Ik wil hem graag winnen voor mijn dochter Noah. Ik heb de film in de bioscoop gezien. En ik heb van het begin tot het eind genoten. En op het eind gehuild. Zo’n mooi verhaal, de magie van kerst. En de geweldige muziek van George Michael. Mijn dochter heeft de film nog niet gezien, maar ik zou hem graag met haar willen kijken. Ik weet zeker dat ze er helemaal weg van zal zijn.

 • Laura k 6 mei 2020 at 12:43

  Heel erg leuk! Deze film had ik graag met mijn moeder willen zien in de bioscoop maar het is er niet van gekomen.
  Ik zou hem graag alsnog zien en daarna aan mijn moeder geven zodat zij hem ook kan zien :-)!!!

 • An 6 mei 2020 at 13:24

  Deze film met mijn tienerdochter gekeken in de bios. Leuk om dit uitje her te beleven thuis op de bank…

 • Kirsten 6 mei 2020 at 14:11

  Mijn moeder is de allerliefste!!! Dat zullen veel vrouwen vinden, maar mijn moeder Silvia is écht de allerliefste. Ze is naast mijn moeder ook mijn allerbeste vriendin en een fantastische oma. Elke dag dat ik het moeilijk heb troost ze mij, haalt herinneringen op & spreekt me moed in. Wat hebben we vaak samen gehuild en gelachen tegelijkertijd. Op visite bij haar met de kids en een versterkende kop thee en een lekker koekje voel ik me meer met haar verbonden dan ooit. Wat zal moederdag dit jaar anders zijn voor ons allen… Mam weet me als geen ander te motiveren om er zelf als een rots voor mijn lieve kids te zijn. En als ik zie hoe fantastisch ze is met mijn meiden, dan ben ik trots! We delen alles mijn moeder en ik, en zijn zo’n eenheid. Maar niet alles gaat over rozen. Mijn moeder is namelijk chronisch ziek en wacht ook nog op een operatie, die al meerdere keren is opgeschoven. Je begrijpt Janske dat ik enorm veel bewondering heb voor mijn moeder en haar oneindige positiviteit!!! Ik zou haar desondanks toch heel graag een hart onder de riem steken met deze prachtige Kerst film! Dat lijkt me echt fantastisch want mijn moeder is een grote fan van “alles Kerstmis” 😀 Mama is beresterk, maar ik weet zeker dat ze moet huilen van geluk mocht ze worden uitgekozen. Zou heel graag voor haar kans maken en zo haar verrassen. Silvia verdiend het om even in het zonnetje gezet te worden met zo’n prachtig kado’tje!! En zo even de narigheid en onzekerheid even te laten vergeten en alleen maar kunnen genieten. Ik hoop haar enorm blij te kunnen maken met Moederdag!!

 • Jenna
  Twitter:
  6 mei 2020 at 15:50

  Ik ben met mijn moeder naar de film geweest maar omdat het geluid zo hard stond in de bioscoop moest ik de bioscoop uit. Ik word voor mijn beroep jaarlijks gestest op het gehoor en kan het dus niet riskeren dat er door te harde muziek iets misgaat. Nu had ik mijn moeder uitgenodigd omdat ze een enorm wham fan is maar wist het dus weer voor haar te verknallen Het zou een enorme verrassing zijn om haar dan toch de dvd te kunnen geven.

 • Heleen Haarsma 6 mei 2020 at 17:16

  Mijn lieve dochter is zo hard in de zorg aan het werk dat het haar thuis wel eens ontkomt aan wat ontspanning. Het wordt nu geleidelijk aan wat rustiger, dus hoe dit beter te vieren dan met een geweldig leuke, grappige en romantische film in deze rottijd! Duimen voor haar maar dan!

 • Jan 6 mei 2020 at 17:23

  Deze film brengt meteen de sfeer in huis ondanks de crisis.

 • Jordan 6 mei 2020 at 20:37

  Mijn moeder staat altijd voor ons klaar en ze had deze graag in de bioscoop gezien maar door omstandigheden ging dit tien niet door. Ik zou haar graag er nu mee verrassen

 • Eric 6 mei 2020 at 21:22

  Ik zou graag de Blu-ray willen winnen voor mijn vriendin en haar dochter. Kunnen we gezellig met zijn drieën genieten van de kerstsfeer terwijl het lente is!

