Review Shoptip winactie

Hubelino eductief speelgoed – Leren tellen + winactie #117

26 maart 2020
Hubelino eductief speelgoed - Leren tellen + winactie #117
Terwijl we hier alweer bijna twee weken thuis zitten, hoeven we ons gelukkig nog lang niet te vervelen. De meiden hebben genoeg speelgoed in huis om zich mee te vermaken. Waar hier nu veel mee gespeeld wordt zijn de denkspellen en de educatieve spellen van Hubelino. Vorige week mocht ik al een toffe speelset weggeven en deze week heb ik nog een winactie voor jullie! Dit keer mag ik de educatieve speelset ‘Leren tellen’ verloten aan één van mijn trouwe volgers! Super tof en educatief om juist nu fijn thuis mee te spelen! Doe je ook mee?!

Hubelino Educatieve sets

De educatieve sets van Hubelino maken het voor kinderen makkelijker om hun eerste stappen in de wereld van cijfers en letters te zetten. Deze sets zijn perfect voor jonge leerlingen op de kleuterschool en in groep 3/4 van de basisschool. Super leuk én leerzaam speelgoed dus!

Hubelino heeft vier verschillende sets, welke €39,95 kost per set. Je kunt kiezen uit:

 • Leren tellen
 • Leren rekenen
 • Woorden leren
 • Letters leren
Hubelino Denkspellen
Wil jij ook je kids fijn laten spelen met de denkspellen van Hubelino? Je koopt ze hier:

Hubelino Denkspellen

Wat vinden wij van de Hubelino Denkspellen?

Net als de denkspellen, zijn wij ook groot fan van de educatieve spellen van Hubelino. Op dit moment zijn vooral de sets leren rekenen en leren tellen favoriet in huis. Omdat de handleiding is het Duits is (en ik helaas nog geen Nederlandse handleidingen heb kunnen ontdekken), maken we er nu nog even vooral onze eigen spelletjes van. Zo maakt Lola zelf of samen met mij sommetjes. Super trots is ze dan, zodra ze er weer eentje goed heeft opgelost.

Voor de kids voelt het echt als spelen, terwijl ze spelenderwijs gewoon sommetjes of woordjes oefenen. Dat maakt het natuurlijk een stuk leuker om mee te spelen. Ook zijn deze sets weer 100% compatibel met Duplo en met alle andere Hubelino sets. Je kunt de sets aanvullen met extra lesboekjes die je los kunt bijbestellen.

Hubelino Denkspellen

WINACTIE

Namens Hubelino mag ik een ‘Leren Tellen’ set weggeven aan een van mijn trouwe volgers. Hoe leuk is dat!? Wie wil er nou niet in deze bizarre tijd een educative speelset winnen voor zijn of haar kids? Wil je ook kansmaken, volg dan onderstaande spelregels.

Hubelino Denkspellen

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie voor wie jij graag ‘Leren Tellen’ wilt winnen en waarom!

 • Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 1 april 2020. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Tamara Roosen, jij wint ‘Leren Tellen’ van Hubelino! Gefeliciteerd!

Hubelino eductief speelgoed - Leren tellen + winactie #117

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Marina 26 maart 2020 at 08:05

  Graag voor mijn zoontje van 5 hij heeft zijn feestje niet kunnen vieren door al door al dit gedoe zo sneu! Nu kunnen we samen gaan rekenen op een leuke manier !

 • elisabeth maria martina 26 maart 2020 at 08:08

  voor kleindochter lise die na de grote vakantie naar de basisschool mag

  • Trotsema fati 26 maart 2020 at 13:50

   Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje die volgende week 7 wordt, hij is druk bezig met leren rekenen en tellen zoveel op school als thuis , leuk als extraatje om thuis te oefenen

   • Nicol 30 maart 2020 at 09:10

    Dat zou mijn dochter super vinden. Nu thuis met leren druk bezig met het leren tellen

 • Karin Coomans 26 maart 2020 at 08:14

  Voor Lars die net een beetje ging wennen aan school en het nu mist! Hij is super geïnteresseerd in tellen dus dit zou hem enorm helpen in z’n ontwikkeling 😊

 • Janneke 26 maart 2020 at 08:28

  Voor onze jongste zoon! Hij wordt in juli 4 jaar en mag dan naar de basisschool! Hij heeft een spraakstoornis en een achterstand. Tellen tot vijf gaat nu goed, maar hij heeft veel oefening en herhaling nodig! Dit materiaal ken ik niet, maar klinkt erg leuk en leerzaam. Ik maak graag een kansje 😁

 • Loes Wevers 26 maart 2020 at 08:32

  Wat leuk! Hier fan van de hubelino knikkerbaan, de denkspellen hebben we nog niet. Deze lijkt me heel leuk voor Thijs (even oud als Coco) om lekker aan de slag te gaan en te oefenen!

