Review Shoptip winactie

Hubelino Denkspellen – leerzaam én leuk + winactie #116

19 maart 2020
Hubelino Denkspellen - leerzaam én leuk spelen + winactie #116
Het is allemaal wat. Zo zitten we ineens (bijna) allemaal thuis naast moedertje, ook ‘juf’ te “spelen”. Een beroep, wat niet voor iedereen is weggelegd. Zelfs nu al groeit het respect voor alle juffen en meesters met de dag. Het valt niet mee om je kids te vermaken én ook iets bij te leren. Of valt het allemaal wel mee? We doen in ieder geval allemaal ons best. Gelukkig hebben we hier in huis genoeg speelgoed, waar onze meiden ook iets van kunnen leren. Zoals de nieuwe Hubelino Denkspellen, onze grote favoriet van dit moment en perfect voor deze bizarre tijd. Gelukkig mag ik ook wat vreugde brengen en mag ik ook aan een van jullie een spel naar keuze weggeven! Doe je ook mee?!

Hubelino

Je kent Hubelino waarschijnlijk wel van de supertoffe knikkerbanen die je kunt combineren met Duplo. Naast knikkerbanen heeft hubelino nog meer educatieve spellen en vier nieuwe Hubelino denkspellen. Super leuke spellen voor kids vanaf ongeveer 4 jaar (Tangram vanaf 6 jaar). Fijn om zelfstandig, maar ook super leuk om samen mee te spelen. Spelenderwijs moeten ze logisch leren na te denken over de volgende stap. Leuk én leerzaam dus!

Hubelino denkspel

Denkspellen

Sinds kort heeft Hubelino vier toffe denkspellen uitgebracht. Schapen Kapen, Tangram, Sudoku en kleurendomino. De spellen zitten verpakt in stevige compakte dozen en zijn daarom ook erg geschikt om mee te nemen op vakantie of te spelen in de auto. Alle onderdelen zijn vergelijkbaar met Duplo, waardoor ze goed blijven zitten én je kunt ze ook combineren met je Duplo. Degelijk en mooi van kleur, aantrekkelijk om mee te spelen dus. De spellen zijn geschikt vanaf 4 jaar en zijn naast leuk ook nog erg leerzaam!

Hubelino denkspel

Sudoku

Sudoku ken je vast wel met cijfers, toch? Dit spel werkt met kleuren. Zorg er voor dat je de puzzel oplost door alle puzzelstukken juist in je grondplaat te leggen. In het bijgeleverde boekje vindt je genoeg opdrachten voor ieder niveau én kun je achterin kijken of je hem op de juiste manier hebt opgelost. Met alleen de kleuren kunnen zelfs kleine(re) kinderen dit spel al spelen. Hun logisch denken wordt verbeterd en ze leren met dit spel op een speelse manier de kleuren. 

Hubelino denkspel Sudoku

Tangram

Speel dit oud Aziatisch spel door de verschillende figuren na te bouwen, of bedenk zelf een fantasiefiguur. In de handleiding staan diverse voorbeelden om na te bouwen. Dit spel geeft kinderen de kans om hun logisch denken uit te breiden, hun behendigheid te verbeteren en hun waarnemingsvermogen te trainen.

Hubelino denkspel Tangram

Schapen kapen

Je kent vast het spel Zeeslag wel. Schapen Kapen is eigenlijk precies hetzelfde. Twee spelers proberen bij elkaar te ontdekken waar de ander in de wei, zijn of haar schapen heeft staan. Het laat je kind nadenken en vraagt om goede concentratie. Kun jij als eerste alle schapen kapen van jouw tegenstander?

Hubelino denkspel Schapen Kapen

Kleurendomino

Kleurendomino is eigenlijk Domino en Vier-op-een-rij in één, een strategisch bordspel. Je speelt Domino en probeert ondertussen zoveel mogelijk punten te krijgen door vier-op-een-rij te maken. Het spel geeft kinderen de kans om hun analytisch en logisch denken te vergroten en hun behendigheid te verbeteren.

