Shoptip

Kidsfashion musthaves #13 – Dr. Martens

11 februari 2020
Ik ben dol op schoenen, dat is altijd al zo geweest. Schoenen maken nou eenmaal je outfit compleet. Nu ik twee dochters heb, mag ik er zelfs drie keer zoveel shoppen! Yes! Best handig wanneer je een kinderkleding verslaving hebt, toch? Eigenlijk kun je er nooit genoeg hebben! Dr. Martens zijn wat mij betreft absolute kidsfashion musthaves die niet mogen ontbreken in de garderobe van je kids!

Dr. Martens

Als tiener wilde ik altijd al heel graag een paar stoere Dr Martens. Helaas kreeg ik ze nooit aan tijdens het passen, in de winkel, hoe vaak ik het ook heb geprobeerd. Wat ontzettend balen was dat! Daarom vond ik het best spannend om voor de eerste keer met de meiden Dr. Martens in de winkel te gaan passen. Ik durfde ze namelijk sowieso niet online te bestellen, zonder eerst te passen. Dat doe ik sowieso alleen bij schoenen waarvan ik 100% zeker weet dat ze gaan passen. Ik liet voor de zekerheid even de voeten opmeten en de dames mochten beiden een maatje groter passen. Spannend!

“Ze zitten lekker, mama!”

Verrassend genoeg zaten de schoenen bij beide dames vanaf de eerste seconden als gegoten. Hoeraaaa! “Ze zitten lekker, mama!”, hoorde ik ze beide zegen. Woohooooo….dat werden twee paar Pascal 1460 Dr. Martens in het mat zwart voor de dames, voor mee naar huis! Wauw, wat stonden ze ontzettend stoer! Ik wist niet wie er blijer was, ik of de meiden! Zo liepen we naar buiten met twee paar nieuwe schoenen. Ik was slechts een klein beetje jaloers, haha.

Classic of liever opvallend?

Ik koos bewust voor de mat zwarte versie van de schoenen, omdat ze nog geen zwarte schoenen hadden én omdat deze werkelijk met iedere outfit makkelijk te combineren zijn. Helemaal leuk onder een stoere broek of legging, maar ook super stijlvol en cool onder een jurk. Toch vind ik de gekleurde modellen Dr. Martens ook super tof! Altijd als ik een kind zie lopen met een paar Dr. Martens in een opvallende kleur of een toffe glitterprint word ik helemaal blij. Het geeft echt zo’n coole look aan je outfit!

We want more!

Er gaan hier zeker nog meer Dr. Martens versleten worden. De meiden vinden ze heerlijk zitten en ze kunnen ze zelf aan en uit trekken. Het zijn fijne en degelijke schoenen en zien er ook nog eens super hip uit. Fijne eigenschappen voor een kinderschoen en groeiende voetjes! Lola zou ze het liefst willen in alle kleuren van de regenboog en Coco in roze met glitters! Ik vind ze allemaal leuk, dus kom maar op met alle kleuren en nieuwe printjes! Deze dames rocken de musthave Dr. Martens wel!

Ben jij ook zo dol op Dr. Martens?

Dr. Martens

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like