  • Jolanda teesink 26 maart 2020 at 08:41

   Voor mijn kleindochter Emily normaal gaan wij als ik oppas lang alle huizen en dan noemt ze alle cijfers op die ze kent. Ze is vijf en zit nu op dit niveau van cijfers en letters te ontdekken en vooral om ze te onthouden dus erg leuk dit

   • Hendrina 29 maart 2020 at 17:57

    Wat super leuk die hubelino winacties. Graag doe ik mee voor mijn zoontje die net een paar maanden naar de kleuterschool gaat en het nu super mist. Hij is graag bezig met cijfers, maar soms is het nog lastig. Dit kan hem misschien net nog dat steuntje in de rug geven om het goed door te krijgen.

 • Ilona 26 maart 2020 at 08:32

  Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon. Sluit goed aan bij het leren rekenen. Zo leert hij op een spelende en simpele manier de basisbeginselen van rekenen.

  • Monika 26 maart 2020 at 08:38

   Onze dochter van 4, uit groep 1, maakt graag de werkjes van school. Maar die zijn er niet zo veel, dus dit zou een super leuke aanvulling zijn! Tof!

   • Davina van belle 30 maart 2020 at 19:32

    Super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje axelle

 • Lisanne 26 maart 2020 at 08:33

  Voor mijn lieve meisje dat net als Lola zo lekker bezig is met sommen maken!

 • Mara Weijenberg 26 maart 2020 at 08:40

  Gaaf! Mijn zoontje zou door geweldig vinden. Hij is net twee weken naar school geweest en baalt nu een beetje dat hij thuis zit. Al is het ook fijn bij mama. Met dit spel kunnen we samen verder leren. Tellen gaat goed, nu nog de sommen 🍀💙

 • Jo 26 maart 2020 at 08:45

  Voor onze zoon van 5 !

  • Yvonne van dorst 27 maart 2020 at 07:50

   Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is 9 maart 4 jaar geworden, ze keek zo uit na school, kon wel wat uitdaging gebruiken. Helaas 2 dagen school en toen ging hij dicht. Dus met dit spel kunnen we der deze dagen thuis toch wat uitdaging bieden

 • Linda 26 maart 2020 at 08:49

  Owww dat zou een goed idee zijn voor onze kleinste spruit! Evi is net begonnen in groep 1 en dan zijn de extra werkjes om te doen juist leuk! Vooral om haar op weg te helpen.

 • Tamara Jongkees 26 maart 2020 at 08:51

  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon. Hij is volop bezig met cijferherkenning. Dit spel sluit daar mooi bij aan en hij zal er langere tijd plezier van hebben.

 • Jolanda 26 maart 2020 at 08:52

  Wat leuk zeg! Mijn zoon is druk bezig met leren tellen, dus dit zou een leuke manier zijn om het nog beter visueel te maken.

 • Goele H 26 maart 2020 at 09:44

  Mijn dochter van 4 is erg geïnteresseerd in wat haar grote broer doet, rekenen, tellen en lezen horen daar bij. Ik denk dat zo een setje van Hubelino wel een goede manier kan zijn om haar hier mee bezig te laten zijn. Kan ze kleine broer ineens ook vanalles leren.

 • Mellany 26 maart 2020 at 09:52

  Wat super leuk dat er gewoon nog winacties zijn! Ik doe mee, Max (4jr) is gek op Duplo, bouwen en we doen aardig wat school spelletjes thuis waar dit mooi bij past 🙂 De beginselen van rekenen beginnen nu en spelenderwijs leren is natuurlijk het allerbeste!