Hubelino denkspel Kleurendomino

Wat vinden wij van de Hubelino Denkspellen?

Wij hebben de spellen nu een paar weken in huis en ze zijn hier een grote hit! Zelfs Coco (3,5 jaar oud) kan de meeste spellen al best goed zelf spelen. Het leuke met de opdrachten erbij is dat ze makkelijk beginnen en steeds moeilijker worden, zo zijn ze uitdagend voor iedere leeftijd.

Echt een favoriet hebben we niet, ze zijn namelijk allemaal leuk. Kleurendomino is erg leuk om samen met je kind te spelen, al weet Coco zich er ook zelf goed mee te vermaken. Ze speelt er gewoon Domino mee. Ook de Sudoku kan ze al aardig zelf. Lola heeft inmiddels de Tangram ontdekt en maakt de mooiste figuren en ook het Schapen Kapen vinden we tof om samen te spelen.

Zeker nu we samen thuis zitten, zijn we ontzettend blij met de denkspellen van Hubelino. Wat een uitkomst! De kids vinden de spellen super leuk en papa en mama zijn blij dat ze op deze manier ook nog wat kunnen leren. Iedereen blij dus! Wij zijn fan van de spellen en gaan hier nog heel veel plezier van hebben. Een absolute aanrader dus!

Hubelino denkspel
Wil jij ook je kids fijn laten spelen met de denkspellen van Hubelino? Je koopt ze hier:

[bol_product_links block_id=”bol_5e728e339f76a_selected-products” products=”9200000095397466,9200000095397472,9200000095397462,9200000079978361,9200000095397434,9200000027715897,9200000079978357,9200000079978359″ name=”Hubelino” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”2DC24A” deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

WINACTIE (gesloten)

Namens Hubelino mag ik een spel naar keuze verloten onder mijn trouwe volgers! Hoe tof is dat!? De spellen zijn vooral nu zo ontzettend leuk en leerzaam om mee te spelen! Ga jij voor Schapen Kapen of Kleurendomino? Of toch liever voor Tangram of Sudoku?

Hubelino denkspel

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie welk spel jij graag wilt winnen en voor wie!

Je kunt kiezen tussen Schapen Kapen, Tangram, Sudoku en Kleurendomino.

 • Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 25 maart 2020. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Miranda Benjamins, jij wint het Sudoku spel! Veel plezier er van!

Hubelino denkspel
Hubelino Denkspellen - leerzaam én leuk spelen + winactie #116

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Alma 19 maart 2020 at 09:43

  Sudoku lijkt ons te gek!

 • Goele H 19 maart 2020 at 10:21

  Ik doe graag mee voor de sudoku versie. Een leuke uitdaging voor de 4- en 6-jarige, maar ook handig om kleuren te leren aan mijn jongste zoontje die 2 wordt volgende week.

 • Miranda benjamins 19 maart 2020 at 10:22

  Leuke actie. Onze dochter wordt 13 april 4 jaar, ze ziet er al weken na uit om na de basisschool te gaan als ze jarig is. Omdat nu alle scholen dicht zitten kan ze niet proefdraaien, dat moeten we haar nog vertellen maar gaat 1 grote teleurstelling worden want ze heeft er zoveel zin aan om grote meid te worden. Ik ben bang dat het hele corona gebeuren nog langer gaat duren en zij daardoor haar verjaardag ook niet kan gaan vieren. Dan zou dit wel een heel leuk kado voor haar wezen. Wij gaan duimen voor de sudoku ( Kan ze toch een beetje gaan leren voor school).

 • Joyce Joshua 19 maart 2020 at 10:31

  Tangram lijkt ons super! En goed voor zijn denkvermogen. Hij vindt het heel erg om thuis te zitten en had liever met zijn juffen gewerkt.

 • Ilona C. 19 maart 2020 at 10:45

  Ik denk dat mij zoontjes de Kleurendomino het leukst vinden.

