Kids Persoonlijk Shoptip Zomer

Zwemparadijs in eigen tuin

10 april 2020
Zwemparadijs in eigen tuin
Nu de zon begint te schijnen en we thuis moeten blijven, willen we toch het liefst lekker buiten spelen. De meiden roepen al weken, dat ze met water willen spelen, zelfs toen het buiten nog maar 7 graden was. Zodra de zon begint te schijnen, willen ze naar buiten. Logisch ook. Nu het super lekker weer is, hebben we de tuin meteen zomerproof gemaakt. Wij hoeven helemaal niet naar buiten, we maken gewoon een zwemparadijs in eigen tuin!

Iedere zomer weer

In de zomer staat er hier altijd een Intex zwembad zwembad in de tuin. Ieder jaar kiezen we voor een mooier of groter exemplaar, waarin het hele gezin lekker kan spetteren. Zo begonnen we een klein babybadje voor Lola, wat een jaar later werd verruild voor een bad waar ook een volwassene bij past. De afgelopen twee jaar hebben we er eentje waar we zelfs met zijn vieren in passen. Wel zo eerlijk, toch!?

Kleine tuin

Ondanks dat we maar een kleine achtertuin hebben, kiezen we toch iedere zomer voor een Intex zwembad. Puur omdat het zo fijn is om lekker in te spelen en allemaal even in af te kunnen koelen. Zeker met die bizar hete zomers van de afgelopen jaren. Pffff! Zonder zwembad was het gewoon niet te doen om buiten te spelen.

Glijbaan in zwembad

Wat de meiden het allerleukst vinden van het zwembad? Wanneer ze van de glijbaan, zo het zwembad in kunnen glijden. Splash! Wat ze nog niet weten, is dat ze binnenkort een zwembadje met glijbaan er in krijgen. Dat gaan ze echt geweldig vinden! Wij kiezen altijd voor opblaasbare zwembaden, omdat we deze makkelijk leeg kunnen maken om er nieuw water in te stoppen. Zeker wanneer we hem een paar dagen niet gebruiken, is dit super handig.

Nieuw zwembad

Afgelopen woensdag speelden de dames voor het eerst dit jaar weer met water in de tuin. Ze konden niet wachten tot het eindelijk middag, en warm genoeg was om de badpakken aan te trekken. We besloten nog geen badje op te zetten, maar wel de watertafel en twee teiltjes te gebruiken om lekker in te spetteren. Wat een pret! Echt genieten! Zo komen wij deze maanden wel door, samen in ons zwemparadijs in eigen tuin!

Ik kan niet wachten tot het nog mooier weer is, en ze hun nieuwe zwembad kunnen uitproberen!

Is jouw tuin al zomerproof en hebben jullie ook een zwembad in de tuin?

Zwemparadijs in eigen tuin

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 13 april 2020 at 00:53

  Sinds we door onze leeftijd (74 en 75 ) in de risicogroep zit , vrijwillig in Quarantaine zitten, staan we nog niet echt stil bij de tuin zomer klaar maken.
  Wel hebben we alle onkruid al tussen de stenen weggehaald.
  Doordat we het huis niet meer uitkomen genieten we extra van onze serre en tuin, als het mooi weer is, zoals de laatste dagen. Hopen dat het de tweede Paasdag dag ook nog kan. Het wordt jammer genoeg wel weer kouder.
  Ons zwembad ligt klaar voor de start , klaar in de schuur. Nou nog even wachten op een mooie zomer.
  Hebben we wel nodig in deze verschrikkelijk bizarre tijd.
  De kleinkinderen zullen voorlopig niet komen zwemmen bij ons, dus het heeft geen haast.
  Hoop dat ze snel een vaccin hebben en er betere tijden komen.
  Heel veel sterkte en blijf gezond!