 • Marloes wognum 26 maart 2020 at 10:32

  Ooh dat zou super zijn voor hier! Eentje die flink rekent hier om voor school bij te blijven en ’n kleine van 3.5 Jr die ook vind dat ze moet rekenen 😃 dus voor haar maken we nu ook sommen😉 en al mogen ze weer naar school kan de oudste het meenemen naar haar sbo school zodat ze er in de klas allemaal mee kunnen werken!

 • Marian B 26 maart 2020 at 11:03

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die bijna naar school mag. Ze is druk bezig met tellen en cijfers. Grote broer zal haar vast en zeker graag helpen. Ben er zelf als moeder en juf ook wel benieuwd naar.

 • Lotte 26 maart 2020 at 13:12

  Hiermee is mijn zoon wel te motiveren!

  • Yvonne Wiel 3 april 2020 at 08:16

   Dit zorgt wel voor uitdaging! Wat leuk zeg!

 • G. T. 26 maart 2020 at 14:28

  Ook deze set lijkt me leuk! Iets nieuws wat toch educatief is, is nu natuurlijk erg welkom. Ik maak dus graag kans.
  Helaas heb ik (nog steeds) geen FB.

 • Miekske Dingens 26 maart 2020 at 16:17

  Wat een fijne actie alweer! Graag doe ik mee voor onze kapoen! Zo kunnen we het voor hem beter visualiseren als hij telt. <3 <3 <3

 • Cuypers Marita 26 maart 2020 at 16:44

  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, hij maakt de onlogische verbinding van 1-2-3-4 naar 11, zeker nu de scholen toe zijn, zou het voor hem en zijn ouders een welkom leermiddel zijn!

 • Afra 26 maart 2020 at 18:22

  Leuk voor mijn dochter van 6, die nu een superkleuter is! Dan kan ze ook wat “leren” als we nog langer thuis moeten blijven en heb ik even mijn handen vrij!

 • Kristel Gubbels-daemen 26 maart 2020 at 20:24

  Super fijn voor onze dochter Noor die hiermee goed de sommen kan leren. Ze kan na de zomer naar groep 3 en dan kan ze hiermee al goed oefenen.

 • Riggie van lochem 26 maart 2020 at 20:53

  Super gaaf zeg voor 1 van mijn kids. Vooral de jongste die nu aan het leren tellen is. En de andere 2 zijn begonnen met rekenen.

 • Kyra 26 maart 2020 at 23:01

  Wat super leuk voor mijn jongste dochter Pia die in groep 3 zit en rekenen (nu nog 😜) heel leuk vindt! Daar zou ik haar heel blij mee kunnen maken!

 • Suus 27 maart 2020 at 05:45

  Wat een leuke winactie, ik waag graag een kansje voor mijn nichtje. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26).

 • Jacqueline de Waal 27 maart 2020 at 08:39

  Super leuk en leerzaam doe graag mee

 • Willem de Wal 27 maart 2020 at 08:58

  Voor mijn nichtje Amaly, die erg pienter is voor haar leeftijd, en al probeert om tellen.

 • Marianne van den Hoek 27 maart 2020 at 09:56

  Erg leuk, ik doe graag mee met deze winactie!

 • Nelly 27 maart 2020 at 11:09

  Hier ga ik mijn dochter blij mee maken.

 • Tamara van der smissen 27 maart 2020 at 13:50

  Ik doe graag mee om mijn petekindje Dylan van bijna 5 jr. hier mee te verrassen.
  Nu tante niet meer kan komen is het wel zo leuk als hij een verrassing per post ontvangen mag.

 • Peggy 27 maart 2020 at 13:55

  Voor mijn boys!! 💙 Nu school even stop staat kunnen we deze set mooi thuis gebruiken in ons eigen ‘klasje’ om met rekenen aan de slag te gaan!

 • emmy 27 maart 2020 at 13:55

  Zoonlief vraagt al een hele week wiskunde oefeningen, dit zou goed van pas komen 🙂

 • Jan 27 maart 2020 at 14:52

  Wat is er nu beter dan je kinderen spelenderwijs ongedwongen te leren rekenen.

  Graag laat ik mij verrassen met deze leuke prijs.

 • Will 27 maart 2020 at 15:05

  Heel graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter.
  Nu ze veel thuis zit is dit iets leuks om de verveling te verdrijven en ook nog iets van te leren.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor haar.

  Heel veel sterkte en gezondheid gewenst in deze barre tijd.

 • tamara roosen 27 maart 2020 at 18:16

  Ik wil dit spel graag winnen voor het zoontje van mijn buurvrouw!.
  Zij is lerares en geeft mijn jongste zoon (gratis) bijles als hij iets niet begrijpt!.
  Haar jongste zoontje gaat komend jaar naar groep 3, dus dit zou voor hun goed van pas komen.
  En van ons uit een extra bedankje naar haar toe!.

 • Annelies van Hurne 27 maart 2020 at 19:30

  Voor mijn zoontje xavi die dit jaar mag beginnen op de basisschool. Dus voor die tijd oefenen is nooit verkeerd.

 • Geke 27 maart 2020 at 21:23

  Wat een leuke actie weer! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje! 😊

 • Cindy J 28 maart 2020 at 07:11

  🔝 perfect voor mijn zoontje hij wil graag leren, zijn school is dicht en mama doet dag in dag uit. ✔️🔝✅ haar best om hem dingen te leren, ondanks dat ze werk vitule beroep. Wil heb graag hier met deze PRIJS veel helpen met school.
  Ik hoop x te winnen hij is doorzettertje. Ook al heeft 19 ziekenhuisopnames achter de rug waarvan 3x intensive care.

 • bouckaert therese 28 maart 2020 at 11:57

  Doe heel graag mee voor mijn kleindochter Lize (5)

 • lottie 28 maart 2020 at 12:24

  Mijn neefje: hij is dol op rekenen/puzzelen en spelletjes spelen!
  Hier wordt hij super blij van! 🙂

 • Elle 28 maart 2020 at 12:41

  leuk, ik denk dat mijn kleuterdochter hier heel blij van wordt

 • Anneliese de Waal 28 maart 2020 at 17:12

  Erg leuk voor de kinderen nu ze thuis zijn 🤗🤗 Groetjes Anneliese

 • Femke Dekker 29 maart 2020 at 08:53

  Deze set zou geweldig zijn voor onze kleuter Teun. Hij telt op het moment alles wat hij maar tegen komt 😂

 • Jess Kniest 29 maart 2020 at 09:16

  Wat een leuke set! Mijn dochter van 4 heeft een echte cijfer tik en zou dit geweldig vinden. Haar moeder heeft helaas niks met cijfers en nu ze ook niet naar school gaat mist ze het echt om van alles met cijfers te doen dus voor haar waag ik graag een kans.

 • marij brand 29 maart 2020 at 12:04

  mn dochtertje zit in groep 2 dus nu bezig met cijfers.
  Dus dit zou een leuke oefening voor haar zijn

 • anja 29 maart 2020 at 20:25

  erg leuk ik doe graag mee voor de kinderen op mijn werk met een verstandelijke beperking om ze in deze corona tijd ze op de woning ook spelende wijs nog te kunnen laten leren

 • Cassandra 29 maart 2020 at 22:04

  Voor mijn lieve Milan van 4 jaar, die heeft nog niet zoveel huiswerk klaar. Tellen is wat hij graag doet en een nieuw spel geeft ook zijn moeder weer moed😀

 • Marian Zw 30 maart 2020 at 01:23

  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje. Ze kan nu niet naar de opvang en heeft thuis echt wat meer uitdaging nodig. Ik ga duimen dat ik hiermee haar papa en mama een beetje help. #leergierigekids

 • Manon Toemen 30 maart 2020 at 08:17

  Superleuk, doe graag mee voor onze groep 3er Gijs, beetje uitdaging is hier erg welkom!

 • Marieke 30 maart 2020 at 09:06

  Dit komt nu extra goed uit met een kleuter thuis! Wat zou dit een verassing zijn.

 • Mark 30 maart 2020 at 12:02

  Zou heel leuk zijn voor mijn dochter van bijna 5, die gek is op het leren van nieuwe dingen! Tijdens het zelf thuisonderwijsen kunnen we wel wat nieuw leuk speelgoed gebruiken!