  • Jolanda teesink 21 maart 2020 at 09:17

   Wat leuk en ook zeer leerzaam Tangram lijkt mij zeer leerzaam ik doe heel graag mee voor mijn twee kleinkinderen nu ze veel samen moeten spelen. Hebben ze ook geen tijd om ruzie te maken 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 • Tamara Jongkees 19 maart 2020 at 11:10

  Tangram lijkt mij super leuk voor mijn zoon! Hij heeft ineens het puzzelen weer ontdekt, dus dit vindt hij vast ook prachtig!

  • Neeltje Copic 23 maart 2020 at 11:45

   Schapen Kapen ! Mooi uitdagend voor onze 2 oudsten van 6 en 8 jaar! En een fijne aanvulling én afwisseling op Snappet en Squla op de laptop…

   • Chantal den Haan 23 maart 2020 at 18:14

    Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas (in de toekomst, ik hoop heel snel! Hier gaan we voor het spel Schapen kapen! Hilarisch en tactisch in één. Fingers crossed. 🍀Take care😘

 • Bianca 19 maart 2020 at 11:24

  Dan ga ik graag voor de sudoku. In het ochtendprogramma zit nu een beetje een ritme. Maar de middag wil nog niet vlotten. Dus een leuk spelletje zou zeer welkom zijn!!

  • Marieke 20 maart 2020 at 06:21

   Jaaa leuk. Ik doe mee voor ons dochtertje, ik weet zeker dat ze tangram en leuk gaat vinden

   • Lisanne Bons 24 maart 2020 at 11:34

    De Tangram lijkt ons echt super leuk. Ik zou hem graag willen voor mijn eigen dochter en de kindjes op de bso waar ik werk. Want hun ouders werken wel door. En er zijn toch wel erg weinig kindjes om nu op zo’n lege bso. Dus dan is een nieuwe spel altijd leuk.

 • Ilona 19 maart 2020 at 11:55

  Ik zou graag de sudoku willen winnen voor onze zoon. Daar gaat hij zich zeker mee vermaken. Vooral nu er geen school is. Lijkt me een erg leuk spelletje

 • elisabeth maria martina 19 maart 2020 at 11:56

  voor een jarige job is SUDOKU helemaal top, mijn kleinzoon maakt er dolgraag kans op

 • Marange 19 maart 2020 at 12:27

  Oh cool ik ga voor de Tangram, ik denk dat ze hier allebei dit het leukste zouden vinden

  • hilde Gomis 19 maart 2020 at 13:11

   sudoku lijkt ons wel heel tof!

 • Mara 19 maart 2020 at 12:59

  Leuk! Tangram zou ik heel graag willen winnen voor ons zoontje. Hij is net twee weken geleden gestart op de basisschool en had het zo naar zijn zin. Ik gun hem dit leuke “werkje”😊💙🍀

  • Riggie van lochem 19 maart 2020 at 16:11

   Super leuk. Ik denk dat ik voor sudoku ga voor mijn kids.

   • Riggie van lochem 19 maart 2020 at 16:13

    Of schapen kapen

 • Eveline 19 maart 2020 at 13:10

  Ik zou graag de kleurendomino willen winnen voor mijn zoon. Ik denk dat hij daar goed mee uit de weg kan.

 • Dorian 19 maart 2020 at 13:17

  Geweldige educatieve spellen! Ik kies Tangram voor mijn kleinzoontje: hij houdt veel van puzzelen..en Ik van hem!😍 Dankzij dit cadeau weet ie dat opa en oma aan hem denken, nu we hem en zijn zusje en hun papa en mama een hele tijd niet kunnen bezoeken!😔

 • Cheryl van de Loo 19 maart 2020 at 13:20

  Leuk ik doe graag mee voor tangram

  • Majonne 21 maart 2020 at 16:49

   Wat een leuk spul! Kleurendomino lijkt ons het leukst, hoewel Schapen Kapen natuurlijk ook goed bij ons schapenkoppen past.

