Home Review Shoptip

Twee nieuwe beauties aan onze muur

4 februari 2020
Fotocadeau.nl schoolplaat
In maart vorig jaar bestelde ik een mega grote schoolplaat met daarop “Mijn eigen rockster & Pluk van de Petteflet“. De schoolplaat met daarop onze meiden, hangt sindsdien te shinen in de woonkamer. Nog altijd word ik vrolijk van deze toffe foto. Hij is zoooo mooi! Toch begon het weer te kriebelen om een nieuwe foto te laten afdrukken en ook dit keer koos ik weer voor een foto op doek. Dit keer bestelde ik zelfs twee nieuwe schoolplaten, kijk nou hoe leuk!?

Fotoboek

Vriendlief maakt al jaren aan het eind van het jaar een mooi fotoboek, met daarin alle mooiste momenten en herinneringen van het afgelopen jaar. Deze drukken we altijd drie keer af, eentje voor ons gezin en eentje voor de opa en oma’s. Deze krijgen ze ieder jaar met kerst. Dat vinden ze fantastisch en is ieder jaar weer het mooiste kerstcadeau. Super leuk!

Wat nieuws aan de muur

Ik wilde alweer een tijdje een of meerdere nieuwe foto’s laten afdrukken als wanddecoratie. Inmiddels hebben we hier al allerlei soorten foto’s aan de muren hangen, zoals deze foto’s op hout en natuurlijk deze toffe schoolplaat. Prachtig mooie foto’s, waar ik iedere dag nog van geniet! Toch hebben we in de afgelopen tijd veel mooie foto’s gemaakt en leek het mij leuk om weer eens wat nieuws aan de muur te hangen. De meiden worden toch weer groter en ik hou wel van wat afwisseling.

Hout of schoolplaat?

Ik wist eigenlijk meteen welke foto’s ik het liefst wilde laten afdrukken, maar moest ook nog kiezen op welke soort wanddecoratie. Er zijn ook zoveel verschillende soorten! Vrij snel was ik er uit, ik ging opnieuw voor de schoolplaat. Waarom? Omdat de foto’s er glashelder op staan en omdat hij super makkelijk te verplaatsen is.

Super makkelijk

Omdat ik regelmatig fotoshoots hou met de meiden en geen eigen fotostudio heb, maak ik meestal foto’s in de woonkamer. Dan heb ik binnen een paar seconden de schoolplaat van de wand gehaald, zodat er weer een witte achtergrond verschijnt op de foto’s. Ook hang ik de schoolplaat regelmatig op een andere plek in de woonkamer. Hij weegt bijna niets en is dus super makkelijk te verplaatsen. Ideaal!

Onze nieuwe aanwinsten

Sinds vorige week hangen onze twee nieuwste aanwinsten te shinen aan de muur. Een kleurrijke foto van onze meiden, tijdens een hele leuke fotoshoot voor het Zweedse kledingmerk Blaou. Ik koos deze foto omdat de kleuren er vanaf spatten én omdat de meiden er gewoon super cool en eigenwijs opstaan. Zo tof! Als tweede koos ik voor een hele mooie foto van Coco in het bos, welke vriendlief een paar weken geleden schoot. Ik bewerkte de foto om hem nog wat opvallender te maken en ook deze foto is zo bijna futuristisch om te zien.

Wat zijn we weer super blij met deze twee nieuwe foto’s aan de muur! Helemaal leuk! Nog een paar erbij en we kunnen een expositie beginnen hier in huis, hihi. Zo tof!

Welke foto is jouw favoriet?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • wasim 18 februari 2020 at 11:54

    nice kids

    • Janske 18 februari 2020 at 22:05

      Thanks 🙂