Blog Persoonlijk

Investeren in mijzelf – persoonlijke update

19 februari 2020
Investeren in mijzelf en in Janske.nl, dat is waar ik in 2020 volop mee bezig ben. Na 8 jaar het gevoel van “ik doe maar wat”, is het tijd om mijzelf én mijn blog echt serieus te nemen. Daarom is 2020 voor mij het jaar om stappen te gaan maken zodat mijn blog nog meer kan groeien en niet alleen maar “een van de vele blogs” is. De eerste ontwikkelingen zijn in volle gang en ik krijg er super veel energie van. Wat is er allemaal veranderd en welke veranderingen gaan er nog komen, ik vertel het je graag in deze persoonlijke update.

Investeren in mijzelf – me time

In de afgelopen 7 weken ben ik maar liefst drie weekenden weg geweest. Een lang weekend met vriendinnen naar Volendam, wat in het teken stond van helemaal niets doen. Heeeeerlijk! Wat fijn om een weekend lang helemaal geen planning te hebben en lekker bij te kletsen met vriendinnen en samen helemaal niets hoeven doen.

Een week later ging ik samen met vriendlief een lang weekend naar Antwerpen. Ik boekte een junior suite in een prachtig viersterrenhotel en genoten we van een heerlijk weekend. We werkten samen achter de schermen aan Janske.nl, gingen lekker uit eten en hebben super veel gewandeld door de stad. Puur genieten, zo samen!

Boost je Blog weekend

Afgelopen weekend kneep ik er weer tussenuit (sorry kids!), voor mijn weekend samen met 8 andere bloggers, tijdens het allereerste Boost je Blog weekend in Roggel, Limburg. Een super gezellig, leerzaam en inspirerend weekend, vol tips en trucs voor mijn blog. De perfecte combinatie van ontspanning en nieuwe dingen leren, om zo te investeren in mijzelf én in Janske.nl.

Ik had veel fijne gesprekken met andere bloggers, met dezelfde ambities en problemen waar we tegenaan lopen. Super herkenbaar en inspirerend. Een topinvestering voor mijzelf en mijn blog.

Toffe nieuwe samenwerkingen

Binnenkort ga ik samenwerken met een supertof platform, wat dichtbij mijzelf én Janske.nl staat. Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om te starten met deze toffe samenwerking! Ook wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en zal ik hiervoor nog meer spannende stappen gaan zetten. Alles is nog in ontwikkeling, maar zodra het allemaal rond is, zal ik ook hier natuurlijk alles met jullie delen!

Nieuwe branding

Momenteel ben ik samen met Marion Cremers in overleg over mijn nieuwe branding. Het wordt zoooo gaaf, ik kan niet wachten tot het eindelijk allemaal klaar is. Dan vallen er weer wat puzzelstukjes in elkaar en wordt alles nog mooier en tastbaarder. Ook dit is een flinke investering, maar wel eentje waar ik nu al zo blij mee ben!

Nog meer investeringen

Tijdens het Boost je blog weekend, kwam ter sprake waarom ik niet zoveel video’s plaats in mijn Instagram stories. Dat dit eigenlijk super jammer is. Ik baal hier zelf ontzettend van, want ik vind het erg leuk om toffe videos te plaatsen. Dit komt vooral omdat mijn huidige telefoon regelmatig blokkerige video’s maakt, wanneer ik deze op Instagram zet. Weer een extra reden waarom ik wil en moet investeren in een nieuwe telefoon. Dan het liefst ook meteen met een Samsung Galaxy S10 hoesje en een handige autolader . Wanneer ik dan eindelijk mijn nieuwe logo heb, kan ik meteen een tof hoesje laten maken met mijn eigen logo er op. Dat is wel heel erg tof!

Allemaal investeringen in mijzelf, iets wat ik eigenlijk altijd veel te weinig heb gedaan. Nu ik de eerste investeringen heb gemaakt, merk ik al meteen positieve veranderingen, dus werpt het nu al zijn vruchten af! Super spannend, maar allemaal zo super tof! Ik heb er zin in!

Investeer jij wel eens in jezelf?

Investeren in mijzelf - persoonlijke update - Investeren in mijzelf, dat is wat ik doe in 2020. In Janske én Janske.nl. Waar heb ik al in geïnvesteerd en wat staat er nog op de planning? Investeer jij wel eens in jezelf?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Leandra 19 februari 2020 at 07:31

  Knap! Investeren in jezelf. Ik vind dat zooooo moeilijk. Maar je klinkt nu al enthousiast en ik ben nieuwsgierig naar alles wat komen gaat!

  • Janske 19 februari 2020 at 09:48

   Ik vind het ook moeilijk en heb het daarom nooit gedaan…Maar ik moet bekennen dat het erg goed voelt om te doen! 🙂

 • Will 1 maart 2020 at 17:45

  Ik ben afgelopen jaar weer heel wat kilootjes aangekomen en ga maar weer mijn best doen om wat af te vallen.
  Heb mijn diëtiste maar weer om hulp gevraagd.
  Ik moet een streng dieet, want alleen red ik het niet.
  De verleidingen liggen overal op de loeren ik trap daar nogal vaak in.
  Dit is toch ook investeren in jezelf?

  • Janske 1 maart 2020 at 21:36

   Hoi Will,
   Dat is absoluut investeren in jezelf! Super knap. Zet hem op, kanjer! x

   • Will 4 maart 2020 at 13:06

    Dank je wel , Janske en jij ook succes met je blog.