 • Sharon v Bregt 30 maart 2020 at 14:17

  Mijn zoontje gaat naar groep 1 en kan dit goed gebruiken. Hij kan ook nog niet zo goed het onderscheid maken tussen de 6 en de 9 dus dit leuke spel zal hem hier hopelijk bij kunnen helpen. (mijn skills als juf zijn helaas minimaal)

 • co 30 maart 2020 at 15:10

  ik doe graag mee voor mijn kleindochter van 3,5 die op het moment heel erg bezig is met tellen, cijfers en letters

 • Sonja van den Beemd 30 maart 2020 at 17:31

  Heel graag voor mijn zoontje

  • Yvonne 31 maart 2020 at 16:02

   Ik wil wel winnen voor mijn kids! Lekker bezig zijn met cijfers letters en tellen… Helemaal leuk!

 • Monique Weber 30 maart 2020 at 20:08

  voor de meiden en leerzaam spelen is zeker nu erg handig

 • Hester Habets 30 maart 2020 at 21:52

  Voor Julia, een dochter van mijn beste vriendin . Ze was net een week op school aan het gaan maar moet nu door het Corona virus thuis zitten. Op deze manier kan ze toch leren tellen en ook nog eens op een super toffe manier!!

 • SophiaG 30 maart 2020 at 22:58

  Ik maak graag kans voor mijn dochter Beau.

 • A dekker 30 maart 2020 at 23:27

  Ik kende het nog niet! Maar wat een leuk spel voor onze alles willen weten en leren kleuter.

  M’n dochtertje zat net een aantal weken op de basisschool, maar nu dus noodgedwongen thuis. Altijd op zoek naar nieuwe dingen. Ik weet zeker dat dit heel erg geschikt is voor haar.

 • melissa 31 maart 2020 at 10:31

  Dit is een leuke set van Hubelino. Ik ken het alleen van de knikkerbaan. Onze jarno rekent volop maar heeft er nu thuis niet altijd evenveel zin in. Ik denk dat deze set van Hubelino hem wel gaat helpen; op een leuke (spelenderwijze) manier toch thuis rekenen.

 • Marieke 31 maart 2020 at 12:36

  Voor Noor! Nu ze niet naar de peuterspeelzaal mag, ‘krijgen’ we elke dag een driftbui. We verzinnen zelf zoveel mogelijk om toch uitdaging te bieden (lang leve Pinterest!) maar dit zou wel een uitkomst zijn! Even wat anders 😀

 • JN Kingma Postma 31 maart 2020 at 14:24

  Voor mijn lieve 3.5 jarige dochter die eind augustus naar groep 1 gaat. Ze vind letters en cijfers mega interessant.

 • Kirsten 31 maart 2020 at 16:11

  Tot tien tellen is niet mama’s sterkste kant. En met een kleine die behoorlijk bijdehand. En vooral ook erg leergierig is. Dan is elke dag verplicht thuis een hele belevenis…

  Samen spelen en samen leren met dit leuke spel. Ja hoor, dat willen wij dames wel!! Bezig zijn en flink genieten. Weg sippe gezichten van ons 2 zielepieten.

  Vrolijkheid en gezelligheid terug in “huize kakelbont”. Super slim worden en fingers crossed nog steeds gezond. Dat zou geweldig zijn, ik hoop dat straks mijn kleine meis. Heel gelukkig gemaakt wordt met deze prachtige prijs.

 • Bets 31 maart 2020 at 17:57

  Geweldig dit zou echt super leuk zijn voor mijn kleinzoon!! 👍🍀👍

 • trotsema fati 1 april 2020 at 13:54

  Super goed voor mijn zoontje in groep 3 die druk bezig is met leren rekenen ( op school als thuis ):heel leuk om thuis te oefenen.

 • Els Wanders 1 april 2020 at 19:21

  Ik doe graag mee voor Lisa, ze vindt het erg leuk om (nu vooral nog kleine) sommetjes te oefenen.

 • Cindy 2 april 2020 at 08:14

  Lili is 2 maandjes jarig mag na vakantie naar basisschool.🌸 Zijn flink aan leren, 🌸🍀👍met haar broer die al 5 jaar wordt zit al op de basisschool.🌸🍀
  Zou fijn zijn om mijn beide jongste kindjes, gelijkertijd bij te leren. Geliked en gedeeld op mijn Tijdslijn .
  🤗Ik doe mee. #huboline ❤