 • Trotsema fati 19 maart 2020 at 13:46

  Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen ( die zitten al te vervelen hier thuis🤦‍♀️)
  Sudoku vinden ze altijd geweldig

  • Patricia Lubbertje 19 maart 2020 at 16:30

   Ik ga voor de sudoku. Onze zoon Sil ziet mij ze altijd invullen en het lijkt hem erg leuk. Met dit spel zal hij wel lang zoet zijn.

 • Jolien 19 maart 2020 at 13:57

  Wat een leuk speelgoed. Denk dat hier de kleurendomino een grote hit zal zijn!

 • kempenaers anita 19 maart 2020 at 14:00

  de kleurendomino zou leuk zijn voor mijn kleinzoontjes

 • Saskia 19 maart 2020 at 14:26

  Super leuk! Ik maak graag kans op de Tangram voor mijn zoon. Zeker nu we thuis zitten is nieuw speelgoed/leermateriaal welkom. Even heel wat anders als het schoolwerk klaar is

 • Christel v Eersel 19 maart 2020 at 15:00

  Wat gaaf!!! Ik ga voor de kleurendomino. Niet voor thuis maar voor mijn kleuters van de Berkenschutse. Hiermee kan ik ze perfect de kleuren en het spel domino leren.

 • Anna Wienen 19 maart 2020 at 15:43

  Super gaaf! Ik doe mee voor kleuren domino

  😁

  • Miranda Taling 19 maart 2020 at 21:12

   Sudoku. Zouden mijn jongens Bram en Wout wel leuk vinden. Vooral Wout de jongste. Die gaat volgend jaar naar groep 3 . Nu al erg leergierig ,vooral op een leuke, speelse manier! Dus🤞

 • Marian B 19 maart 2020 at 16:19

  Dit zijn leuke uitdagende spellen! Ik doe graag mee voor de kinderen. Ik denk dat kleurendomino het hier goed zal doen. Helemaal nu we thuiszitten…

 • Jo 19 maart 2020 at 18:36

  Schapen kapen ! Ik wist helemaal niet dat hubelino dit in het assortiment had, super leuk !

 • Louisa 19 maart 2020 at 18:39

  Leuk! Ik doe mee met de kleuren domino!

 • Els Wanders 19 maart 2020 at 19:18

  Ik doe graag mee voor de Hubelino Tangram voor Lisa en Niek

 • Miekske Dingens 19 maart 2020 at 19:54

  Wat een mooie winactie! Heel benieuwd naar deze spellen. Schapen kapen kennen we niet, dus daar doe ik graag voor mee

 • Irma Schot 19 maart 2020 at 20:04

  Ik zou graag de sudoku willen winnen! Tof voor mijn leergierige groep3er!

 • Sofie 19 maart 2020 at 20:55

  Ik doe graag mee voor de Hubelino Tangram voor mijn twee zoontjes van 6 en 4.

 • Monika 19 maart 2020 at 21:09

  Leuk zeg!
  De sudoku vind ik er het leukste uit zien. Dus dat zou mijn keuze zijn 🙂

  Ik volg je overal, dus onder deze actie kon ik ook niet uit 😉

 • Kristel Gubbels-daemen 19 maart 2020 at 21:36

  Wat een Super leuke spellen. Ons lijkt de tangram wel heel leuk voor onze dochters. Vooral de oudste is erg leergierig en zal hier graag mee aan de slag gaan

 • Judith daems 19 maart 2020 at 22:34

  Wat leuk! Altijd in voor nieuwe spellen. 🙂 ze zien er alle 4 super tof uit! Maar zou denk ik toch voor schapen kapen gaan. Goeie uitdaging voor mijn twee jongens. (4 en 6)

 • Cuypers Marita 19 maart 2020 at 23:08

  Ik zou graag een kans willen maken voor mijn kleinkinderen (zeker in deze periode zou het extra leuk zijn). Ik zou schapenkapen kiezen