 • Anita te Gussinklo
  Twitter:
  6 mei 2020 at 21:57

  Mijn moeder is 87 en niet zo van de films.
  Maar deze Mama wel en ik had deze film heel graag destijds in de bioscoop willen zien.

 • Will 6 mei 2020 at 23:26

  Heel graag doe ik mee voor de liefste mama van de hele wereld, mijn dochter.
  Zorgen voor drie schoolgaande koters, een baan en dan ook nog alle boodschappen doen voor ons.
  Als dat geen moeder is die deze romantische film verdiend, dan weet ik het niet.
  Ik ga graag voor de dvd.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Nency 7 mei 2020 at 10:18

  Mijn schoondochter!!!!

 • Charlotte 7 mei 2020 at 10:46

  Mijn beste vriendin viert dit jaar voor het eerst moederdag. En ook al is ze nog niet zo heel lang moeder, ze is wel een heel zorgzame en overtuigend goede mama. Doet alles voor de kleine, werkt daarnaast van huis uit, houd contact met familie en vrienden. Ik had ook niet anders verwacht want ze is een fantastische en ontzettend lieve vriendin / vrouw. Graag zou ik haar een mooie film kado doen, waarmee ze even kan ontspannen en een moment voor zichzelf nemen.

 • Esmee 7 mei 2020 at 18:17

  Ik ben zelf de liefste en leukste moeder die ik ken 😉. Gek op dit soort films. Ik ga m dan wel bekijken met een fijne vriendin. De DVD zou heel welkom zijn.
  Esmee recently posted…6 soorten jeuk oudersMy Profile

 • lottie
  Twitter:
  7 mei 2020 at 18:54

  Voor mijn beste vriendin die begin dit jaar voor het eerst moeder is geworden!

 • anja 7 mei 2020 at 18:54

  ik zou graag deze dvd voor mijn moeder winnen

 • SophiaG
  Twitter:
  7 mei 2020 at 21:50

  Ik maak graag kans voor mezelf. Heerlijk genieten als de kids in bed liggen van deze film.

 • Dionne 8 mei 2020 at 00:44

  Graag! En voor mijn eigen moeder. We konden toen niet naar de bioscoop dus om hem op deze manier toch nog te kunnen zien, lijkt me super!
  Dionne recently posted…Recensie: de Beminde – Kiera CassMy Profile

 • Kim Stolk
  Twitter:
  8 mei 2020 at 09:53

  Owww Kerstflms in de zomer zijn echt mijn Guilty Pleasure!! Ik wil deze graag winnen zodat ik van de zomer in mijn zwangerschapsverlof lekker kan wegzwijmelen!!

 • Mark 8 mei 2020 at 16:41

  Dit is echt weer zo’n film voor mijn vriendin…;-)

 • Anneliese de Waal
  Twitter:
  8 mei 2020 at 20:16

  Ik doe erg graag mee voor mijn moeder, we houden allebei van films.
  Zou geweldig zijn om aan haar te geven 🤗🤗 Groetjes Anneliese

 • Sonja van den Beemd
  Twitter:
  9 mei 2020 at 12:19

  Voor mijn moeder.
  Ze ging naar Australië op vakantie. Maar tijdens haar verblijf werd covid19 ineens heel erg.
  En werden tot 3x toe haar vluchten geannuleerd.
  Uiteindelijk is ze afgelopen week naar huis gekomen.
  De dag voor haar verjaardag.
  Maar nu mogen we nog steeds niet bij haar op bezoek, omdat ze uit veiligheid overwegingen 2 weken in thuis quarantaine moet.
  Dit word vast haar saaiste moederdag ooit.
  Maar dit zou dan een super verrassing voor haar zijn.

 • Isolde van Hoorn 9 mei 2020 at 15:35

  Voor mijn 87 jarige moeder. Ze kon helaas niet mee naar de bioscoop, want dat red ze niet meer en dus zou het geweldig zijn om hem nu nog samen te kunnen bekijken.

 • Veerle Maas 9 mei 2020 at 19:54

  Ik heb de film gezien en ik weet dat mijn moeder deze ook heel mooi zou vinden. Dus ik doe heel graag mee voor mijn lieve moeder 🙂

 • Gea
  Twitter:
  9 mei 2020 at 22:17

  erg leuk om mijn moeder mee te verrassen

 • Jacqueline de Waal
  Twitter:
  10 mei 2020 at 06:36

  Lijkt me een fantastische film super leuke verrassing