Review

De 4 leukste nieuwe (2020) Netflix series om te bingewatchen

1 maart 2020
De 4 leukste nieuwe (2020) Netflix series om te bingewatchen
Netflix kijken verslavend? Uhmmm…ja! Lange tijd heb ik uit zelfbescherming geen Netflix abonnement genomen. Ik wist namelijk dat ik een enorme fan ben van bingewatchen en laat Netflix daarvoor nou juist de hemel voor zijn! Toch konden ook wij het uiteindelijk niet meer weerstaan en zijn we inmiddels hooked! In de afgelopen twee maanden heb ik veel nieuwe series en films uit 20202 gekeken. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken, welke nieuwe series je niet wilt missen? Dit zijn mijn favorieten!

Locke Key – 1 seizoen – 10 afleveringen

Locke & Key gaat over drie kinderen – Tyler, Kinsey en Bode, die na de moord op hun vader,samen met hun moeder verhuizen naar zijn ouderlijke landhuis. Het huis is niet alleen ontzettend groot, het zit ook vol met deuren en magische sleutels. Sleutels die ze mysterieuze plekken laten zien, waarmee ze steeds meer geheimen weten te ontrafelen. Naast de kids is er ook een demoon die maar wat graag zelf de sleutels in handen wil krijgen. Maar wie er de strijd wint, dat blijft tot het allerlaatste moment de grote vraag!

Super spannend en magisch mooi gemaakt! Een hele toffe en verslavende serie, vol verrassingen.

The Stranger – 1 seizoen – 8 afleveringen

In The Stranger kijken we mee in twee verhaallijnen. De eerste gaat over de verdwijning van de vrouw van Adam. Uit het niets wordt hij door een onbekende vrouw aangesproken. Ze verteld hem dat Adam’s vrouw een groot geheim voor hem verzwijgt. Adam gaat op onderzoek uit en vlak daarna is zijn vrouw plotseling vermist. Daarnaast volgen we het verhaal van een politieagente, waarvan haar beste vriendin wordt vermoord. Ze gaat zelf op onderzoek uit om de dader te vinden. Lukt het hen beiden om de vermissing én moord op te lossen?

The Stranger is een spannende serie, die je wilt blijven kijken. Lukt het Adam om zijn vrouw terug te vinden en wat is de rol van “the stranger” in dit alles?

I Am Not Okay With This – 1 seizoen – 8 afleveringen

Syd is een normale tiener van 17 jaar, of is ze toch niet zo normaal als ze zelf denkt. Syd voelt zich de laatste tijd anders dan anders en vraagt zich af hoe dit komt. Haar vader pleegde vorig jaar zelfmoord, misschien voelt ze zich daardoor niet zo goed. Tot Syd er achter komt dat ze speciale krachten bezit, krachten die ze nog niet onder controle heeft. Syd is dus zeker geen normale tiener, met alle gevolgen van dien…

I Am Not Okay With This is een bizarre serie, die even akward als humoristisch is. De afleveringen zijn zo kort dat je hem makkelijk in één avond kunt uitkijken. Ik zou zeggen, ga er eens een avondje voor zitten!

Love Is Blind – 1 seizoen – 10 afleveringen

Is liefde blind? Dat is dé grote vraag van het liefdesexperiment Love Is Blind. Een aantal mannen en vrouwen gaan “blind” daten met elkaar in de zogenaamde “pods”. Ze kunnen elkaar dus alleen horen en niet zien. In slechts tien dagen krijgen ze de tijd om met alle vrijgezellen te daten, zonder dat ze elkaar zien. Wanneer ze denken dat ze de ware hebben gevonden, mogen ze elkaar ten huwelijk vragen. Jawel, nog voordat ze elkaar in het echt gezien hebben. De koppels zijn verloofd en ontmoeten elkaar dus pas daarna voor het eerst in het echt. Is er naast de emotionele connectie ook een fysieke aantrekkingskracht? Meteen gaan ze op huwelijksreis, waarna ze samen gaan wonen. Na één maand staan ze tegenover elkaar aan het altaar. Zeggen ze “I do” tegen elkaar of gaan ze alsnog uit elkaar? Is liefde echt blind?

Wow, wat een bizar experiment! Bijzonder om te zien hoe de koppels kei hard voor elkaar vallen en elkaar binnen enkele dagen vol overgave ten huwelijk vragen. De eerste keer elkaar in het echt zien, de eerste kus, huwelijksreis en samenwonen, alles gaat in een recordtempo en anders als anders. Welke koppels zeggen I do en welke koppels krijgen “cold feet” aan het altaar?

What’s next?

Naast deze series vond ik You (seizoen 2) ook weer super gaaf en kijk ik nu vooral uit naar het nieuwe seizoen van The Order en Ozark! Ook ben ik momenteel het experiment The Circle aan het kijken. Super interessant en grappig om te zien hoe mensen invloed op elkaar kunnen uitoefenen via hun online identiteit. Genoeg leuks om naar te kijken dus!

Wat zijn jouw favoriete series van dit moment?

De 4 leukste nieuwe (2020) Netflix series om te bingewatchen
Spread the love

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Afra 1 maart 2020 at 14:54

  How to get away with murder, Broadchurch, You, The Stranger, Workin’ Moms..

 • Reply Loes van der Hek-den Harder 1 maart 2020 at 20:15

  Thanks voor de tips! Vooral die eerste lijkt me echt heel goed!

  • Reply Janske 1 maart 2020 at 21:35

   Die is echt te gek, ook heel erg mooi met special effects! Veel plezier!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge