Mommy Stuff winactie

UNSEXED – Een must see voor alle moeders met kleine kids + winactie #115

11 maart 2020
UNSEXED - Een must see voor alle moeders met kleine kids + winactie #115 - Win 2 tickets voor de pijnlijk herkenbare en grappige voorstelling van het jaar voor jou en je bestie!
Wil jij net als ik er een avondje even helemaal uit, samen met je (mede-mama)vriendinnen? Een avondje ongegeneerd lachen om herkenbare situaties van andere moms? Dat kan! Ik mag namelijk 2 x 2 tickets verloten voor de voorstelling UNSEXED, in een theater naar keuze! Een show die alle moms gezien moeten hebben! Wil jij er heen met je bestie? Doe dan mee en win twee tickets!

Cabaretduo OLDENHERMANNS

De ster van het cabaretduo OLDENHERMANNS, bestaande uit Lize van Olden (35) en Anna Hermanns (37) is rijzende. In 2014 wonnen zij als Oldenosborn het cabaretfestival Cameretten. Sindsdien staan ze in het theater, op dit moment met hun voorstelling UNSEXED. Vanaf nu maken ze ook korte filmpjes met MOMversations voor KEKmama TV. Zowel in hun theatershow als in hun video’s gaan ze op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur van jonge moeders. De grote succesfactor is de herkenbaarheid van het absurde dagelijkse leven. De MOMverstations verschijnen wekelijks op het online platform van KEKmama. De theatershow is nog tot 2 mei te zien door het hele land

Oldenhermanns

Schaamteloos eerlijk

Lize en Anna slepen je mee in de sex, drugs en rock-‘n-roll van de speeltuin. Rauw, eerlijk, hilarisch en zo vreselijk herkenbaar. In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten Lize en Anna de o zo herkenbare dillema’s van moeders met jonge kinderen zien. De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje. Elke jonge moeder zal zich herkennen in de thema’s en keihard moeten lachen omdat het zo waar is en zo schaamteloos eerlijk. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend, (bijna) altijd sexy, maar vooral heel erg grappig. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag. 

Een avondje uit met mijn favoriete moms!

Volgende week ga ik samen met mijn twee favoriete moms een avondje uit, naar de voorstelling UNSEXED. Toen ik in onze Whatsappgroep voorstelde om naar deze voorstelling te gaan waren beiden, net als ik meteen super enthousiast. Dit willen we natuurlijk niet missen en we hebben er nu al zin in! Het wordt vast hilarisch!

WINACTIE (gesloten)

Namens Lize en Anna mag ik 2 x 2 tickets verloten voor een van de voorstellingen in heel Nederland. Je mag dus zelf kiezen naar welke show je het liefst wilt komen.

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie weten met wie en naar welke show jij graag naar de wilt komen!

Check hier de complete speellijst van dit seizoen!

 • Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 15 maart 2020. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Clowy & Sheri, jullie hebben ieder twee tickets gewonnen voor de voorstelling UNSEXED! Heel veel plezier gewenst!

Meer zien van dit veelbelovende duo? Check ze via YouTube en Instagram of Facebook.

Foto’s & videos door OLDENHERMANNS.

UNSEXED - Een must see voor alle moeders met kleine kids + winactie #115

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Mellany 11 maart 2020 at 08:37

  Ik doe mee met deze actie, het lijkt me super leuk om hier met mijn beste vriendinnetje Stephanie naar toe te gaan! Beide zijn we jonge moeder van 2 kids en worden we zo nu en dan geleefd terwijl we alle ballen hoog proberen te houden. Een date samen en lekker lachen, daar houden we wel van!

  Waalwijk is een optie, Eindhoven staat er niet bij toch?

  • Janske 11 maart 2020 at 09:07

   Leuk dat je mee doet. Eindhoven staat er inderdaad niet bij.

 • Clowy 11 maart 2020 at 13:26

  Ohhh yeah. Heel hard toe aan eens een avondje voor mezelf. Die heb ik de 2.5 jaar in mn eentje met mn meisje zelden gehad. Nu mis ik dr wel altijd gelijk als ze even weg is, maar soms is me time even nodig. Ik zou met mijn schoonzusje gaan! Liefst op 2.mei in Rotterdam. 🤞🤞🤞

  • Janske 11 maart 2020 at 14:35

   Super leuk dat je mee doet Clowy! 🙂

 • Susanne 11 maart 2020 at 16:46

  Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag met mijn tweelingzus gaan. We hebben allebei kleine kinderen en allebei veel behoefte aan een avondje uit! We willen graag naar de voorstelling in Rijswijk op 9 april! Groetjes Susanne

  • Janske 11 maart 2020 at 17:02

   Super leuk dat je meedoet voor jezelf en je zus! 🙂

 • Jan 13 maart 2020 at 16:48

  Het lijkt mij super leuk om met mijn partner van deze leuke voorstelling te mogen gaan genieten.

  03 april 2020 20:30 Waalwijk Theater de Leest

 • sheri 13 maart 2020 at 23:42

  ik zou enorm graag met een vriendin deze voorstelling gaan zien ! op 16 april in Amstelveen zou waanzinnig zijn !