Kids Review Shoptip

L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious – Review

13 april 2020
L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious - Review
Heb jij ook een mini hairstylist(e) in huis? Dan is de L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head een echte aanrader! Eindeloos nieuwe hippe looks creëren, super tof! Ook hier in huis hebben we sinds kort twee stylistes in de dop. Omdat ik liever geen haarmodel speel, maakte mijn hart een sprongetje, toen ik deze nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head zag. Die zijn natuurlijk ook veel hipper dan mama’s haar!

L.O.L. Surprise!

Nog steeds zijn ze mega populair, de L.O.L. Surprise! poppetjes, ballen en surprise pakketten. Ieder item zit vol verrassingen, welke je één voor één kunt unboxen. Ontelbaar verschillende soorten, die je allemaal kunt sparen. Geen wonder dat ook onze kids groot fan zijn van L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious

Minder verpakkingsmateriaal

Een van de nieuwste aanwinsten bij de L.O.L. Surprise! familie, zijn de L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious en Royal Bee. Net zo leuk ingepakt als altijd, maar nu met veeeeeel minder verpakkingsmateriaal. Iets waar wij tijdens de unboxing van de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! enorm van schrokken. Goed dat ze dit hebben aangepakt, chapeau!

L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head

De nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head is een echte musthave voor alle mini stylistes. Eindeloos nieuwe looks maken met de losse haarstukken en de hippe accessoires. Ook kun je de make-up veranderen door er een ijsblokje tegenaan te houden. Er zijn twee verschillende styling heads te verkrijgen: Neonlicious en Royal Bee. Je koopt ze voor €41,99 per stuk.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious

Product features:

  • Pak 30 verrassingen uit
  • 2 te verzamelen personages: Neonlicious en Royal Bee
  • Stijl voor eindeloze coole looks
  • Voeg haarstukken om te mixen en matchen toe
  • Gebruik de inbegrepen haaraccessoires voor extra glamour
  • Bij het gebruik van ijs onthul je een nieuwe make-up look
  • Draaibare basis, om het stylen gemakkelijker te maken
  • Lade in basis om accessoires in op te bergen

Wat vinden wij van L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious?

De eerste reactie, bij het zien van de L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious, was een super enthousiaste gil “aaaaaahhhhh, een L.O.L. Surprise!” Aan Lola de eer om het pakket te unboxen. Ze kon niet wachten om alle onderdelen uit de verpakking te halen. Het scheelde flink wat tijd om uit te pakken omdat niet ieder los plukje haar apart ingepakt zat, maar dat maakte het unboxen niet minder leuk. Lola kon makkelijk zelf de haren vastplakken en had binnen no time een nieuwe coupe gecreërd.

Mama hoeft dus geen haarmodel meer te spelen hier en de meiden hebben vanaf nu het hipste haarmodel in huis!

Kende jij de L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Heads al?

Je shopt de L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Heads voor jouw kid(s) hier:

L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious - Review

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like