 • Fay Akkad 20 maart 2020 at 01:58

  Wat ontzettend leuk!! Mijn kids hebben zeker weer wat uitdaging nodig! Zoonlief is binnenkort jarig, en dan is zo een geweldig spel helemaal geweldig haha. Door de situatie komen we helaas niet meer buiten, dus dit wordt een geïmproviseerde verjaardag. Komt helemaal goed, maar een mooi cadeau zou het toch helemaal afmaken. 🍀🍀❤

 • Fay Akkad 20 maart 2020 at 02:01

  En ik ga voor de tangram! Ik weet zeker dat deze een hit zal worden. Ik heb er zelf leuke herinneringen aan. Maar toen zag het er nog niet zo hip uit als deze 🙂

 • Marloes wognum 20 maart 2020 at 08:02

  Wauw wat leuk! Mijn dochter had ’t net op YouTube gezien en was er al enthousiast over! Wij willen graag voor de tangram gaan! Super leuk en leerzaam💚

  • Elles 20 maart 2020 at 15:59

   Superleuk! Ik wil graag kans maken op de Tangram. Mijn beide jongste kinderen gaan daar allebei heel blij van worden denk ik! Dochter is bijna 6 en kan heel goed puzzelen. En zoon is weliswaar nog maar 4, maar heeft een heel goed ruimtelijk inzicht. Deze week een Tangram-ei in elkaar gepuzzeld voor school. Jongste zoon was nog sneller dan zus… 😉

 • Cindy 20 maart 2020 at 08:31

  Schapen kapen lijkt me erg leuk voor onze dochter van 4, ze is dol op spelletjes!

 • Betti Scheringa 20 maart 2020 at 09:00

  Superleuk
  Doe graag mee voor tangram voor mijn dochters

 • Marja Legius 20 maart 2020 at 11:02

  Schapen kapen zou ik graag met mijn kleindochter willen spelen

 • Nancy 20 maart 2020 at 13:03

  Mijn dochter is gek op smartgames. Deze mooie Hubelino spellen hebben hier wel wat van weg. Ik zou heel graag sudoku voor haar willen winnen voor haar 5e verjaardag in april!

 • Jess Kniest 20 maart 2020 at 14:27

  Wat een leuke en leerzame spellen! Mijn dochter is dol op alle soorten puzzels dus voor haar waag ik graag een kans voor de Sudoku.

 • Andy E 20 maart 2020 at 16:04

  De tangramversie lijkt me wel erg leuk en ik doe graag mee hier voor.

  • Joy 24 maart 2020 at 06:11

   Ik doe geaag mee voof kleurendomino voor mijn dochter. Hopeljkk helpt het watvtegen de verveling.

 • Suus 20 maart 2020 at 17:59

  Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor het spel Schapen kapen voor mijn nichtje.
  Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26)?).

 • An 20 maart 2020 at 18:09

  Ik ga voor de sudoku!

 • Theo Sengers 20 maart 2020 at 18:26

  Ik zou graag de sudoku willen winnen voor onze kleinkinderen

  • Eline 21 maart 2020 at 12:09

   Ik zou graag de Sudoku winnen voor mijn dochtertje die sinds januari naar school gaat en het helemaal niet leuk vindt om nu niet te kunnen gaan.

 • Cindy 20 maart 2020 at 18:58

  Wat een leuke actie!
  Doe graag mee voor schapen kapen

 • Nelly 20 maart 2020 at 21:14

  Leuk. Ik ga voor Schapen kapen.

 • G. T. 20 maart 2020 at 23:05

  De tangram versie lijkt me leuk! Ik heb al veel goeds gehoord over de spellen van Hubelino en zou het graag uitproberen met mijn kleuter.
  Ik heb helaas geen FB of IG.

 • Nadine 20 maart 2020 at 23:20

  Ik doe graag mee voor Schapen Kapen! Super leuk!

