Persoonlijk

Zo blij met mijn nieuwe telefoon!

30 april 2020
Zo blij met mijn nieuwe telefoon!
In augustus 2019 liep mijn telefoonabonnement na 2 jaar af. Ik wist al een tijdje dat ik graag een nieuwe telefoon wilde aanschaffen, maar twijfelde enorm. Na een lange zoektocht ben ik er eindelijk uit en heb ik sinds anderhalve maand mijn nieuwe telefoon. Ik kan nu al niet meer zonder, wat oh ben ik blij met mijn nieuwe telefoon!

Twijfelkont

Zoals je misschien hebt kunnen volgen de afgelopen maanden, was ik enorm aan het twijfelen welke telefoon ik het liefst wilde. Voorheen had ik vaak een Samsung, maar nu gebruikte ik alweer twee jaar een Huawei telefoon. Beiden met Android, waardoor ik in ieder geval wel zeker wist dat ik dat ook wilde met mijn nieuwe toestel.

Zo blij met mijn nieuwe telefoon!

Abonnement of Sim Only?

In de afgelopen jaren heb ik verschillende abonnementen afgesloten, maar ook regelmatig Sim Only gehad. Zo leek het mij verstandig om vooraf de voor en nadelen nog eens goed te vergelijken. Zo ging ik Sim Only vergelijken, en vergeleek ik de abonnementskosten met een Sim Only Abonnement bij Simyo. Zo wist ik zeker dat ik voor mijn telefoon de voordeligste keuze maakte.

Weinig bellen

Nou wist ik al dat ik mijn telefoon niet alleen gebruik om mee te bellen. Ik bel namelijk super weinig. Mijn telefoon gebruik ik vooral voor het checken en bijhouden van mijn social media, Janske.nl, mailbox en WhatsApp. Daarnaast gebruik ik hem natuurlijk super veel om foto’s en video’s mee te maken.

Perfecte camera

Daarom was een van de belangrijkste functies van het toestel, de kwaliteit van de camera. Ik koos uiteindelijk voor de Samsung Galaxy S10. Het toestel waar ik eigenlijk al een hele tijd over twijfelde. Ondanks dat ik samen met vriendlief ontzettend veel andere toestellen met elkaar heb vergeleken, kwamen we toch uit bij deze. Mede ook omdat hij een erg goede camera heeft.

Zo blij met mijn nieuwe telefoon!

Super blij!

Inmiddels heb ik hem nu zo’n anderhalve maand in gebruik en ik ben er zoooo ontzettend blij met mijn keuze! Eindelijk zijn mijn stories op Instagram weer zonder blokjes en kan ik ook de leukste slow-motion videos maken. Mijn foto’s zijn zooo mooi, dat ik ze steeds vaker maak met mijn telefoon, in plaats van mijn camera. Hij is makkelijk in gebruik en ik ben super blij dat ik eindelijk de keuze heb kunnen maken! Yes!

Ik hoop dat ik nog heel veel plezier ga hebben van mijn telefoon! Het is toch mijn meestgebruikte gadget, zowel privé, als voor mijn blog. Ik ben er super blij mee!

Ben jij ook zo blij met je telefoon?

Zo blij met mijn nieuwe telefoon!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Mindy 30 april 2020 at 14:00

  Ik ben ook super blij met mn telefoon, ik bel en app dan wel veel veel uurtjes maar mn telefoon is mijn lijntje met de buitenwereld .. maar precies wat je zegt.. vooral voor de fotos, socials etc..
  sinds dat fotos bewerken etc op de pc me niet zo goed lukt (kost teveel energie etc) doe ik eig alles met mn gsm.. zo fijn! 💕🥰 a muts have’ zeker weten! Ik heb een iPhone.. ook van t gemak van de automatische iCloud

  • Janske 30 april 2020 at 14:29

   Ik snap helemaal wat je bedoeld Mindy! Het is bijna niet voor te stellen hoe we vroeger geen telefoon hadden…gek he, hoe alles nu zo anders is!

 • Will 2 mei 2020 at 22:45

  Ik heb ook nog niet zo lang een nieuwe telefoon.
  Mijn dochter heeft me in het begin weg wijs gemaakt en nu gaat het spelenderwijs, probeer steeds weer iets uit.
  Ik ben nu wel heel erg blij dat ik kan appen en dat doe ik ook meerdere keren per dag met iedereen.
  Vooral mijn kleinkinderen sturen mij leuke grapjes en vertellen mij over zichzelf, wat ze aan het doen zijn en dan komen er steeds foto’s binnen, zó leuk.
  Ik verveel mij nooit, maar dat appen brengt toch wat leven in de brouwerij.
  Hoop trouwens dat de wereld snel weer normaal wordt.
  Maar dat appen zal wel blijven. Blijft leuk en handig!

  • Janske 3 mei 2020 at 13:41

   Wat fijn dat je dochter dat gedaan heeft Will, dat is zeker nu extra fijn. Het is toch een manier van in contact blijven met elkaar. Ik hoop ook dat het snel weer allemaal normaal wordt… liefs!