 • Ingrid Langstraat 21 maart 2020 at 08:12

  Wat gaaf, dat zou nu geweldig zijn! Sudoku is denk leuk voor alle drie de kanjers hier!

 • A. 21 maart 2020 at 09:00

  Onze zoon houdt van een uitdaging dus doen we mee met dit leuke Tangram idee 😉

 • Marlies van der Schoor 21 maart 2020 at 10:30

  Ik maak graag kans op Tangram

 • Marianne van den Hoek 21 maart 2020 at 10:53

  Schapen kapen, die titel alleen al …. lijkt me echt super lachen om dit met de kleinkinderen te spelen!

 • Linda Hummel 21 maart 2020 at 10:54

  Hi Janske,

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 5. Schapen kapen klinkt echt heel tof. Beetje als Zeeslag voor volwassenen!

  Liefs,
  Linda

 • lottie 21 maart 2020 at 11:06

  Sudoku, voor mijn neefje! Hij is dol op puzzels maken en spelletjes spelen!

 • bouckaert therese 21 maart 2020 at 11:15

  hallo,
  zou heel graag Tangram winnen voor Eline (9jaar) ze houdt nogal van puzzelen en dit is leuk en uitdagend 🙂

 • Mariska 21 maart 2020 at 12:44

  Lastig kiezen! Mijn zoon is al fan van de Hubelino-knikkerbaan en we spelen regelmatig spelletjes. We maken dus heel graag kans op deze nieuwe Hubelino-aanwinsten. Ik denk dat Schapen Kapen de allerleukste aanvulling is op onze spelletjescollectie.

 • Will 21 maart 2020 at 13:54

  Heel graag doe ik mee voor Tangram voor mijn kleinkinderen.
  Ik heb ze al een poosje niet meer gezien, maar wij hangen alles voor hen aan de voordeur en dat halen ze dan op en wuiven even.
  Wij hebben ons zelf in quarantaine gezet, omdat wij allebei snipverkouden zijn en ik in de risicogroep zit.
  We moeten dan denken aan hen en aan ons zelf.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

 • Eliatha Buurmans 21 maart 2020 at 14:18

  Voor Sudoku is toch niemand te oud? Ik loot graag mee dan kunnen we gezellig samen spelen in deze lastige tijd van binnen zitten.

 • Marijke 21 maart 2020 at 19:40

  Leuke aktie! Schapen kapen lijkt me een leuk spel voor mijn kleinzoon! Ik loot graag mee!

 • Jan 21 maart 2020 at 19:43

  Sudoku lijkt me erg leuk om met mijn zoontje te ontdekken.

 • Bets 21 maart 2020 at 23:40

  Wat is dit ontzettend leuk, ik doe maar wat graag mee voor Kleurendomino. Het zijn allemaal leuke en leerzame spellen, maar deze lijkt mij erg leuk om samen met mijn kleinkind er samen van te genieten!!

 • Anneliese de Waal 22 maart 2020 at 13:44

  Is doe erg graag mee voor de kinderen, zullen ze geweldig vinden 🧡🧡💛💛 Groetjes Anneliese

 • Kelly Callemeijn 22 maart 2020 at 14:45

  Ik doe graag mee voor de kleurendomino voor ons zoontje Daley van 4,5. Hij heeft geen broertjes of zusjes en alleen papa en mama om mee te spelen. Gedeeld

 • Peggy 22 maart 2020 at 14:46

  Wat een leuke spellen. Ik maak graag kans op tangram voor mijn boefjes!

 • VVouter Fuchs 22 maart 2020 at 16:05

  Tangram…!! Voor mij lieve neefje en nichtje!

 • Tamara 22 maart 2020 at 16:16

  Ja! Tegen de verveling gaan wij graag schapen kapen!

 • Annie den Uijl - Oudshoorn 22 maart 2020 at 20:42

  Super leuk, ik ga voor kleurendomino voor onze achterkleindochter!

 • Loes Wevers 22 maart 2020 at 21:13

  Wat leuk! Ik zou heel graag kleurendomino winnen voor Thijs (net iets jonger dan Coco). Hij is gek op spelletjes en nu met de quarantaine zou het ons enorm helpen om hem te vermaken en uitdaging te bieden. Fingers crossed!

 • Lies 22 maart 2020 at 22:13

  Leuk en leerzaam zeg!! Ik doe heel graag mee voor tangram!

 • John 23 maart 2020 at 14:16

  Leuk hoor. Doe graag mee voor Tangram.

 • Monique Weber 23 maart 2020 at 22:57

  Tangram is echt super leuk en voor alle leeftijden

 • Fleur 23 maart 2020 at 23:57

  Ik doe graag mee voor het Sudoko spel. Mijn docher heeft deze puzzel net ontdekt en is lekker fanatiek aan het puzzelen

 • Iris Bakker 24 maart 2020 at 07:45

  Mijn kleuter zou kleuren sudoku heel erg leuk vinden

 • Galinka van Bokhorst 24 maart 2020 at 08:40

  Ik vind dit weer een leuke winactie Janske. Ik zou graag de tangram willen winnen om samen met de kinderen die ik straks ga behandelen als logopedist te maken en dan woordjes, zinnen maken en verhaaltjes vertellen te oefenen. Dit spel is goed voor de motoriek en de taalontwikkeling van de kinderen. Ik volg je op facebook en op Instagram.

 • Geke 25 maart 2020 at 06:34

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor Schapen kapen! Leuk, zeker nu de kinderen zoveel thuis moeten zijn!

 • Nicolet 25 maart 2020 at 11:54

  Kan niet kiezen, zijn allemaal zo leuk om te zien! Het gaat de tangrampuzzel worden voor m’n meiden.

 • Heidie van der Steeg 25 maart 2020 at 22:08

  Op de valreep doe ik nog mee. Mijn dochter heeft ook huiswerk gekregen voor tangrammen dus het zou te gek zijn als ik dat Hubelino spel voor haar mocht winnen. Dan kan ze er ook spelenderwijze mee bezig zijn.

 • Mariska Ansems 25 maart 2020 at 22:28

  Tangram vindt onze bram super gaaf.
  Daar duim ik voor 🤞🤞👍

 • Linda 25 maart 2020 at 22:34

  Wat een leuke spellen!! Ik zou voor sudoku gaan! Ik ben wel benieuwd wat Fenna (ook bijna 3,5 jaar) ervan vindt. Maar ook heel leuk voor N. Die ik wekelijks begeleid hier bij ons thuis. Voor hem is dit ook wel een leuke uitdaging verwacht ik.

 • Jennifer Lee 25 maart 2020 at 22:44

  Wat een ontzettend gave spellen! Mijn zoontje van 4 is enorm leergiering en houd wel van een uitdaging. Hij zou Sudoku helemaal geweldig vinden en daarom doen wij ook graag mee voor dit leuke spel! Mama lekker puzzelen met de orginele sudoku en hij met de kleuren sudoku. Hoe geweldig zou dat zijn! <3

 • El ijne 26 maart 2020 at 01:04

  Aah schapen kapen word hier zeker een hit bij onze kleine slimme meid! Ze heeft een hekel aan verliezen dus aan concentratie geen gebrek

 • Yvonne van dorst 26 maart 2020 at 08:00

  de tangagram zou mijn dochter heel leuk vinden , weer wat nieuw en uitdagende nu ze thuis zit.

 • Manon Kimmels 26 maart 2020 at 12:38

  Heel leuk voor ons zoontje, maken graag een kansje. Groetjes Manon

 • Afra 26 maart 2020 at 18:24

  Geen idee of het nog kan, maar leuk! Zowel voor mijzelf😉 als voor mijn 3 kinderen!

 • Elle 28 maart 2020 at 12:42

  Sudoko, dat is niet iets voor onze dochter van 9, ze vindt dit superleuk om te spelen